Lansarea produselor informationale: intrebari si raspunsuri

lansarea produselor informationale

Stii, atunci cand am lansat primul meu produs informational… am intalnit si oameni sceptici, care nu m-au crezut ca, dupa perioada de timp promisa voi creste pretul si voi retrage extrabonusul care venea la pachet cu produsul informational respectiv.

Asa ca, unii mi-au zis ca o sa cumpere dar au amanat si au tot amanat.

Unii s-au trezit cu 3-4 ore inaintea inchiderii perioadei promotionale, ca vor sa cumpere si au apucat sa intre in posesia extrabonusului.

Altii, m-au contactat dupa cateva saptamani si s-au mirat cand au vazut ca, intr-adevar pretul produsului informational era mai mare… si nu, nu era o joaca.

Aaa, si sa nu uit: au fost si aceia care mi-au dat email si mi-au spus ca din moment ce extrabonusul este in format digital, nu ma costa nimic sa mai dau cateva exemplare in plus 😀

Iata un astfel de mesaj

Mesajul l-am primit de la un membru al comunitatii Cristinne ( nu ii voi mentiona numele):

„Ma bucur ca ma anunti despre succesul tau, dar la mine lucrurile stau altfel, oricum le voi rezolva curand 😉

Astept sa-ti epuizezi stocul de extrabonusuri, apoi daca am banii necesari, o sa fac si eu comanda. Oricum cu tehnologia din ziua de azi, poti sa multiplici la greu extrabonusurile 🙂 „

Raspunsul meu la acest mesaj a fost:

„Asa este, fiind vorba de produse online se pot multiplica la greu. Insa deoarece am promis ca ofer Extrabonusul doar primilor 50 de oameni care achizitioneaza cursul, am de gand sa ma tin de promisiune. Asa este frumos, sa fim corecti unii fata de altii.”

Si asa am facut. Iar daca intri in acest moment pe pagina de vanzare a cursului video vei vedea ca, inca ma tin de aceasta promisiune.

De ce iti spun toate acestea?

Pentru a intelege foarte clar ca, sunt o persoana serioasa si atunci cand zic ceva ma tin de cuvant. Si drept urmare poti avea incredere: Daca spun ceva, asa fac.

In concluzie

Asa cum iti spuneam si in articolul precedent, investitia pe care o vei face pentru a intra in posesia Ghidului Practic „Drumul catre un blog de succes” este de doar 40 lei. Insa aceasta oferta este valabila doar pana pe 30 NOIEMBRIE.

Si da, aceasta data este batuta in cuie. Incepand cu 1 Decembrie pretul Ghidului va creste.

Asa ca, daca vrei sa te numeri printre posesorii Ghidului Practic „Drumul catre un blog de succes” si sa primesti si cele 2 BONUSURI, nu maine, nu poimaine ci AZI, ACUM este momentul sa il achizitionezi pentru a profita de oferta.

PS: M-am hotarat si asupra EXTRABONUSULUI. Insa nu iti pot spune care este, aici pe blog pentru ca… el va fi oferit doar membrilor comunitatii Cristinne (daca nu esti inca membru, completeaza formularul de abonare de pe site – e gratis). Ceea ce pot sa iti spun este ca vei ramane uluit atunci cand vei afla care este acesta. Valoarea lui este de 100 lei (FARA VRAJEALA – chiar asta e pretul REAL) si pentru ca implica prezenta mea fizica, numarul de extrabonusuri va fi clar LIMITAT.

ACTUALIZARE: oferta de mai sus a EXPIRAT.