fbpx

Afla cum sa te motivezi sa faci orice urmarind acest video... Vizioneaza-l acum!

Doar 297 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la curs.

Beneficiile cursului video Generatorul de motivatie

 • In curs vei vedea cum frica poate fi amicul tau de nadejde dar si inamicul tau cel mai feroce si cum sa o folosesti mereu in avantajul tau.
 • Acest curs video contine 107 minute de sfaturi, stragii si trucuri cu 100% aplicabilitate practica care te invata pas cu pas cum sa te motivezi si sa ramai motivat de la stabilirea obiectivului la finalizarea lui.
 • Inveti sa te cunosti pe tine insuti mai bine si sa folosesti o suita de arme pe care fiecare dintre noi le avem la dispozitie (dar numai 5% dintre noi le folosim), totul pentru ca tu sa-ti poti schimba instant starea de spirit si sa treci la actiune.
 • Descoperi ce tipuri de motivatie exista si care este acel tip de motivatie care-ti atinge coarda sensibila si te face sa treci la actiune cat ai zice peste.
 • Afli formula secreta prin care sa iti reformulezi problemele in asa fel incat ele sa-ti indice solutia pe care o cautai.
 • + multe alte lucruri interesante si practice.

Garantie pe satisfactie:
100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cursul video “Generatorul de motivatie”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca acest curs nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale

 

 • Cursul Generatorul de motivatie in format MP3

  Astfel vei putea asculta aceste informatii pe telefonul mobil sau in masina in drum spre servici, atunci cand faci sport, te plimbi, sau faci alta activitate si drept urmare nu te afli in fata calculatorului Pret: 97 lei


 • Brosura PDF cu transcrierea cursului

  Citeste cursul pe calculatorul personal, pe tableta sau pe mobil, atunci cand calatoresti. Astfel poti accesa rapid exact acele informatii din curs care te intereseaza. Pret: 59 lei


 • Ghidul rapid cu toate strategiile prezentate in curs

  Toate ideile principale din curs le gasesti aici. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a pune in practica absolut toate strategiile pe care le-am discutat in curs. Pret: 35 lei


 • 165 citate motivationale pentru reusita in viata si in afaceri

  Nu sunt niste citate oarecare, ci unele pline de intelepciunea unor oameni trecuti prin viata. Citindu-le zilnic vei descoperi noi intelesuri ale acestor citate. Ele te vor indemna sa treci la actiune si sa realizezi ceea ce iti propui. Pret: 26 lei

Valoare Totala CADOURI = 217 LEI

Doar 297 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la curs.


 

 

 

 

Intrebari sau nelamuriri? Da-mi un email pe contact@cristinne.ro.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.