fbpx

Atentie! Daca folosesti expresia "Nu am timp", esti stresat si epuizat la finalul zilei, atunci acest videoclip este pentru tine... Vizioneaza-l acum!

Doar 449 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la curs.

Beneficiile cursului video Productivitate la cote maxime

 • Inveti ritualul secret de dimineata, care te umple de energie, te revigoreaza si te ajuta sa incepi ziua binedispus (DIN CULISE: acest ritual mi-a influentat covarsitor productivitatea de care dau dovada zi de zi si este “responsabil” in mare parte de toate obiectivele pe care le-am atins pe plan profesional. Si doar acesta, isi merita cu varf si indesat pretul intregului curs – atat de VALOROS este)
 • Afli cum sa folosesti lucrurile pe care le faci oricum zi de zi, pentru a economisi energie si a termina totul mai rapid.
 • Descoperi combinatia optima de sport, meditatie si alimentatie, care te fac sa ai o productivitate maxima chiar de la prima ora a diminetii si afli un mod extrem de usor prin care sa treci de la un stil de viata nesanatos la unul sanatos.
 • Inveti cum sa aduci claritate in gandirea ta si sa-ti maresti puterea de concentrare.
 • Te bucuri rapid de rezultate concrete, deoarece cursul contine multe EXERCITII PRACTICE.
 • Afli reteta atingerii succesului in tot ce iti propui, IN MOD INEVITABIL.
 • Descoperi activitatile din viata ta care te epuizeaza de energie si cum sa te descotorosesti de ele odata pentru totdeauna.

Garantie pe satisfactie:
100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa te inspiri si sa pui in practica informatiile pe care ti le ofer in cursul video “Productivitate la cote maxime”. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca acest curs nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.

La achizitia cursului vei primi 4 BONUSURI speciale

 • Brosura PDF cu toate strategiile prezentate in curs

  Toate ideile principale din cele 6 module le gasesti aici. Astfel, oricand doresti poti trece rapid cu privirea peste ele pentru a-ti aminti ce ai invatat si a pune in practica absolut toate strategiile pe care le-am discutat in curs. Pret: 35 lei

 • 56 de citate care iti ofera o noua perspectiva asupra timpului

  Nu sunt niste citate oarecare, ci unele pline de intelepciunea unor oameni trecuti prin viata. Citindu-le inainte si dupa ce urmezi cursul “Productivitate la cote maxime” vei descoperii noi intelesuri ale acestor citate. Ele te vor face sa iei decizii mai intelepte in privinta timpul tau. Pret: 26 lei

 • Toate cele 6 Module in format AUDIO 

  Astfel vei putea asculta aceste informatii chiar si in drum spre servici, atunci cand faci sport, te plimbi sau faci alta activitate si drept urmare nu te afli in fata calculatorului. Pret: 97 lei

 • Consultanta Gratuita prin email timp de o luna de zile

  Indiferent de intrebarile pe care le ai, sunt aici, langa tine, sa te ajut sa intelegi mai bine ceea ce ai de facut si sa profiti la maxim de fiecare lucru nou pe care il inveti. Pret: 350 lei

+ Un Bonus Surpriza

Valoare Totala CADOURI = 508 LEI

Doar 449 lei. Platesti cu cardul. Ai acces instant la curs.


 

 

 

 

Intrebari sau nelamuriri? Da-mi un email pe contact@cristinne.ro.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.