Vrei o coperta profesionala pentru cursul sau cartea ta? Aici ai solutia... Vizioneaza videoclipul de mai jos!

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la produs pentru doar 157 lei 97 lei

Plateste cu cardul si primesti produsul instant.

Tipuri de coperte pe care le poti crea


exemple coperte carti
exemple coperte carti 2

La achizitia produsului vei primi 2 BONUSURI speciale


bonus 1 coperte la minut

BONUS 1
Coperte la cheie

Iti pun la dispozitie 6 modele de coperte gata facute in toate cele 15 formate pe care ti le-am prezentat mai sus. Nu trebuie decat sa face mici ajustari pentru a le transforma in copertele dorite. Poti schimba doar titlul, subtitlul si autorul si coperta ta e gata. Rapid si simplu, ca “Buna ziua”! Pret: 427 lei  

exemple coperte carti 3
bonus 2 coperte la minut

BONUS 2
Tutorial video pas cu pas

Iti arat pas cu pas cum sa modifici o coperta in Photoshop si cum sa rulezi una dintre cele 15 actiuni pentru a transforma poza ta in coperta dorita. Pret: 49 lei  


Valoare Totala CADOURI 476 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 30 de zile esti liber sa folosesti software-ul "Coperte la Minut" pentru a crea oricate coperte vrei tu. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelei luni, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca acest software nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.  

Ce spun cei care au cumparat produsul


Am primit azi software-ul si abia astept sa incep sa-l folosesc. Nu prea stau eu bine la capitolul design si de-asta am pus ochii pe doua exemple de coperte pe care le-ai inclus in bonus si le voi folosi pe acelea. Mi-ai facut viata mai usoara. Multumesc.  

lucia

Lucia

Luna trecuta am terminat de scris o carte despre viata mea. M-am tot chinuit in Word sa fac o coperta frumoasa. N-am reusit mare branza. Asa ca am inceput sa caut pe internet un program de facut coperte. Asa am dat de produsul tau. Deja am creat coperta pentru cartea mea cu Coperte la Minut si sunt tare incantat de rezultat.  

denis

Denis

Cristina, dupa cum bine stii sunt clienta fidela a produselor pe care tu le creezi. Si ca de fiecare data, imi depasesti asteptarile prin informatiile de buna calitate pe care le oferi. Acest software face exact ceea ce promite si ma bucur ca am luat decizia de a-l cumpara.  

mariana

Mariana

Prima reactie pe care a avut-o prietena mea cea mai buna cand i-am aratat cartea pe care o dadeam cadou abonatilor la blogul meu a fost: tu ai facut asta? Da, i-am raspuns cu mandrie in glas. Mersi Cristina. Cu ajutorul tau, am creat o imagine interesanta pentru cartea mea si mi-am crescut numarul abonatilor pe blogul meu de fitness cu 43% in ultima luna.  

alexandra

Alexandra

oferta limitata de timp

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro


Copyright © 2009-2019 Cristinne. Toate drepturile rezervate