Afla cum sa "faci rost" de timp pentru persoanele si lucrurile importante din viata ta urmarind acest video... Vizioneaza-l acum!

Oferta Speciala Limitata

Ai acces la jurnal pentru doar 19 lei

Plateste cu cardul si primesti jurnalul instant.

Despre autoare

Cristina Stoica

Cristina este business consultant, blogger, coach si autorul a mai multe carti si cursuri video in limba romana si engleza.

Blogul ei, Cristinne.ro, a devenit, in timp, unul dintre cele mai importante resurse pe care tinerii antreprenori le consulta, atunci cand doresc sa-si inceapa propria afacere sau vor sa-si aduca, afacerea existenta la un nivel superior si sa devina mai eficienti in ceea ce fac. 

Toate informatiile din acest jurnal sunt inspirate din experienta Cristinei si contin exemple clare, practice si usor de urmat, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp si sa treci rapid la fapte.


cristina stoica

Garantie pe satisfactie: 100% banii inapoi

Da, ai auzit bine! Timp de 1 an de zile esti liber sa pui Jurnalul de masurare a timpului sa lucreze in folosul tau. Si daca rezultatele pe care le obtii la sfarsitul acelui an, nu sunt pe placul tau, daca pur si simplu ajungi la concluzia ca acest jurnal nu este pentru tine, sau ai un alt motiv, spune-mi si iti returnez imediat banii.  

Awesome

Am citit 2 carti de managementul timpului dar spre rusinea mea, nu am aplicat nimic din ce am invatat. Acest jurnal m-a pus la treaba...in sensul bun al cuvantului 🙂 Sunt curios sa vad rezultatele.  

radu paun

Radu Paun

Great

Am mai incercat o data acum vreun an sa imi tin socoteala modului cum imi petrec timpul, notandu-mi ce fac de-a lungul unei zile. Dar in unele zile am uitat sa trec o parte din activitati si dupa cateva zile uitandu-ma peste ce scrisesem n-am reusit sa trag o concluzie care sa ma ajute. Jurnalul pe care l-am luat acum 5 zile mi-a aratat clar care sunt aspectele din viata mea asupra carora sa ma concentrez pentru a avea rezultate mai bune

maria popa

Maria Popa

Revolutionary

Greutatea mi-a facut probleme din liceu, de pe vremea adolescentei. Si tot mereu ma ascundem in spatele expresiei: nu am timp sa tin dieta, sa ma duc la sala... sunt prea ocupat la servici. Acum am inteles cu adevarat expresia "daca vrei poti". Pentru ca, tinand "Jurnalul de masurare a timpului" am realizat cate "portite de timp" am. Asa ca acum nu mai am scuze. O sa ma apuc de treaba si sper sa iti pot da peste 2 luni vestea imbucuratoare ca am reusit sa dau jos cele 10 kg ( pentru ca asta mi-am propus 😉 )  

silviu neagu

Silviu Neagu

Revolutionary

Mersi Cris. Chiar aveam nevoie de asa ceva. Si eu si sotul meu ne-am apucat sa tinem jurnalul acum cateva zile si am fost uimiti sa vedem realizam cum lasam o gramada de timp sa treaca pe langa noi, uitandu-ne la tv, stand la cafea in pauze dese cu colegii si purtand discutii interminabile la telefon pentru ca apoi sa ne plangem ca nu mai avem timp sa ne jucam cu copiii nostri, sa facem mai multe lucruri impreuna.  

stela tudor

Stela Tudor

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro


Copyright © 2009-2019 Cristinne. Toate drepturile rezervate