fbpx

Vrei Sa Incepi O Afacere La Domiciliu? Iata Cartea Perfecta!

BENEFICIILE CARTII

  •  In carte nu gasesti doar o simpla insiruire de idei de afaceri. Descoperi idei care iti aduc gantat rezultate, pentru ca tu sa MERGI LA SIGUR si sa demarezi o afacere online care chiar merita.
  • 7 din cele 11 idei prezentate in carte, eu le-am implementat cu succes si imi aduc bani in momentul de fata. Deci aceste idei sunt 100% profitabile, asa ca NU RISTI NIMIC incercandu-le.
  • Ideile pot fi aplicate cu un buget mic sau chiar fara investitie financiara, pentru ca tu sa INCEPI RAPID si USOR propria afacere in confortul propriului camin.
  • Cartea reprezinta un GHID PAS CU PAS, care-ti arata, la fiecare idee: SUMA de care ai nevoie pentru a demara acea afacere, LUCRURILE ( echipamente tehnice, software, etc. ) de care ai nevoie pentru a porni afacerea, SITE-URILE de care te poti folosi pentru a gasi clienti, ce AVANTAJE si ce DEZAVANTAJE are fiecare optiune pe care o ai la indemana, pentru a putea alege cea mai profitabila varianta.
  • Primesti SFATURI DE LA UN ANTREPRENOR CU 14 ANI EXPERIENTA in demararea de afaceri la domiciliu, pentru a te asigura ca nu faci greselile pe care 95% din antreprenorii incepatori le fac.
  • + O GRAMADA de alte lucruri interesante si practice!

BONUS

  • Planul de demarare a afacerii

    Un plan de afacere 100% practic, pentru a-ti porni propria afacere, pe care-l poti completa in doar 10-15 minute. Avand totul scris, vei putea compara diferite idei de afaceri, pentru ca apoi sa poti incepe cu cea care ti se pare mai potrivita pentru bugetul tau si timpul pe care vrei sa il dedici acestei activitati. Descarca planul de demarare a afacerii, printeaza-l, completeaza-l. Apuca-te de lucru conform planului pe care l-ai pus la punct. Asta e tot ce ai de facut. Pret: 57 lei

Garantie pe satisfactie:
100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cartea “11 Idei de afaceri online pe care le poti demara azi”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca aceasta carte nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

Doar 39 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la carte.


 

 

 

 

Intrebari sau nelamuriri? Da-mi un email pe contact@cristinne.ro.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.