Descopera secretele celor mai bogati oameni ai planetei si ce fac ei Diferit de ceilalti antreprenori

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la cursul video
pentru doar 147 lei97 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Despre trainer

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din acest material sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale


BONUS 1
Cursul audio

Pentru ca tu sa il poti asculta si reasculta ideile din cuprinsul cursului oricand doresti: cand faci sport, in parc, in masina, in drum spre servici sau cand faci diverse treburi casnice si drept urmare nu te afli in fata calculatorului.

BONUS 2
Lista cu linkuri utile

Pentru ca tu sa ai la doar un clic distanta toate resursele pe care ti le-am recomandat in curs. Astfel, vei putea accesa oricare dintre materialele si uneltele pe care ti le recomand in curs rapid si usor, oricand doresti.

BONUS 3
Tolba cu actiuni

Cuprinde un sumar al tacticilor si strategiilor pe care le-am discutat in curs. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum afacerea ta se dezvolta vazand cu ochii. Folosind aceasta lista vei stii sigur care dintre strategiile pe care le-am discutat le-ai si aplicat si pe care dintre ele mai trebuie sa le pui in practica. Astfel, vei stii mereu punctul in care te afli, pe drumul catre prosperitate financiara.

BONUS 4
Brosura cu ideile principale ale cursului

Aici gasesti toate ideile principale prezentate in curs. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a nu trece cu vederea aspecte importante care te pot ajuta pe drumul catre prosperitate financiara.

+ Un Bonus Surpriza


Valoare Totala CADOURI 350 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Vizualizeaza cursul, pune la treaba informatiile din cuprinsul lui, vezi daca face tot ceea ce am spus ca va face pentru tine... si apoi decide-te daca ti se potriveste.

Daca nu, doar da-ne un scurt email in cele 30 zile de la achizitie, si vei primi banii inapoi garantat, pana la ultimul leut.

oferta limitata de timp

Alege o varianta superioara

PACHETUL 1: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Cum sa creezi o carte de calitate de 10.000 cuvinte in <3 ore"

Un curs care iti dezvalui tehnica SMART pentru crearea rapida a unei carti in 8 pasi, pe care eu o folosesc constant pentru a-mi crea propriile carti si functioneaza de minune. Cei mai bogati oameni, din topul FORBES folosesc aceasta tehnica pentru a-si scrie propriile carti..

14 videoclipuri de calitate, detaliate pas cu pas, care iti ofera informatii pe intelesul tau, pentru ca tu sa poti urma acesti pasi pentru crearea propriei carti.  

BONUS 1: Checklist (Lista cu pasi de urmat)

BONUS 2: Cartea "Cum sa creezi o carte de calitate de 10.000 cuvinte in <3 ore"

BONUS 3: Cursul in format audio (MP3)

BONUS 4: Brosura PDF cu ideile principale ale cursului

ExtraBonus 1: Lista de site-uri cu poze fara drepturi de autor

ExtraBonus 2: Cartea "La ce pret sa iti vinzi cartea. Strategii si tactici de marketing"

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 50 lei

PACHETUL 1 contine: Cursul video "Secretul Celor 2%" + Bonusurile si Cursul video "Cum sa creezi o carte de calitate de 10.000 cuvinte in <3 ore" + Bonusurile


PACHETUL 2: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "23 Moduri in care o carte iti poate baga bani in buzunar"

Un curs in cadrul caruia vei descoperi 23 moduri in care propria carte iti poate creste credibilitatea, afacerea si numarul de prospecti care-ti bat la usa si CUM sa profiti de fiecare dintre aceste moduri pentru a-ti depasi concurenta cu viteza fulgerului.

Vei invata cum sa te folosesti de cartea ta pentru a convinge vizitatorii site-ului sa-ti ofere emailul lor cu zambetul pe buze.

Bonus 1: Cursul audio

Bonus 2: Lista cu linkuri utile

Bonus 3: Tolba cu actiuni

Bonus 4:  Brosura cu ideile principale ale cursului

Valoare curs 250 lei

Doar Acum 32 lei

PACHETUL 2 contine: Cursul video "Secretul Celor 2%" + Bonusurile si Cursul video  "23 Moduri in care o carte iti poate baga bani in buzunar"  + Bonusurile


PACHETUL 3: CEA MAI BUNA OFERTA
Primesti ambele oferte de mai sus pentru doar 70 lei

Valoare cursuri video 700 lei 

Doar Acum 70 lei Economisesti 630 lei

PACHETUL 3 contine: Cursul video "Secretul Celor 2%"  + Bonusurile si Cursul video  "Cum sa creezi o carte de calitate de 10.000 cuvinte in <3 ore" + Bonusurile si cursul video "23 Moduri in care o carte iti poate baga bani in buzunar" + Bonusurile

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la info@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate