Vrei sa scrii o carte in timp record si s-o vinzi pe internet?

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la carte pentru doar 49 lei

Plateste cu cardul si primesti cartea instant.

Despre trainer

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din aceasta carte sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cartii vei primi...


BONUS
Lista de actiuni

Cuprinde un sumar al sfaturilor si trucurilor pe care le-am discutat in carte. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum te apropii din ce in ce mai mult de finalizarea cartii tale si publicarea ei pe internet. Apoi vom bifa impreuna principalele metode prin care o poti promova pentru ca tu sa stii in orice moment cum anume ti-ai promovat cartea si care sunt ideile pe care nu le-ai testat inca. Pret: 57 lei

EXTRABONUS
Lista cu poze fara drepturi de autor

Orice autor istet stie ca “o poza face cat 1000 de cuvinte” asa ca foloseste in mod strategic pozele in cartea sa, pentru ca ea sa fie atractiva si usor de parcurs. Insa daca utilizezi poze care au drepturi de autor, fara consimtamantul creatorului, poti da de mari belele. Iata de ce, aceasta lista iti va fi extrem de utila! Poti folosi toate pozele pe care le gasesti pe aceste site-uri oriunde doresti in cuprinsul cartilor tale absolut GRATUIT. Pret: 83 lei


Valoare Totala CADOURI 140 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cartea “Cum sa scrii o carte in Word in 7 zile si s-o transformi in Bestseller”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca aceasta carte nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate