MAI MULT DECAT O SURSA DE VENIT PASIV
Afla cum poti sa profiti la maxim de pe urma scrierii propriei carti pentru a-ti creste afacerea si autoritatea online 

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la cursul video
pentru doar 69 lei49 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Beneficiile cursului


Descoperi 23 moduri in care propria carte iti poate creste credibilitatea, afacerea si numar de prospecti care-ti bat la usa si CUM sa profiti de fiecare dintre aceste moduri pentru a-ti depasi concurenta cu viteza fulgerului.
Inveti cum sa te folosesti de cartea ta pentru a convinge vizitatorii site-ului sa-ti ofere emailul lor cu zambetul pe buze.
Afli cum te poate ajuta cartea ta sa faci cross-sell, upsell si downsell pe PILOT AUTOMAT si sa-ti cresti profitul FARA efort suplimentar.
Gasesti metodele prin care poti folosi cartea ta pentru a-ti maximiza expunerea brandului tau online si cum sa le folosesti pentru a elimina definitiv problema "lipsei de continut" de pe social media sau blog.
Cum poti pune informatiile din cartea ta la bataie, pentru a crea si alte produse cu un MINIM de efort din partea ta.
Gasesti numeroase exemple pentru ca tu sa intelegi EXACT cum poti implementa fiecare metoda.
+ O GRAMADA de alte lucruri interesante!  

Despre trainer

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din acest material sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale


BONUS 1
Cursul audio

Pentru ca tu sa il poti asculta si reasculta ideile din cuprinsul cursului oricand doresti: cand faci sport, in parc, in masina, in drum spre servici sau cand faci diverse treburi casnice si drept urmare nu te afli in fata calculatorului.

BONUS 2
Lista cu linkuri utile

Pentru ca tu sa ai la doar un clic distanta toate resursele pe care ti le-am recomandat in curs. Astfel, vei putea accesa oricare dintre materialele si uneltele pe care ti le recomand in curs rapid si usor, oricand doresti.

BONUS 1
Tolba cu actiuni

Cuprinde un sumar al tacticilor si strategiilor pe care le-am discutat in curs. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum beneficiile pe care cartea scrisa ti le aduce, cresc de la o saptamana la alta. Folosind aceasta lista vei stii sigur care dintre metodele propuse le-ai implementat si pe care dintre ele le poti incerca in continuare pentru a te bucura de maxim de avantaje de pe urma cartii tale.

BONUS 2
Brosura cu ideile principale ale cursului

Aici gasesti toate ideile principale prezentate in curs. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a nu trece cu vederea aspecte importante care te pot ajuta sa-ti cresti crediblitatea si castigurile pe care le obtii folosind cartea ta.


Valoare Totala CADOURI 300 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Vizualizeaza cursul, pune la treaba informatiile din cuprinsul lui, vezi daca face tot ceea ce am spus ca va face pentru tine... si apoi decide-te daca ti se potriveste.

Daca nu, doar da-ne un scurt email in cele 30 zile de la achizitie, si vei primi banii inapoi garantat, pana la ultimul leut.

oferta limitata de timp

Ai acces la cursul video
pentru doar 69 lei 49 lei

Cursul video 23 Moduri in care o carte iti poate baga bani in buzunar
Bonus 1: Cursul audio
Bonus 2: Lista cu linkuri utile
Bonus 3: Tolba cu actiuni
Bonus 4:  Brosura cu ideile principale ale cursului
Garantia pe satisfactie: 100% Banii inapoi

Alege o varianta superioara

PACHETUL 1: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Cum sa creezi o carte de calitate de 10 000 cuvinte in < 3 ore"

Un curs care iti dezvalui tehnica SMART pentru crearea rapida a unei carti in 8 pasi, pe care eu o folosesc constant pentru a-mi crea propriile carti si functioneaza de minune. Cei mai bogati oameni, din topul FORBES folosesc aceasta tehnica pentru a-si scrie propriile carti..

14 videoclipuri de calitate, detaliate pas cu pas, care iti ofera informatii pe intelesul tau, pentru ca tu sa poti urma acesti pasi pentru crearea propriei carti.  

BONUS 1: Checklist (Lista cu pasi de urmat)

BONUS 2: Cartea "Cum sa creezi o carte de calitate de 10.000 cuvinte in <3 ore"

BONUS 3: Cursul in format audio (MP3)

BONUS 4: Brosura PDF cu ideile principale ale cursului

ExtraBonus 1: Lista de site-uri cu poze fara drepturi de autor

ExtraBonus 2: Cartea "La ce pret sa iti vinzi cartea. Strategii si tactici de marketing"

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 50 lei

PACHETUL 1 contine: Cursul video "23 Moduri in care o carte iti poate baga bani in buzunar" + Bonusurile si Cursul video "Cum sa creezi o carte de calitate de 10 000 cuvinte in < 3 ore" + Bonusurile


PACHETUL 2: Primesti ACCES INSTANT si la software-ul "Coperte La Minut"

coperte la minut

Cu acest software, in cateva minute treci de la gradul de HABAR N-AM la designer profesionist, capabil sa creeze o coperta care atrage atentia asa cum un magnet atrage toate metalele din jurul sau.

Daca iti doresti o coperta irezistibila creatiei tale, acest software este potrivit pentru tine. 

Bonus 1: 6 Coperte la cheie

Bonus 2: Tutorial video pas cu pas

Valoare curs 250 lei

Doar Acum 32 lei

PACHETUL 2 contine: Cursul video "23 Moduri in care o carte iti poate baga bani in buzunar" + Bonusurile si Software-ul "Coperte La Minut" + Bonusurile


PACHETUL 3: CEA MAI BUNA OFERTA
Primesti ambele oferte de mai sus pentru doar 70 lei

coperte la minut

Valoare cursuri video 700 lei 

Doar Acum 70 leiEconomisesti 630 lei

PACHETUL 3 contine:Cursul video "23 Moduri in care o carte iti poate baga bani in buzunar" + Bonusurile si Cursul video "Cum sa creezi o carte de calitate de 10 000 cuvinte in < 3 ore" + Bonusurile siSoftware-ul "Coperte La Minut" + Bonusurile

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la info@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate