CEEA CE NU STII... ITI POATE OMORI AFACEREA. 
Afla Greselile Pe Care Majoritatea Antreprenorilor Le Fac Si Cum Sa Le Eviti Pentru Ca Afacerea Ta Sa Prospere

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la cursul video
pentru doar 69 lei 49 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Despre trainer

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din acest material sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 2 BONUSURI speciale


BONUS 1
Cursul audio

Pentru ca tu sa il poti asculta si reasculta ideile din cuprinsul cursului oricand doresti: cand faci sport, in parc, in masina, in drum spre servici sau cand faci diverse treburi casnice si drept urmare nu te afli in fata calculatorului.  

BONUS 2
Tolba cu actiuni

Cuprinde un sumar al tacticilor si strategiilor pe care le-am discutat in curs. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum afacerea ta se dezvolta din ce in ce mai mult, de la o luna la alta. Folosind aceasta lista vei stii sigur care dintre metodele propuse le-ai implementat si pe care dintre ele le poti incerca in continuare, pentru a-ti creste afacerea.

EXTRABONUS
Brosura cu ideile principale ale cursului

Aici gasesti toate ideile principale prezentate in curs. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a nu face greseli care iti pot afecta serios profitabilitatea firmei tale.


Valoare Totala CADOURI 250 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Vizualizeaza cursul, pune la treaba informatiile din cuprinsul lui, vezi daca face tot ceea ce am spus ca va face pentru tine... si apoi decide-te daca ti se potriveste.

Daca nu, doar da-ne un scurt email in cele 30 zile de la achizitie, si vei primi banii inapoi garantat, pana la ultimul leut.

oferta limitata de timp

Alege o varianta superioara

PACHETUL 1: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Generatorul De Motivatie"

generatorul de motivatie

Acest curs video contine 107 minute de sfaturi, stragii si trucuri cu 100% aplicabilitate practica care te invata pas cu pas cum sa te motivezi si sa ramai motivat de la stabilirea obiectivului la finalizarea lui.  

Urmareste lectiile si invata sa gandesti pozitiv si sa mergi inainte pentru a-ti transforma visele in realitate.

BONUS 1: Cursul audio Generatorul de motivatie in format mp3

BONUS 2: 165 citate motivationale pentru reusita in viata si in afaceri

BONUS 3: 5 Intrebari de aur pentru motivatie instantanee

BONUS 4: 10 Pasi spre succes

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 48 lei

PACHETUL 1 contine: Cursul video "13 Greseli Care Iti Pot Falimenta Afacerea La Propriu" + Bonusurile si Cursul video "Generatorul De Motivatie" + Bonusurile


PACHETUL 2: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Drumul Catre Un Blog De Succes"

Un curs care iti va dezvalui cum sa scoti bani din blogului tau inca din prima luna, cum sa-ti scrii articolele in asa fel incat sa-ti fidelizezi cititorii existenti si cum sa atragi mai multi vizitatori organic (gratuit), din Google.

Descopera in lectiile video strategiile si tacticile de marketing si SEO pe care eu le-am folosit pentru a aduce blogul Cristinne de la 0 la 1000 vizitatori pe zi. 

BONUS 1: Tolba cu actiuni

BONUS 2: Tolba cu resurse 

EXTRABONUS: Lista de site-uri cu poze fara drepturi de autor 

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 48 lei

PACHETUL 2 contine: Cursul video "13 Greseli Care Iti Pot Falimenta Afacerea La Propriu" + Bonusurile si Cursul video "Drumul Catre Un Blog De Succes" + Bonusurile


PACHETUL 3: CEA MAI BUNA OFERTA
Primesti ambele oferte de mai sus pentru doar 70 lei

generatorul de motivatie

Valoare cursuri video 900 lei 

Doar Acum 90 lei Economisesti 810 lei

PACHETUL 3 contine: Cursul video "13 Greseli Care Iti Pot Falimenta Afacerea La Propriu" + Bonusurile si Cursul video "Generatorul De Motivatie" + Bonusurile si cursul video "Drumul Catre Un Blog De Succes" + Bonusurile

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la info@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate