cristina stoica

Buna,

Vreau sa stii ca si eu am fost odata la inceput, indiferent ca vorbim de antreprenoriat sau dezvoltare personala. Si nu, nu este deloc usor sa razbesti de unul singur (mai ales daca nu ai niciun fel de experienta si sprijin din partea celor apropiati).

Trebuie sa fii perseverent in ceea ce faci, sa inveti continuu si sa fii dispus sa aplici ceea ce afli.

Acesta este motivul pentru care ma gandesc ca, odata ce ai inceput sa mergi pe drumul antreprenoriatului, vor exista intrebari la care nu reusesti sa gasesti raspunsul.

Sau poate ca te gandesti la o anumita strategie de actiune dar nu esti sigur ca aceasta este cea mai buna varianta.

Sau poate ca vrei sa faci ceva anume dar nu stii exact care sunt urmatorii pasi pe care ii ai de facut din punctul in care te afli acum, pentru a-ti atinge obiectivul.

Am invatat pe propria piele ca greselile costa Timp si Bani… si m-a costat scump.

De aceea, vreau ca tu sa mergi la sigur; sa nu mai faci greselile pe care eu le-am facut. Vreau ca tu sa iti construiesti din start cea mai buna strategie, care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele pe plan personal si financiar, mai rapid.

Vrei sa ai langa tine o persoana cu 15 ani de experienta in antreprenoriat si dezvoltare personala, care sa te ajute si sa te indrume pas cu pas?

Ai vrea sa vorbim pentru a-ti oferi o solutie personalizata la provocarile cu care te confrunti?

Da clic pe butonul "Vreau Consultanta". Completeaza datele tale si ale cardului tau pentru a finaliza plata. Vei primi apoi un email care contine niste intrebari la care trebuie sa raspunzi + sa-mi mentionezi un interval orar in care te pot contacta sa stam de vorba.

Sedinta Consultanta
60 minute 500 LEI 200 lei

Acum ai langa tine, pentru o ora intreaga propriul expert cu care sa te sfatuiesti cum e mai bine sa-ti organizezi site-ul, ce tehnici de promovare sa folosesti, ce oferte sa creezi pentru a atrage mai multi prospecti, cum sa-ti cresti credibilitatea in cadrul segmentului de piata caruia i te adresezi pentru a atrage mai multi clienti si a-ti mari profitul.

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate

*Learn to take beautiful photos like this

Enroll In The Free Course Now

Get Your Photography Portfolio Started Now

Enter your details below to get instant access to this brand new 3-part video course

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close