Termeni si Conditii

1. DEFINITII

Art. 1.1. Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de Cioiu I. Alexandru Razvan P.F.A. prin intermediul CRISTINNE (www.cristinne.ro).

Art. 1.2. Termenii prezentati mai jos au valoare de contract si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative:

OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta;
Legea Nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Art. 1.3. Cristinne – defineste si denumeste in continuare Cioiu I. Alexandru Razvan P.F.A.

CIF: 34142689
Nr.ORC: F40/819/2015
Adresa:Str Miercani, Nr 106D, Cam. 4, Bucuresti – ROMANIA,

PRESTATORUL serviciilor de gazduire, inregistrare domenii, cursuri online, servicii promovare, servicii webdesign, carti si cursuri de instruire practice, care pot fi contractate si cumparate prin intermediul CRISTINNE (www.cristinne.ro).

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce utilizeaza serviciile CRISTINNE.
Client – persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.
Comanda – cerere adresata CRISTINNE de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire site, inregistrare domenii, cursuri online in format video, text sau adudio, cursuri in format tiparit sau electronic (CD/DVD), carti, servicii de consultanta, servicii webdesign, servicii de promovare onlie sau participarea la cursurile de instruire organizate.

2. INTRODUCERE

Art. 2.1. Prezentul document defineste cadrul in care CRISTINNE este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre CRISTINNE si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting, webdesign, promovare onlie sau cursurilor fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor CRISTINNE presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Art. 2.2. CRISTINNE isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa sa nu constituie motiv temeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor de hosting.

3. COMANDA, PLATI SI FACTURARE

Art. 3.1. Orice comanda ce se va face online pe pagina web CRISTINNE (www.cristinne.ro) prin e-mail sau telefonic. Clientii se obliga sa furnizeze datele solicitate, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se realizeaza in concordanta cu legile in vigoare. CRISTINNE nu poate fi trasa la raspundere sub nicio forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Art. 3.2. Dupa finalizarea comenzii se trimite o factura proforma catre adresa de email specificata. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii. Factura proforma nu are valoare fiscala.

Art. 3.3. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Art. 3.4. Toate facturile proforme se vor trimite prin email. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.

Art. 3.5. Dupa efectuarii platii si incasarea banilor se emite Factura Fiscala.

Art. 3.6. Facturile Fiscale sunt trimise exclusiv prin e-mail, in format PDF. Semnarea si stampilarea Facturilor Fiscale nu sunt obligatorii conform Art. 155 Cod Fiscal, alineatul 6 (http://codfiscal.money.ro/art-155-facturarea/).

Art. 3.7. CRISTINNE recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii ale instrumentului de plata ce atesta acest lucru prin e-mail la contact@cristinne.ro. Clientii beneficiaza de serviciile CRISTINNE in maxim 12 ore de la confirmarea platii.

Art. 3.8. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont de gazduire web dupa trecerea a 15 zile de la data scadentei de plata a facturii proforma daca plata nu a fost efectuata. Pentru serverele VPS si serverele dedicate serviciile se suspenda in 3(trei) zile de la data scadenta a facturii proforma, daca plata nu a fost receptionata.Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

Art. 3.9. Stergerea Contului – Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire web dupa trecerea a 30 de zile de la data scadenta a facturii proforma daca plata, nu a fost efectuata. Pentru serverele VPS si serverele dedicate datele sunt sterse in 3(trei) zile de la data scadenta a facturii proforma, daca plata nu a fost receptionata. Orice prelungire a acestui termen este la discretia noastra.

Art. 3.10. Pentru produsele informationale ( carti electronice, cursuri audio si video ), prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, includ TVA, conform legislației în vigoare.

Art. 3.11. Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

 • transfer bancar
 • online, cu cardul, prin sistemul MobilPay

urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Art. 3.12. Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

4. INREGISTRAREA DOMENIILOR

Art. 4.1. Inregistrarea domeniilor .RO se realizeaza in maxim 48 ore dupa confirmarea platii sau primirea contravalorii facturii proforma emise pentru serviciile de inregistrare. Inregistrarea domeniilor .RO se realizeaza in concordanta cu urmatorii termeni si conditii:

Art. 4.2. Inregistrarea domeniilor internationale se face in maxim 24 ore de la confirmarea platii. Domeniile internationale, se inregistreaza in concordanta cu urmatorii termeni si conditii :

Art. 4.3. Domeniile internationale, nu beneficiaza de protectie Whois/ID Protect. Datele furnizate pentru inregistrarea domeniilor internationale apar public la interogarea Whois a domeniului international.
Aceste date pot fi ascunse prin optiunea Protect Whois/ID Protect, care poate fi activata pe cerere, printr-un ticket de support catre Departamentul Suport Clienti si are un cost anual de 25 RON fara TVA.

