MAXIMIZEAZA-TI CASTIGURILE
pe care le obtii cu blogul personal sau blogul afacerii tale. Afla cum!

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la cursul video
pentru doar 147 lei 97 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Despre trainer

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din acest material sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale


BONUS 1
Cursul audio

Pentru ca tu sa il poti asculta si reasculta ideile din cuprinsul cursului oricand doresti: cand faci sport, in parc, in masina, in drum spre servici sau cand faci diverse treburi casnice si drept urmare nu te afli in fata calculatorului.

BONUS 2
Lista cu linkuri utile

Pentru ca tu sa ai la doar un clic distanta toate resursele pe care ti le-am recomandat in curs. Astfel, vei putea accesa oricare dintre materialele si uneltele pe care ti le recomand in curs rapid si usor, oricand doresti.

BONUS 3
Tolba cu actiuni

Cuprinde un sumar al tacticilor si strategiilor pe care le-am discutat in curs. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum incepi sa castigi din ce in ce mai multi bani cu blogul tau. Folosind aceasta lista vei stii sigur care dintre strategiile pe care le-am discutat le-ai si aplicat si pe care dintre ele mai trebuie sa le pui in practica. Astfel, vei stii mereu punctul in care te afli, pe drumul catre maximizarea castigurilor pe care le obtii de pe urma blogului tau.

BONUS 4
Brosura cu ideile principale ale cursului

Aici gasesti toate ideile principale prezentate in curs. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a nu trece cu vederea aspecte importante care te pot ajuta pe drumul catre maximizarea castigurilor pe care le obtii cu blogul tau.


Valoare Totala CADOURI 300 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Vizualizeaza cursul, pune la treaba informatiile din cuprinsul lui, vezi daca face tot ceea ce am spus ca va face pentru tine... si apoi decide-te daca ti se potriveste.

Daca nu, doar da-ne un scurt email in cele 30 zile de la achizitie, si vei primi banii inapoi garantat, pana la ultimul leut.

oferta limitata de timp

Alege o varianta superioara

PACHETUL 1: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Ghidul Afiliatului Inteligent"

Un curs care iti va dezvalui cum gandesc afiliatii de top si cum poti si tu, folosind strategiile lor, sa atingi rezultate asemanatoare.

Vei afla ce este afilierea inteligenta si cum te poate ajuta ea sa obtii VENITURI PASIVE. Vei descoperi locurile cheie unde sa-ti plasezi reclamele, pentru ca ele sa produca pentru tine cat mai multi bani.

Tutoriale pas cu pas pentru crearea contului de afiliat si folosirea uneltelor care ti se pun la dispozitie de catre platformele de afiliere.  

Bonus 1: Tolba cu resurse utile

Bonus 2: Consultanta gratuita prin email 30 zile

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 50 lei

PACHETUL 1 contine: Cursul video "Pune-ti blogul la produs" + Bonusurile si Cursul video "Ghidul Afiliatului Inteligent" + Bonusurile


PACHETUL 2: Primesti ACCES INSTANT si la Cursul video "Secretul celor 2%" 

Un curs in cadrul caruia vei descoperi tipul de produse pe care toti oamenii din topul FORBES il vand si de ce este important sa incepi si tu sa creezi si sa integrezi acest tip de produse in afacerea ta, pentru a te bucura de prosperitate financiara.

Vei intelege cum trebuie sa gandesti pentru a-ti depasi concurentii cu viteza fulgerului si a inregistra rezultate peste medie, pentru ca tu si afacerea ta sa va bucurati de succesul pe care-l meritati.

Bonus 1: Cursul audio

Bonus 2: Lista cu linkuri utile

Bonus 3: Tolba cu actiuni

Bonus 4:  Brosura cu ideile principale ale cursului

Bonus 5: Surpriza

Valoare curs 250 lei

Doar Acum 32 lei

PACHETUL 2 contine: Cursul video "Pune-ti blogul la produs"  + Bonusurile si Cursul video "Secretul celor 2%" + Bonusurile


PACHETUL 3: CEA MAI BUNA OFERTA
Primesti ambele oferte de mai sus pentru doar 70 lei

Valoare cursuri video 700 lei 

Doar Acum 70 leiEconomisesti 630 lei

PACHETUL 3 contineCursul video "Pune-ti blogul la produs" + Bonusurile si Cursul video "Ghidul Afiliatului Inteligent"+ Bonusurile si Cursul video "Secretul celor 2%" + Bonusurile

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la info@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate