poza-cristina-stoicaCristina STOICA

  • 31 ani
  • Bucuresti
  • casatorita, 2 copii
  • Absolventa a Academiei de Studii Economice – Facultatea de Management
  • Experienta in vanzari directe, MLM – 11 ani
  • Experienta in crearea si dezvoltarea magazinelor online – 6 ani
  • Experienta in afiliere – 6 ani
  • Experienta in Publicitate online, Social Media – 6 ani
  • Experienta in crearea, promovarea si vanzarea de infoproduse – 3 ani

Motto: “Un om de succes este acela care poate construi o fundatie solida cu caramizile pe care altii le arunca in el.”

 

De ce am ales afacerile online?

Pentru ca, afacerile online reprezinta pentru mine ceva mai mult decat niste simple afaceri. Ele reprezinta un mod de viata.

Ele iti permit sa lucrezi de oriunde doresti, oricand doresti. In felul acesta, poti petrece mai mult timp in compania persoanelor dragi inimii tale si iti poti face propriul program de lucru.

Si acest stil de viata il traiesc din 2009 incoace, cand mi-am dat demisia de la ultimul job si am pornit pe cont propriu prima afacere pe internet.

Ce fac zi de zi?

Impletesc utilul cu placutul. Creez afaceri care imi aduc venituri pe termen lung si deci siguranta financiara. Evit monotonia legand zi de zi noi prietenii si relatii de colaborare.

Aleg sa investesc timp si efort in relatiile cu oamenii deoarece ei au rolul decisiv in evolutia sau involutia unei companii.

In acelasi timp, am grija de cele 2 fetite ale mele, pentru ca ele sa aiba parte de dragoste si sa primeasca o educatie cat mai buna.

De ce am creat acest blog?

Pentru ca vreau sa iti arat si tie pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-ti dezvolta cu succes o afacere online.

Scopul meu este sa ajut cat mai multi romani sa se bucure de avantajele pe care acest tip de afaceri le ofera.

Iata de ce, zi de zi lucrez la dezvoltarea blogului Cristinne, pentru ca, un numar cat mai mare de oameni sa afle de existenta lui si sa se alature Comunitatii Cristinne – comunitatea antreprenorilor online.

De ce sa te alaturi comunitatii noastre?

Pentru a avea acces saptamanal la noi articole. Multe dintre aceste articole sunt inspirate din viata reala. Sunt lectii pe care le-am invatat, de-a lungul anilor, din greseli.

Imi doresc sa transform acest blog intr-o resursa utila pentru fiecare persoana care doreste, are curajul si taria de a incepe o afacere pe cont propriu.

Insa acest site nu este destinat doar incepatorilor. Vreau ca el sa fie o sursa de inspiratie si pentru toti cei care deja detin afaceri si vor sa si le dezvolte, sa le aduca la un nivel superior de castiguri.

Pentru a beneficia de cursurile video si cartile virtuale pe care le creez. Ele te vor ghida pas cu pas, aratandu-ti drumul cel mai rapid si mai sigur catre succesul online. In ele gasesti toata experienta pe care eu am acumulat-o in afacerile online din 2009 incoace.

Astfel, chiar daca te afli la inceput sau in faza de dezvoltare a afacerii tale, citind articolele, cartile scrise sau urmarind videoclipurile pe care le-am creat, vei stii sigur ca, drumul pe care mergi este cel corect.

Si nu ma opresc aici. Intotdeauna caut sa iti ofer cele mai bune unelte, pentru ca tu sa iti poti automatiza cat mai mult afacerea online si astfel sa iti folosesti timpul in cel mai inteligent mod posibil.

Te pot ajuta?

Da. Sunt aici, alaturi de tine, pentru a-ti furniza din cunostintele, entuziasmul si experienta mea. Te voi sprijini si incuraja sa iti dezvolti cu succes o afacere online ( blog, magazin online, etc.) care sa iti aduca castigurile dorite.

Nu-mi pasa daca ai sau nu experienta in afacerile online ( cateodata experienta poate fi chiar un dezavantaj). Important este sa iti doresti si sa vrei sa actionezi pentru a-ti transforma dorintele in realitate.

Apeleaza de fiecare data la mine cu incredere! Contacteaza-ma aici