5. GARANTII SI RETURNAREA BANILOR

Art. 5.1. Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile de gazduire web in termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Clientii au dreptul la ramburusul integral pentru cursurile online in termen de 1 an de zile. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un email catre contact@cristinne.ro. Mesajul trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni. Plata garantiei de rambusare va fi facuta in termen de 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare.

Art. 5.2. Plata pentru inregistrare domenii, servere VPS, servere dedicate, licente (de ex. CPanel) a certificatelor SSL, servicii de webdesign, promovare online, sau a cursurilor practice de instruire nu este rambursabila. In cazul solicitarii de ramburs pentru serviciile de hosting pretul domeniului fara gazduire se scade din suma totala. Aceasta regula se aplica si pentru clientii care au primit domeniul gratuit sau o anumita reducere in urma unei oferte promotionale.

Art. 5.3. Garantia de rambursare nu se aplica pentru prelungirea sau reinnoirea serviciilor de web hosting.

Art. 5.4. Garantia de rambursare nu se aplica daca s-au incalcat aceste termene si conditii.

Art. 5.5. CRISTINNE asigura un uptime de 99% lunar. Daca downtime-ul depaseste 5% lunar, CRISTINNE se obliga ca la cererea clientului sa returneze acestuia suma ramasa din contract plus 50% din valoarea contractului reprezentand daune pentru eventualele prejudicii create.

6. UTILIZAREA SERVICIILOR

Art. 6.1. Serviciile oferite de catre CRISTINNE vor fi utilizate numai scopuri legale. Orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise.

Art. 6.2. CRISTINNE isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor CRISTINNE va fi restabilit dupa intrarea in legalitate a posesorului contului.

Art. 6.3. In cazul in care un cont revandut incalca prevederile din acest document, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi, urmand ca resellerul (clientul CRISTINNE) sa fie informat asupra faptelor si motivelor noastre.

Art. 6.4. Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nicio forma si in nicio circumstanta pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (conform legislatiei din Romania, Uniunea Europeana si S.U.A.). Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:

 • Incalcarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert;
 • Materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut;
 • Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase;
 • Materiale menite sa incurajeze sentimentul de ura sau discriminare;
 • Continut pentru adulti, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen;
 • Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, warez, etc);
 • Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi sau troieni;
 • Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale;
 • Orice continut considerat de noi ca fiind daunator sau ilegal.

Art. 6.5. Trimiterea de mesaje e-mail in masa se refera la mesajele trimise catre un numar mare de adrese e-mail (o singura data sau in mod regulat). Trimiterea de mesaje in masa este interzisa de pe serverele CRISTINNE. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 6.6. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara drept la ramburs.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 6.7. Pornografia sau orice alte materiale cu continut sexual sau obscen, link-uri avand legatura cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre. CRISTINNE isi rezerva dreptul de a decide ceea ce priveste legalitatea acestor situri.

Art. 6.8. Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

 • Scripturi pentru proxy sau IRC;
 • Scripturi pentru Torrent Tracker sau fisiere Torrent;
 • Scripturi pentru Top-uri sau Statistici;
 • PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi;
 • Scripturi de tipul FormMail;
 • Chat room-uri;
 • Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce contin gauri de securitate cunoscute;
 • Scripturi comerciale (platite sau gratuite) neactualizate la ultima versiune disponibila.

Art. 6.9. Tot continutul site-ului www.cristinne.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea CRISTINNE si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Art. 6.10. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe www.cristinne.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin www.cristinne.ro sau CRISTINNE , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze www.cristinne.ro sau CRISTINNE.

7. UTILIZAREA RESURSELOR

Art. 7.1. Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. In cadrul pachetelor de gazduire web si reseller „Shared Hosting” nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse. CRISTINNE supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

Art. 7.2. Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.

Art. 7.3. Daca beneficiarul monopolizeaza resursele sistemului si impiedica furnizarea serviciilor catre ceilalti clienti (peste 25% din resursele sistemului pentru o perioada mai mare de 90 secunde), prestatorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul de gazduire fara nicio notificare.

