Vrei Sa Castigi Rapid Increderea Prospectilor Tai Pentru Ca Ei Sa Isi Doreasca Sa Cumpere De La Tine?
Iata Cursul Perfect!

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la cursul video pentru doar 147 lei 97 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Despre autoare

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din aceasta carte sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale


BONUS 1
Cursul audio

Pentru ca tu sa il poti asculta si reasculta ideile din cuprinsul cursului oricand doresti: cand faci sport, in parc, in masina, in drum spre servici sau cand faci diverse treburi casnice si drept urmare nu te afli in fata calculatorului.

BONUS 2
Tolba cu actiuni

Cuprinde un sumar al tacticilor si strategiilor pe care le-am discutat in curs. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum afacerea ta se dezvolta de la o luna la alta. Folosind aceasta lista vei stii sigur care dintre metodele propuse le-ai implementat si pe care dintre ele le poti incerca in continuare pentru a pune la treaba cat mai multe dintre informatiile pe care le-ai aflat in curs.  

BONUS 3
Brosura cu ideile principale ale cursului

Aici gasesti toate ideile principale prezentate in curs. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a nu trece cu vederea aspecte importante pe care le-am mentionat in curs si care pot avea un impact important in dezvoltarea afacerii tale.

BONUS 4
Lista cu linkuri utile

Pentru ca tu sa ai la doar un clic distanta toate resursele pe care ti le-am recomandat in curs. Astfel, vei putea accesa oricare dintre materialele si uneltele pe care ti le recomand in curs rapid si usor, oricand doresti.  


Valoare Totala CADOURI 300 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Vizualizeaza cursul, pune la treaba informatiile din cuprinsul lui, vezi daca face tot ceea ce am spus ca va face pentru tine... si apoi decide-te daca ti se potriveste.

Daca nu, doar da-ne un scurt email in cele 30 zile de la achizitie, si vei primi banii inapoi garantat, pana la ultimul leut.

oferta limitata de timp

Alege o varianta superioara

PACHETUL 1: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Productivitate La Cote Maxime Pentru Antreprenori"

Acest curs video contine exercitii practice, tehnici si strategii prin care tu sa-ti imbunatatesti puterea de concentrare pentru a termina treaba mai rapid. Inveti sa identifici activitatile care-ti aduc cele mai mari beneficii, sa te organizezi mai bine si sa colaborezi cu echipa ta mai eficient, sa-ti atingi mai rapid obiectivele si sa reusesti sa-ti duci afacerea la urmatorul nivel.

BONUS 1: Cursul audio in format mp3

BONUS 2: 56 Citate care iti ofera o noua perspectiva asupra timpului

BONUS 3: Brosura PDF cu strategiile prezentate in curs

BONUS 4: Tolba cu actiuni

EXTRABONUS: Jurnalul de masurare a timpului

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 50 lei

PACHETUL 1 contine: Cursul video "Autoritate 2.0" + Bonusurile si Cursul video "Productivitate La Cote Maxime Pentru Antreprenori" + Bonusurile


PACHETUL 2: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "11 Idei De Afaceri Online Pe Care Le Poti Demara Azi"

In curs nu gasesti doar o simpla insiruire de idei de afaceri. Descoperi idei de afaceri deja testate de altii, pentru ca tu sa demarezi o afacere online care chiar merita.

7 din cele 11 idei prezentate in curs, eu le-am implementat cu succes si imi aduc bani in momentul de fata. 

Ideile pot fi aplicate cu un buget mic sau chiar fara investitie financiara, 

BONUS 1: Cursul audio

BONUS 2: Planul de demarare a afacerii

BONUS 3: Tolba cu actiuni

BONUS 4: Brosura cu ideile principale ale cursului

EXTRABONUS: Lista cu linkuri utile

Valoare curs 250 lei

Doar Acum 32 lei

PACHETUL 2 contineCursul video "Autoritate 2.0" + Bonusurile si Cursul video "11 Idei De Afaceri Online Pe Care Le Poti Demara Azi" + Bonusurile


PACHETUL 3: CEA MAI BUNA OFERTA
Primesti ambele oferte de mai sus pentru doar 70 lei

Valoare cursuri video 700 lei 

Doar Acum 70 lei Economisesti 630 lei

PACHETUL 3 contine: Cursul video "Autoritate 2.0" + Bonusurile si Cursul video "Productivitate La Cote Maxime Pentru Antreprenori" + Bonusurile si cursul video "11 Idei De Afaceri Online Pe Care Le Poti Demara Azi" + Bonusurile

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro


Copyright © Cristinne. Toate drepturile rezervate