Podcast 007: Metode de monetizare a podcast-urilor

metode monetizare podcastMetodele de monetizare a podcasturilor reprezinta subiectul pe care il vom aborda in inregistrarea audio de astazi.

Asta pentru ca, aceste materiale audio sau emisiuni audio ( adica podcasturi) create cu o anumita regularitate, reprezinta inca… o noutate in Romania.

Despre metodele de a scoate bani dintr-un blog se gasesc multe informatii pe net, in limba romana. Insa atunci cand vine vorba de posibilitatile de a castiga bani de pe urma podcastului tau, acestea sunt cunoscute de foarte putine persoane.

Asa ca m-am gandit ca o sa-ti prinda bine aceste idei de monetizare, in eventualitatea in care, acum in 2020 te gandesti sa iti pornesti propriul show audio.

Linkuri utile mentionate in podcast:

De ce imi place sa prind rosu la semafoare?! – aici afli ce este un podcast, cum il poti asculta si cateva exemple de podcasturi interesante.

Aweber – companie de email marketing pe care iti recomand s-o folosesti atunci cand incepi sa-ti construiesti lista cu abonati. ( Baza de date cu abonati este importanta indiferent ca, detii un blog sau creezi un podcast in mod regulat – e o metoda grozava de a tine legatura cu oamenii care te urmaresc).

Drumul catre un blog de succes – un curs video de 90 de minute in care iti explic pas cu pas cum am reusit sa aduc blogul Cristinne de la 0 la 271 vizite/zi, cum mi-am crescut autoritatea online si am creat o baza de date cu 2135 de abonati fara sa investessc 1 leu in publicitate.

Ai aflat informatii utile in acest podcast? Atunci nu le tine doar pentru tine. Da clic pe butoanele de mai jos pentru ca aceste idei sa ajunga si la urechile prietenilor tai.

Nota: O parte din linkurile mentionate, sunt linkuri de afiliat. Adica, daca dai clic pe ele, eu voi primi o mica parte din pretul produselor. Pe tine nu te costa nici 1 ban in plus daca folosesti acest link in comparatie cu un link normal. In schimb, ma ajuti sa sustin comunitatea Cristinne si sa iti ofer in continuare informatii utile. Iar pentru asta iti multumesc anticipat.