Descrierea Pachetului de Gazduire Starter

Mai jos gasesti ceea ce primesti inclus in aceasta oferta

Poti gazdui un nume de domeniu per pachet de gazduirePrimesti 5 GB spatiu pe server; spatiu pe care-l poti folosi pentru gazduirea site-ului tau, a pozelor si a email-urilor Beneficiezi de trafic nelimitat pe site, emailuri personalizate cu numele de domeniu si baze de date nelimitateVersiuni de PHP 5.6, 7.3. Ultimele versiuni de PHP permit site-ului tau sa se incarce cat ai clipi.  Panou Control – cPanelCPU 1 Core RAM 1 GBWebserver ApacheFacem backup complet datelor tale in instante separate si nu incremental, zilnic, pastrandu-se ultimele 3 copii ale site-ului tauIti oferim un certificat SSL pentru a-ti securiza site-ul impotriva atacurilor cibernetice

Intrebari frecvente

Aveti si pachete de gazduire mai mari?

Da, sigur. Daca, consideri ca nevoile tale actuale depasesc acest pachet, ne poti scrie pe info@cristinne.ro si noi iti vom trimite o oferta potivita nevoilor tale.

Totusi, daca esti la inceput, pentru un site de prezentare sau pentru un blog, pachetul de gazduire Starter este mai mult decat suficient.

Ce fac daca, la un moment dat nevoile mele depasesc marimea acestui pachet?

Super. Acest lucru denota ca afacerea ta online merge bine.

Oricand vei ajunge la acest nivel, putem sa-ti oferim una sau mai multe variante de upgrade ale pachetului de gazduire, pentru ca activitatea ta online sa se desfasoare in continuare in cele mai bune conditii.

Bonusuri

Spune astazi DA colaborarii cu noi, pe partea de gazduire si…

iti oferim GRATUIT consultanta pentru alegerea numelui de domeniute ajutam GRATUIT sa-ti cumperi numele de domeniu, daca nu te descurci singuriti instalam GRATUIT WordPress-ul pe site

Vrei sa colaboram? Da clic pe butonul de mai jos

Gazduire site cu doar 120 lei/an

Spatiu SSD 5 GBBonus 1: Consultanta in alegerea numelui de domeniuBonus 2: Ajutor in cumpararea numelui de domeniuBonus 3: Iti instalam gratuit WordPress-ul pe siteVreau Gazduire!Clic aici pentru a plati cu cardul.

SAU Plateste prin transfer bancar

plata cu cardul 2

VREI MAI MULT? ALEGE PACHETUL PREMIUMAdauga o sedinta de consultanta 1 la 1   50% REDUCERE 

Pachet Gazduire 1 an + Consultanta 620 LEI 297 LEI 

Acum ai langa tine, pentru o ora intreaga propriul expert cu care sa te sfatuiesti cum e mai bine sa-ti creezi si sa-ti organizezi site-ul inca de la bun inceput, sa te ajute sa-ti creezi o strategie de promovare online si sa te invete ce unelte de marketing trebuie neaparat sa le incluzi pe site pentru ca ele sa te ajute sa-ti transformi blogul, incet dar sigur, intr-o adevarata afacere.  

Vreau Pachetul Premium!Clic aici pentru a plati cu cardul.

SAU Plateste prin transfer bancar

plata cu cardul 2

Intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi la contact@cristinne.ro

Copyright © Cristinne. Toate drepturile rezervate

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica