MAI MULTI PROSPECTI. MAI RAPID.
Cum sa atragi ca un magnet atentia si interesul prospectilor tai si sa-i transformi in abonati, pentru a-ti creste afacerea. 

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la cursul video
pentru doar 69 lei 49 lei

Plateste cu cardul si primesti cursul instant.

Despre trainer

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din acest material sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale


BONUS 1
Cursul audio

Pentru ca tu sa poti asculta si reasculta ideile din cuprinsul cursului oricand doresti: cand faci sport, in parc, in masina, in drum spre servici sau cand faci diverse treburi casnice si drept urmare nu te afli in fata calculatorului.

BONUS 2
Lista cu linkuri utile

Pentru ca tu sa ai la doar un clic distanta toate resursele pe care ti le-am recomandat in curs. Astfel, vei putea accesa oricare dintre materialele si uneltele pe care ti le recomand in curs rapid si usor, oricand doresti.

BONUS 3
Tolba cu actiuni

Cuprinde un sumar al tacticilor si strategiilor pe care le-am discutat in curs. Si pe masura ce bifezi casutele cu actiunile pe care le ai de realizat, vei observa cum baza ta de date cu prospecti incepe sa creasca. Folosind aceasta lista vei stii sigur care dintre tipurile de momeli le-ai testat si pe care dintre ele le poti incerca in continuare pentru a-ti creste si mai rapid lista de prospecti.

BONUS 4
Brosura cu ideile principale ale cursului

Aici gasesti toate ideile principale prezentate in curs. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a nu trece cu vederea aspecte importante care te pot ajuta in crearea si cresterea unei baze de date solide cu prospecti.


Valoare Totala CADOURI 300 LEI


Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Vizualizeaza cursul, pune la treaba informatiile din cuprinsul lui, vezi daca face tot ceea ce am spus ca va face pentru tine... si apoi decide-te daca ti se potriveste.

Daca nu, doar da-ne un scurt email in cele 30 zile de la achizitie, si vei primi banii inapoi garantat, pana la ultimul leut.

oferta limitata de timp

Alege o varianta superioara

PACHETUL 1: Primesti ACCES INSTANT si la cursul video "Ghidul Afiliatului Inteligent"

Un curs care iti va dezvalui cum gandesc afiliatii de top si cum poti si tu, folosind strategiile lor, sa atingi rezultate asemanatoare.

Vei afla ce este afilierea inteligenta si cum te poate ajuta ea sa obtii VENITURI PASIVE. Vei descoperi locurile cheie unde sa-ti plasezi reclamele, pentru ca ele sa produca pentru tine cat mai multi bani.

Tutoriale pas cu pas pentru crearea contului de afiliat si folosirea uneltelor care ti se pun la dispozitie de catre platformele de afiliere.

Bonus: Tolba cu resurse utile oricarui afiliat

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 50 lei

PACHETUL 1 contine: Cursul video "Tipuri de momeli care-ti cresc rapid lista de prospecti" + Bonusurile si Cursul video "Ghidul Afiliatului Inteligent" + Bonusurile


PACHETUL 2: Primesti ACCES INSTANT si la Cursul video "Pune-ti blogul la produs" 

Un curs care te invata 9 modalitati diferite prin care poti scoate bani cu blogul personal sau blogul afacerii tale pentru ca tu sa-ti poti maximiza castigurile pe care le obtii.

Vei afla cati bani poti castiga in cazul fiecarei metode de monetizare si care sunt pasii pe care-i ai de urmat pentru a implementa acea metoda.

Bonus 1: Cursul audio

Bonus 2: Lista cu linkuri utile

Bonus 3: Tolba cu actiuni

Bonus 4:  Brosura cu ideile principale ale cursului

Valoare curs 450 lei

Doar Acum 50 lei

PACHETUL 2 contineCursul video "Tipuri de momeli care-ti cresc rapid lista de prospecti" + Bonusurile si Cursul video "Pune-ti blogul la produs" + Bonusurile 


PACHETUL 3: CEA MAI BUNA OFERTA
Primesti ambele oferte de mai sus pentru doar 80 lei

Valoare cursuri video 900 lei 

Doar Acum 80 lei Economisesti 820 lei

PACHETUL 3 contine:Cursul video "Tipuri de momeli care-ti cresc rapid lista de prospecti"+ Bonusurile si Cursul video "Ghidul Afiliatului Inteligent" + Bonusurile si Cursul video "Pune-ti blogul la produs"+ Bonusurile

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la info@cristinne.ro


Copyright © 2009-2020 Cristinne. Toate drepturile rezervate