Vrei Sa Incepi O Afacere La Domiciliu? Iata Cartea Perfecta!

11 idei de afaceri

Ai acces la carte pentru doar 39 lei

Plateste cu cardul si primesti cartea instant.

Despre autoare

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior. 

Toate informatiile din aceasta carte sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.

cristina stoica

La achizitia cartii vei primi BONUS


plan de demarare a afacerii

Planul de demarare a afacerii

Un plan de afacere 100% practic, pentru a-ti porni propria afacere, pe care-l poti completa in doar 10-15 minute. Avand totul scris, vei putea compara diferite idei de afaceri, pentru ca apoi sa poti incepe cu cea care ti se pare mai potrivita pentru bugetul tau si timpul pe care vrei sa il dedici acestei activitati. Descarca planul de demarare a afacerii, printeaza-l, completeaza-l. Apuca-te de lucru conform planului pe care l-ai pus la punct. Asta e tot ce ai de facut. Pret: 57 lei

Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cartea “11 Idei de afaceri online”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca aceasta carte nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro


Copyright © Cristinne. Toate drepturile rezervate