fbpx

Vrei sa scrii o carte in timp record si s-o vinzi pe internet?

Doar 49 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la carte.

BENEFICIILE CARTII

 • Treci la fel de rapid ca fulgerul prin 4 etape si ajungi in mai putin de 10 minute de la stadiul de “Habar n-am despre ce sa scriu” la crearea unui cuprins in toata regula al cartii tale.
 • Descoperi 5 trucuri pe care scriitorii cu experienta le stiu si le aplica de fiecare data cand vor sa-si termine de scris cartea in timp record. Acestea le sporesc productivitatea cu 300%.
 • Afli cum sa-ti faci cartea sa arate "apetisant" si sa fie usor de citit folosindu-te doar de optiunile din Word. (Nu te teme. Chiar daca n-ai mai lucrat niciodata in Word pana acum iti voi arata pas cu pas ce ai de facut.)
 • Afli care sunt cele 4 sectiuni care au o IMPORTANTA CRITICA in crearea unei carti in adevaratul sens al cuvantului. ( Ele nu doar ca iti confera statutul de expert ci te ajuta si sa-ti fidelizezi cititorii, pentru ca ei sa vina si sa cumpere iar si iar cartile tale.)
 • Inveti sa-ti publici cartea pe internet cat ai zice PESTE.
 • Descoperi cele 9 metode prin care sa-ti promovezi cartea pe internet pentru ca toata lumea sa afle de ea si sa devina BestSeller. ( Metodele sunt simple.. dar din nestiinta sunt ignorate de 90% din autori.)
 • + O GRAMADA de alte lucruri interesante si practice!

Garantie pe satisfactie:
100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cartea “Cum sa scrii o carte in Word in 7 zile si s-o transformi in Bestseller”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca aceasta carte nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

La achizitia cartii vei primi...

BONUS

 • Lista de actiuni

  Cuprinde un sumar al sfaturilor si trucurilor pe care le-am discutat in carte. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum te apropii din ce in ce mai mult de finalizarea cartii tale si publicarea ei pe internet. Apoi vom bifa impreuna principalele metode prin care o poti promova pentru ca tu sa stii in orice moment cum anume ti-ai promovat cartea si care sunt ideile pe care nu le-ai testat inca. Pret: 57 lei

EXTRABONUS

 • Lista cu poze fara drepturi de autor

  Orice autor istet stie ca “o poza face cat 1000 de cuvinte” asa ca foloseste in mod strategic pozele in cartea sa, pentru ca ea sa fie atractiva si usor de parcurs. Insa daca utilizezi poze care au drepturi de autor, fara consimtamantul creatorului, poti da de mari belele. Iata de ce, aceasta lista iti va fi extrem de utila! Poti folosi toate pozele pe care le gasesti pe aceste site-uri oriunde doresti in cuprinsul cartilor tale absolut GRATUIT. Pret: 83 lei

Valoare Totala CADOURI = 140 LEI

Doar 49 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la carte.


 

 

 

 

Intrebari sau nelamuriri? Da-mi un email pe contact@cristinne.ro.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.