Primeste ajutor in dezvoltatea blogului tau si leaga prietenii si relatii de colaborare cu alti bloggeri ca si tine

Participa si Tu la...

Grupul de Blogging Lunar

MODERATOR: Cristina Stoica

ORGANIZAT DE

Beneficiile Grupului de Blogging

 • Te intalnesti cu alti bloggeri care au acelasi scop ca si tine: cresterea blogului si transformarea lui intr-o afacere profitabila.
 • Formezi relatii de prietenie si colaborare cu bloggeri care se adreseaza aceluiasi segment de piata caruia i te adresezi si tu.
 • Primesti idei prin care sa-ti imbunatatesti blogul si modul in care il promovezi de la membrii grupului si la randul tau oferi feedback celorlalti.
 • Iti creezi strategia de atac pentru luna urmatoare pe baza sugestiilor primite.
 • In fiecare luna vei face parte dintr-un grup diferit de bloggeri. Astfel ai sansa sa cunosti lunar oameni noi si frumosi care au aceeasi pasiune ca tine: scrisul pe blog.
 • ATENTIE: Nu vei fi criticat. Dimpotriva. Vei primi opinii constructive menite sa te ajute in evolutia blogului tau. Atmosfera este una placuta si prietenoasa iar sfaturile primite iti vor da curaj, putere si entuziasm sa mergi mai departe pe drumul ales.

Regulament de Calificare pentru Participare

 • Poti participa la grupul de blogging doar daca ai un blog creat pe un nume de domeniu propriu. Daca ti-ai creat blogul pe o platforma de blogging gratuita, nu te inscrie; acest grup nu este pentru tine.
 • Blogul tau trebuie sa fie vizibil online si sa aiba cel putin 3 articole scrise. Daca ai mai putin de 3 articole scrise pe blog nu te inscrie la Grupul de Blogging Lunar; acest grup nu este pentru tine.
 • Se accepta doar persoanele pozitive, cu o atitudine orientata spre obtinerea de rezultate. Daca esti pesimist, carcotas si crezi ca tu le stii pe toate... acest grup nu este pentru tine.
 • Grupul de blogging va avea 6 membri. In momentul in care o grupa este completa, se creeaza o alta grupa, pe un alt interval orar din ziua respectiva sau intr-o alta zi, in functie de numarul de bloggeri dornici sa participe la intalnire.
 • Regula dupa care se fac inscrierile este: primul inscris - primul servit. Asadar nu astepta pana in ultima zi a inscrierii, daca vrei sa participi in ziua si la ora specificate mai jos. Daca platesti prin online banking sau la banca, anunta-ne imediat dupa efectuarea platii, pentru a-ti rezerva locul.

DETALII WORKSHOP

LOCATIE: Bucuresti - Excelsior Center

Numar de locuri: 6

Obligatoriu: Ia laptopul cu tine. Vei avea nevoie de el. 

Atentie! Locurile se epuizeaza rapid. Rezerva-ti locul in sala acum!

DATA WORKSHOPULUI

PRET PARTICIPARE: 65 lei 50 lei

Pentru a te inscrie completeaza formularul de mai jos, iar apoi apasa pe butonul "Particip si eu". Folosind aceste date iti vom emite factura, care trebuie achitata, pentru a-ti rezerva locul.

Nume si prenume
Adresa din buletin / Datele firmei ( Denumire, CUI, Nr. ORC, Adresa, IBAN
Adresa de email
Numar de telefon


 

 

 

 

Intrebari sau nelamuriri? Da-mi un email pe contact@cristinne.ro.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.