Termeni si Conditii

CRISTINNE.RO este proprietatea CIOIU I. ALEXANDRU RAZVAN PFA, denumita in continuare CRISTINNE.

Utilizarea site-ului CRISTINNE.RO (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si CRISTINNE, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul CRISTINNE.RO implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de CRISTINNE, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

[ Comunicari electronice ] Utilizarea site-ului CRISTINNE.RO (vizitare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul CRISTINNE.RO.

Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

[ Copyright ] Tot continutul site-ului CRISTINNE.RO (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea CRISTINNE si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe CRISTINNE.RO nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin CRISTINNE.RO sau CRISTINNE , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze CRISTINNE.RO sau CRISTINNE.

[ Legaturi ] Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe CRISTINNE.RO se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul CRISTINNE.RO, nu implica faptul ca societatea CRISTINNE este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

CRISTINNE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul CRISTINNE.RO , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

[ Accesul la site ] CRISTINNE garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul CRISTINNE.RO si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al CRISTINNE.

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre CRISTINNE.RO prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

[ Descrierea produselor ] CRISTINNE.RO si CRISTINNE incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, CRISTINNE nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

[ Politica de retur ] Toate produsele noastre au garantia pe satisfactie 100% timp de 1 an de zile ( excluzand produsele de tip software care au garantie 30 zile) care spune ca daca tu crezi ca informatiile nu sunt potrivite pentru tine, ne scrii un e-mail la CONTACT@CRISTINNE.RO si iti vom restitui suma de bani integral si poti sa pastrezi si produsul.

[ Limitari ale responsabilitatii ] Site-ul WWW.CRISTINNE.RO si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie.

Societatea CRISTINNE nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

CRISTINNE nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

CRISTINNE nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de CRISTINNE.RO nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

[ Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii ] Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul CRISTINNE.RO si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea CRISTINNE . Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul CRISTINNE.RO, cumparatorul poate solicita cf. HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre CRISTINNE a defectului reclamat.

[ Modificari ] CRISTINNE isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului CRISTINNE.RO, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Utilizatorul CRISTINNE.RO are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre CRISTINNE , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

No comments yet. Be the first.