Asteptarea a luat sfarsit…

De cateva saptamani „te amenint” ca vreau sa pun la punct un proiect pentru membrii comunitatii Cristinne. Ei bine, sunt bucuroasa sa te anunt ca asteptarea a luat sfarsit.

cele 5 legi ale succesului in viata si in afaceriTotul este gata. Mai trebuie sa punem la punct doar cateva detalii tehnice, lucru care se va intampla in urmatoarele 2-3 ore.

Iata ce CADOURI am pregatit pentru membrii comunitatii Cristinne:

1. Un curs audio:  Cele 5 legi nescrise ale succesului in viata si in afaceri30 de tactici explozive care iti aduc trafic nelimitat pe blog copy

2. O carte virtuala: Cum sa-ti cresti traficul cu social media – 30 de tactici explozive care iti aduc trafic nelimitat pe site

3. Un curs video: Pune-ti blogul la Produs! 9 cai de a scoate bani din blog pe banda rulanta

9 metode de monetizare a blogului 1

Pentru a pune pe picioare acest proiect am muncit aproape o luna. Sper ca, toate aceste informatii pe care le-am adunat pentru crearea celor 3 cadouri sa iti fie de un real folos 🙂

Toate aceste materiale valoroase le primesc absolut Gratuit toti membrii comunitatii Cristinne, care doresc sa se implice in dezvoltarea acestei comunitati.

Atentie!

Aceste cadouri se acorda doar persoanelor care vor sa puna o caramida la construirea acestei comunitati si care vor sa isi construiasca o afacere online. Asa ca:

  • daca te numeri printre persoanele egoiste, care tin totul pentru ele, aceste cadouri nu sunt pentru tine
  • daca iti place sa te plangi si nu doresti de fapt sa realizezi o schimbare in viata ta, pentru a-ti imbunatati situatia financiara, nu te obosi sa intri in posesia materialelor
  • daca nu doresti sa faci parte dintr-un proiect care se refera nu doar la tine ci la NOI, te avertizez ca nu ai ajuns in locul potrivit.

ACTUALIZARE 9 martie: Totul este gata. Intra in posesia CADOURILOR.

ACTUALIZARE 8 septembrie: Aceste cadouri nu se mai ofera in prezent. Insa nu fii trist… ti-am pregatit alte materiale gratuite cel putin la fel de valoroase.

PS: Daca nu esti inca membru Cristinne, te poti alatura noua chiar acum si vei primi o gramada de informatii care te vor ajuta sa iti construiesti si sa iti dezvolti o afacere online.