Vrei Sa Incepi O Afacere La Domiciliu? Iata Cursul Perfect!

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la cursul video pentru doar 149 lei 79 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Despre autoare

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din acest curs sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale


BONUS 1
Cursul audio

Pentru ca tu sa il poti asculta si reasculta ideile din cuprinsul cursului oricand doresti: cand faci sport, in parc, in masina, in drum spre servici sau cand faci diverse treburi casnice si drept urmare nu te afli in fata calculatorului.

plan de demarare a afacerii

BONUS 2
Planul de demarare a afacerii

Un plan de afacere 100% practic, pentru a-ti porni propria afacere, pe care-l poti completa in doar 10-15 minute. Avand totul scris, vei putea compara diferite idei de afaceri, pentru ca apoi sa poti incepe cu cea care ti se pare mai potrivita pentru bugetul tau si timpul pe care vrei sa il dedici acestei activitati. Descarca planul de demarare a afacerii, printeaza-l, completeaza-l. Apuca-te de lucru conform planului pe care l-ai pus la punct. Asta e tot ce ai de facut. 

BONUS 3
Tolba cu actiuni

Cuprinde un sumar al tacticilor si strategiilor pe care le-am discutat in curs. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum afacerea ta online incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur. Folosind aceasta lista vei stii clar ce pasi ai de facut pentru a trece de la stadiul de idee la crearea efectiva a propriei afaceri.

BONUS 4
Brosura cu ideile principale ale cursului

Aici gasesti toate ideile principale prezentate in curs. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a nu trece cu vederea aspecte importante care te pot ajuta sa-ti cladesti propria afacere mai rapid.

EXTRABONUS
Lista cu linkuri utile

Pentru ca tu sa ai la doar un clic distanta toate resursele pe care ti le-am recomandat in curs. Astfel, vei putea accesa oricare dintre materialele si uneltele pe care ti le recomand in curs, rapid si usor, oricand doresti.

Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Vizualizeaza cursul, pune la treaba informatiile din cuprinsul lui, vezi daca face tot ceea ce am spus ca va face pentru tine... si apoi decide-te daca ti se potriveste.

Daca nu, doar da-ne un scurt email in cele 30 zile de la achizitie, si vei primi banii inapoi garantat, pana la ultimul leut.

oferta limitata de timp

Alege o varianta superioara

PACHETUL 1: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "De La Idee La Site"

de la idee la site

Aceasta este cea mai rapida cale de a afla cum iti poti crea pas cu pas propriul site sau blog, cu mana ta, chiar daca nu ai cunostinte de programare sau web design.

Urmeaza tutorialele din curs si creeaza-ti si tu propriul site, de la zero, in doar cateva ore.

BONUS 1: Checklist cu pluginuri utile

BONUS 2: Miniseminar copywriting pentru titluri de articole

EXTRABONUS: Harta cu structura paginii "Despre mine"

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 68 lei

PACHETUL 1 contine: Cursul video "11 Idei de afaceri online pe care le poti demara azi" + Bonusurile si Cursul video "De la idee la site" + Bonusurile


PACHETUL 2: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Cele 5 Legi Nescrise Ale Succesului In Afaceri"

Aceasta este cea mai rapida cale de a afla care sunt legile fundamentale pe care se bazeaza orice antreprenor de succes. Asculta-le, reasculta-le si fa-le parte din viata ta, iar succesul va deveni inevitabil. 

BONUS 1: Cursul audio

BONUS 2: Tolba cu actiuni

BONUS 3: Brosura cu ideile principale ale cursului

BONUS 4: Lista cu linkuri utile

Valoare curs 250 lei

Doar Acum 50 lei

PACHETUL 2 contine: Cursul video "11 Idei de afaceri pe care le poti demara azi" + Bonusurile si Cursul video "Cele 5 Legi Nescrise Ale Succesului In Afaceri" + Bonusurile


PACHETUL 3: CEA MAI BUNA OFERTA
Primesti ambele oferte de mai sus pentru doar 88 lei

Valoare cursuri video 700 lei 

Doar Acum 88 lei Economisesti 612 lei

PACHETUL 3 contine: Cursul video "11 Idei de afaceri pe care le poti demara azi" + Bonusurile si Cursul video "De la idee la site" + Bonusurile si cursul video "Cele 5 legi nescrise ale succesului in afaceri" + Bonusurile

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la info@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate