fbpx

Descopera Secretele Afiliatilor Inteligenti

Doar 127 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la curs.

Beneficiile cursului video Ghidul Afiliatului Inteligent

 • Vezi TUTORIALE pas cu pas pentru crearea contului de afiliat si folosirea uneltelor care ti se pun la dispozitie de catre platformele de afiliere.
 • Afli cum gandesc afiliatii de top si cum poti si tu, folosind strategiile lor, sa atingi rezultate asemanatoare.
 • Descoperi locurile cheie unde sa-ti plasezi reclamele, pentru ca ele sa produca pentru tine cat mai multi bani.
 • Afli ce este afilierea inteligenta si cum te poate ajuta ea sa obtii VENITURI PASIVE.
 • Primesti EXEMPLE de firme care au implementate sisteme de afiliere inteligenta, pe care eu le folosesc de ani buni si pe care le poti folosi si tu pentru a produce bani.
 • Inveti CUM sa-ti pui castigurile din afiliere pe pilot automat, pentru a ca ele sa produca bani NON STOP pentru tine in timp ce tu faci altceva.
 • + O GRAMADA de alte lucruri interesante!

Garantie pe satisfactie:
100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cursul video “Ghidul Afiliatului Inteligent”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca acest curs nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

La achizitia cursului vei primi 2 BONUSURI speciale

 

 • Tolba cu resurse utile

  Aici gasesti toate instrumentele pe care eu le folosesc in prezent pentru a-mi maximiza castigurile din afiliere. Foloseste-le si tu pentru a obtine rapid castigurile dorite. Pret 29 lei

 

 • Consultanta Gratuita prin email timp de o luna de zile

  Indiferent de  intrebarile pe care le ai, sunt aici, langa tine, sa te ajut sa intelegi mai bine ceea ce ai de facut si sa profiti la maxim de fiecare lucru nou pe care il inveti. Pret: 350 lei

Valoare Totala CADOURI = 379 LEI

Doar 127 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la curs.


 

 

 

 

Intrebari sau nelamuriri? Da-mi un email pe contact@cristinne.ro.

Ti-am trimis [VIDEO] Cum gandeste si actioneaza un afiliat inteligent prin email. In maxim 10-15 minute ar trebui sa-l primesti.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.