BMB Collection

BMB COLLECTION

– afacerea ta cu parfumuri de firma originale –

 

Parfumurile de firma reprezinta:catalog-parfumuri-bmb-collection

 • cadoul ideal pe care il poti face unei persoane dragi
 • o alegere inteleapta – aroma ta preferata va persista intreaga zi
 • o oportunitate excelenta de a-ti suplimenta veniturile recomandand parfumuri de calitate

Vrei sa iti cumperi parfumul de firma la cel mai mic pret de pe piata? Ai ajuns in locul potrivit! Rasfoieste catalogul de parfumuri BMB Collection si alege aroma preferata

Esti o persoana sociabila, activa si dornica de afirmare? Atunci cu siguranta vei deveni un reprezentat BmB de succes. Citeste mai jos avantajele pe care le ai si Inscrie-te ca reprezentant BMB ColLection AICI!


Avantajele pe care le ai ca reprezentant parfumuri de firma BMB Collection:

 • Discounturi mari ce iţi asigura un venit suplimentar consistent :pentru fiecare produs vândut beneficiezi de un comision între 11% şi 25% aplicat la preţurile din catalog;

oferta-reprezentanti-parfumuri-firma-bmb-collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Tipuri de reprezentanti BMB Collection:

  • Reprezentant Silver – este atribuit fiecărui reprezenant din momentul inscrierii;
  • Reprezentant Gold – este atribuit reprezentantului care atinge pragul de vânzări de 10.000 RON, împreună cu reprezentanții de gradul I;
  • Reprezentant Gold platinuim – este atribuit reprezentantului care atinge pragul de vânzări de 15.000 RON, împreună cu reprezentanții de gradul I.
 • Comision din echipa de reprezentanti formata:

  • 5% din valoarea comenzilor reprezentanţilor înscrişi direct de tine ( nivelul 1)
  • 3% din valoarea comenzilor reprezentanţilor înscrişi pe nivelul 2
  • 2% din valoarea comenzilor reprezentanţilor înscrişi pe nivelul 3
 • Cele mai mici preturi de pe piata – un mare avantaj care diferentiaza BMB de celelalte magazine care vand parfumuri de firma – sistem de vanzări directe pe care il practicam, permite eliminarea intermediarilor şi oferirea parfumurilor la cele mai mici preţuri catre clientul final;
 • Produse de calitate – BMB Collection promovează doar produse de calitate si autentice. Produsele comercializate sunt 100 % originale şi pot fi returnate de reprezentat daca un client are cele mai mici dubii legate de autenticitatea produsului.
 • Transpareţă – fiecare comandă este insoţită de certificatul de calitate oferit de BMB, care atestă originalitatea produselor comandate.
 • Nu Exista comanda minima! Poti comanda chiar si 1 singur produs
 • Transport Gratuit! Plata produselor se face in momentul primirii produselor prin curier
 • Catalog si mostre pe parfum GRATUITE

Inscrie-te ca Reprezentant BMB Collection

Rasfoieste catalogul de parfumuri BMB Collection

parfumuri originale femei, vand parfumuri originale, parfumuri originale barbatesti, parfumuri originale barbati, parfumuri firma, catalog parfumuri, bmb collection, catalog bmb collection

Vrei mai mult trafic pe site-ul tau?
In cursul video "Drumul catre un blog de succes" afli:
 • strategiile si tacticile pe care le-am aplicat pe site-ul Cristinne pentru a creste traficul de la 0 la 271 vizite/zi
 • vezi exemple concrete pentru fiecare tactica si strategie, pentru a intelege exact cum sa le folosesti
 • inveti cum sa aplici principii bine cunoscute, precum principiul reciprocitatii si principiul turmei, pentru a aduce mai multi oameni pe site-ul tau
 • descoperi elemente cu caracter puternic persuasiv, pe care le poti folosi pentru a-ti creste traficul mai rapid
Te plangi ca NU AI TIMP?
Descopera adevarul din spatele acestei expresii si invata sa iti faci din timp un aliat!
CRISTINNE
Contacteaza-ma cu incredere!
Ai o problema care te preocupa in legatura cu afacerile online si nu ai gasit inca un raspuns, vrei sa imi propui o colaborare sau pur si simplu vrei sa-mi multumesti ca ai gasit informatii ajutatoare pe blog? Scrie-mi :)
Completeaza prenumele si emailul tau si apasa pe butonul Trimite-mi materialul. Vei primi prin e-mail materialul "Expresia NU AM TIMP si impactul ei in viata ta"
Afla cum sa tii timpul in frau
[VIDEO] Secretele oamenilor productivi
10 lucruri care iti irosesc timpul
Afla-le si scapa de ele cat de repede poti pentru a face "rost" de timp
Foloseste "Cele 4 aplicatii Gratuite" de managementul timpului
Devino un maestru in managementul timpului. Organizeaza-te mai eficient, termina totul mai rapid si petrece mai mult timp facand ceea ce-ti place
Completeaza prenumele si emailul tau si apasa pe butonul "Le vreau si eu" pentru a primi prin email cele 4 aplicatii
Vrei sa fii mai eficient?
[AUDIO] Descopera inamicul nr. 1 al puterii de concentrare care te stoarce de timp si energie.
Completeaza prenumele si emailul tau si apasa pe butonul "Trimite-mi materialul" pentru a primi inregistrarea audio.
Ma bucur sa stiu ca esti multumit cu situatia ta actuala.
Mai ai un singur pas de facut pentru a intra in posesia cursului video Ghidul Afiliatului Inteligent. Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti adresa de email. Iti voi trimite un mesaj cu datele de acces la curs.
Mai ai un singur pas de facut pentru a intra in posesia cartii "Drumul catre un blog de succes". Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti adresa de email. Iti voi trimite un mesaj cu linkul pentru descarcarea cartii.
Mai ai un singur pas de facut pentru a intra in posesia cursului video "Drumul catre un blog de succes". Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti emailul. Iti voi trimite un mesaj cu datele de acces la curs.
Mai ai un singur pas de facut pentru a intra in posesia cartii "Ghidul Afiliatului Inteligent". Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti adresa de email. Iti voi trimite un mesaj cu linkul pentru descarcarea cartii.
Mai ai un singur pas de facut pentru a intra in posesia cartii "Productivitate la cote maxime". Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti adresa de email. Iti voi trimite un mesaj cu linkul pentru descarcarea cartii.
Mai ai un singur pas de facut pentru a intra in posesia cursului video "Productivitate la cote maxime". Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti emailul. Iti voi trimite un mesaj cu datele de acces la curs.
Mai ai un singur pas de facut pentru a intra in posesia Jurnalului de masurare a timpului. Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti adresa de email. Iti voi trimite un mesaj cu linkul pentru descarcarea jurnalului.
Mai ai un singur pas de facut pentru a putea sa-ti ofer consultanta. Introdu prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe butonul TRIMITE. Apoi verifica-ti emailul. Iti voi trimite un mesaj cu detalii despre sedinta de consultanta achizitionata.
Distribuie si prietenilor tai acest articol
Contacteaza-ma cu incredere!
Mai ai un singur pas de facut pentru a primi cartea "Cum sa scrii o carte in Word in 7 zile si sa o transformi in Bestseller". Scrie prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe TRIMITE. Apoi verifica-ti emailul. Iti voi trimite un mesaj care contine linkul spre carte.
Mai ai un singur pas de facut pentru a primi software-ul "Coperte la minut". Scrie prenumele si adresa ta de email mai jos si apasa pe TRIMITE. Apoi verifica-ti emailul.
Iti voi trimite un mesaj care contine linkul spre software si bonusurile promise.