Descopera cum sa transformi un blog mic si amarat intr-un blog cu autoritate, urmarit de sute de oameni zilnic

Participa si Tu la...

Workshop-ul de Blogging:  Calea spre un blog de succes

PROFESOARA TA: Cristina Stoica

ORGANIZAT DE

Beneficiile Workshopului de Blogging

 • INVETI PRACTIC, cu laptopul in fata, notiunile pe care trebuie sa le stie orice blogger incepator: cum sa scrii articole si sa le formatezi, sa modifici designul blogului tau, sa instalezi software-uri care sa te ajute in activitatea ta + multe alte lucruri interesante si utile.
 • Descoperi cum sa scoti bani de pe urma blogului tau inca din prima luna, folosind o metoda de monetizare a blogului subtila, deloc agresiva, dar EFICIENTA. Ea nu-i va speria pe cititori ci dimpotriva… ii va face sa fie deschisi la recomandarile tale. (Metoda este foarte simplu de folosit… dar din nestiinta, este IGNORATA DE 99% DIN BLOGGERI)
 • Vezi ce poti face pentru a-ti creste rapid autoritatea, pentru a fii considerat expert de catre cititorii tai, utilizand mesajele pe care le primesti de la vizitatorii blogului si apoi sa te folosesti de autoritatea obtinuta pentru a castiga bani.
 • Afli de ce imi trimite Google GRATUIT, peste 450 de vizitatori pe zi pe blog si pasii exacti pe care sa-i urmezi ca sa atingi si chiar sa depasesti acest rezultat, in timp record.
 • Inveti sa iti urci blogul in PRIMA PAGINA din Google, folosindu-te de o unealta creata de Google ( si FOARTE PUTIN UTILIZATA in Romania).
 • Inveti cum sa-ti SPIONEZI CONCURENTA pentru a crea pe banda rulanta articole cu lipici la cititori + inveti pasii pe care sa-i urmezi pentru a scrie un articol popular. Nici aici nu vorbesc teorie. Acest workshop are la baza lucrurile pe care le-am facut in ultimii 3 ani de zile pe blogul Cristinne si care…IMPORTANT! Au dat rezultate.
 • Treci la fel de rapid ca fulgerul prin 5 tehnici de scriere a unor titluri captivante, pentru articolele tale. In doar cateva minute sari de la stadiul de “HABAR N-AM” la stadiul de “MAESTRU” si stii sa creezi cu EFORT ZERO titluri interesante, care vor face vizitatorii sa petreaca mai mult timp pe blogul tau, citindu-ti articolele.
 • Inveti Tehnica Telenovela – o tehnica exceptionala, care te ajuta sa transformi simpli vizitatori ai blogului tau in fani inraiti… si pe care orice blogger consacrat o cunoaste si o aplica, cu rezultate excelente. (Si nu doar bloggerii o stiu… Producatorul oricarui serial profita de ea pentru a te tine cu privirea atintita in televizor pe durata fiecarui episod.)
 • Afli cum sa iti maresti lista de abonati, folosindu-te de un software (despre care nu am spus la nimeni pana acum) care pe mine m-a ajutat sa adun cateva sute de abonati in timp record + TRUCUL MAGIC care ii impinge pe oameni sa iti dea adresa lor de email cu zambetul pe buze.
 • Cum sa-ti cresti numarul de fani de pe pagina de Facebook, FARA ca vizitatorii, sa-ti paraseasca blogul pentru vre-o CLIPA.
 • Descoperi cum sa oferi spre lectura noilor vizitatori, DOAR cele mai apreciate articole ale tale. (Astfel, ei isi formeaza o parere buna si le spun si prietenilor despre blogul tau.)
 • Inveti sa-ti creezi cea mai importanta pagina de pe blogul tau si afli cum poti profita de ea pentru a incepe o relatie de amicitie cu fiecare cititor al tau, inca din primul minut in care acesta intra pe blog.
 • + O GRAMADA de alte lucruri interesante!

Ce pierzi daca NU vii la workshop

 • Nu vei afla tehnicile si strategiile pe care Cristina le-a folosit pentru ca articolele ei sa fie citite de peste 1.229.000 de ori, de 188.661 persoane diferite.
 • Nu vei afla pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a transforma un simplu vizitator intr-un fan inrait. ( Vezi cercul de mai sus? Partea hasurata cu verde reprezinta oamenii care revin pe blogul Cristinne, adica 1 din 3 oameni revin pe blog.)
 • Nu vei stii cum sa-ti construiesti o adevarata afacere pe blogul tau si te vei multumi in continuare cu maruntisurile pe care ti le ofera Google Adsense. Cristina a inceput part time si acum a transformat acest blog intr-o afacere capabila sa intretina financiar intreaga familie.
 • Vei bajbai in continuare in intuneric, facand experimente periculoase, pentru a atrage trafic gratuit de la Google. Nu te juca cu focul. Google te poate arde... la propriu! Cristina iti arata acele tehnici sigure de SEO, pe placul lui Google, care sa-ti aduca sute de vizitatori pe zi Gratuit.
 • Nu vei afla raspunsuri venite de la o persoana cu experienta in domeniul afacerilor online, la cele mai arzatoare intrebari ale tale si vei continua sa iti schimbi strategia de actiune dupa cum auzi pe unul sau altul.

Ce spun cei care au participat...

Poze cu participantii la workshop

DETALII WORKSHOP

LOCATIE: Bucuresti - Electromagnetica Business Center

DURATA: orele 9:30-17:30

Vino cu Laptopul! Vei avea nevoie de el. 50% din Workshop presupune exercitii practice. 

Numar de locuri: 6

Atentie! Locurile se epuizeaza rapid. Rezerva-ti locul in sala acum!

DATA WORKSHOPULUI

PRET WORKSHOP 250 lei


 

 

 

 

Intrebari sau nelamuriri? Da-mi un email pe contact@cristinne.ro.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.