Descopera Secretele Afiliatilor Inteligenti

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la curs pentru
doar 127 lei 97 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Despre trainer

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din acest curs sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.


cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 2 BONUSURI speciale


carte-spirala-tolba-cu-resurse-ghidul-afiliatului-inteligent-1

BONUS 1
Tolba cu resurse utile

Aici gasesti toate instrumentele pe care eu le folosesc in prezent pentru a-mi maximiza castigurile din afiliere. Foloseste-le si tu pentru a obtine rapid castigurile dorite. Pret 29 lei

consultanta-prin-email

BONUS 2
Consultanta Gratuita prin email - o luna de zile

Indiferent de  intrebarile pe care le ai, sunt aici, langa tine, sa te ajut sa intelegi mai bine ceea ce ai de facut si sa profiti la maxim de fiecare lucru nou pe care il inveti. Pret: 350 lei


Valoare Totala CADOURI 379 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cursul video “Ghidul Afiliatului Inteligent”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca acest curs nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

oferta limitata de timp

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro


Copyright © 2009-2019 Cristinne. Toate drepturile rezervate