Art. 7.4. Daca doriti folosirea de cron-job pe contul dvs. de gazduire web, va rugam sa tineti cont ca nu permitem rularea cronjob la o frecventa mai mica de 15 min. Scripturile care vor consuma multe resurse vor fi dezactivate.

Art. 7.5. Pachetele de gazduire web și reseller nu pot gazdui fisiere cu o mărime mai mare de 500 MB, inclusiv fisiere log; nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de gazduire gratuita, servicii de backup, WordPress MU.

8. RESTRICTII

Art. 8.1. Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serverelor CRISTINNE fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.

Art. 8.2. Functii oprite pe serverele noastre:

 • Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
 • Deschiderea de fisiere externe cu funtiile: fopen, file_get_contents etc…

Art. 8.3. Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate in functie de metoda de trimitere:

 • Mesaje trimise prin sendmail, functia mail(): 50 / ora echivalentul a 1200 / zi;
 • Mesaje trimise prin SMTP: 50 / ora echivalentul a 1200 / zi.

9. BACK-UP

Art. 9.1. Backup-urile sunt facute de catre noi zilnic. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa genereze si downloadeze propriile backup-uri din panoul de control sub forma unui fisier arhivat continand backup-urile tuturor datelor si bazelor de date ale unui cont.

Art. 9.2. Conturile care depasesc 10 GB spatiu alocat pe server, vor fi excluse de la sistemul de backup.

10. RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

Art. 10.1. Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact si datele de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Art. 10.2. Clientul este responsabil pentru mentinerea conditiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

Art. 10.3. Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate (update sau patch), la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverele CRISTINNE. De asemenea, clientul are obligativitatea sa faca actualizarea scripturilor folosite in termen de 24 ore de la sesizarea CRISTINNE. In caz contrar CRISTINNE isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului fara o notificare prealabila.

11. RASPUNDERE LIMITATA

Art. 11.1. Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Art. 11.2. Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe cristinne.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Art. 11.3. Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.cristinne.ro, nu implica faptul ca societatea CRISTINNE este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

Art. 11.4. CRISTINNE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cristinne.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Art. 11.5. CRISTINNE garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul www.cristinne.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al CRISTINNE. De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre www.cristinne.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Art. 11.6. www.cristinne.ro si CRISTINNE incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, CRISTINNE nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Art. 11.7. Site-ul www.cristinne.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie. Societatea CRISTINNE nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. CRISTINNE nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.  CRISTINNE nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.cristinne.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

Art. 11.8. CRISTINNE ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.

Art. 11.9. CRISTINNE nu este responsabila pentru retragerea anumitor scripturi oferite gratuit si nu ofera suport pentru aceste scripturi.

12. TERMENI GENERALI

Art. 12.1. Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva. In cazul in care nu va putem rezolva problema si doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru si veti primi apoi banii pentru serviciile de web hosting platite in avans. Plata pentru inregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se returneaza.

Art. 12.2. Vom aloca toate resursele necesare in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Art. 12.3. Pentru clienti cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.

Art. 12.4. Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

13. Reclamatii

Art. 13.1. Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la cursurile live și alte asemenea, ne va fi comunicată prin email la adresa contact@cristinne.ro.

Art. 13.2. Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Art. 13.3. Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

14. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Art. 14.1. PFA Cioiu I. Alexandru Razvan respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Art. 14.2. Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor si prestarea serviciilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.

Art. 14.3. Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către PFA Cioiu I. Alexandru Razvan și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Art. 14.4. Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Soares Consulting SRL, la adresa: Str. Miercani, Nr. 106D, Camera 4, Sect. 1, Bucuresti, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a cărăr prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Art. 14.5. Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

15. Newslettere

Art. 15.1. Cu ocazia citirii unui articol pe site-ul www.cristinne.ro, a completarii formularului de contact pentru solicitarea unei oferte de servicii și/sau a plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Art. 15.2. Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Art. 15.3. Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, trimitand un email la contact@cristinne.ro sau prin accesand butonul Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

16. Forta Majora

Art. 16.1. Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Art. 16.2. Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

17. Legea aplicabila

Art. 17.1. Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Bucuresti.

18. Dispozitii finale 

Art. 18.1. Acest site este deținut de către PFA Cioiu I. Alexandru Razvan, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

Art. 18.2. PFA Cioiu I. Alexandru Razvan are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul.

Art. 18.3. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul solicitarii de prestare a unui anumit tip de servicii mentionat pe site.

Art. 18.4. Promoțiile oferite de către PFA Cioiu I. Alexandru Razvan care sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri.

Art. 18.5. Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/serviciilor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.