Aici gasesti uneltele pe care eu le folosesc pentru a-mi dezvolta afacerile online pe care le detin. Arunca-ti o privire peste ele si alege-le pe cele care crezi ca se potrivesc afacerii tale, apoi pune-le la lucru, pentru a-ti mari castigurile online.

Nota: O parte dintre linkurile pe care le vei gasi mai jos sunt linkuri de afiliat. Daca dai clic pe ele si te decizi sa cumperi eu voi primi un mic comision, care ma ajuta sa sustin financiar acest blog. Pe tine nu te va costa nici un leu in plus daca vei cumpara prin intermediul acestor linkuri. Resursele mentionate aici sunt cele pe care eu le folosesc si le recomand cu caldura tuturor. Nu le-am pus aici pentru a castiga 1-2 lei in plus ci pentru ca sunt foarte utile. Mai mult, te rog sa nu le achizitionezi decat daca esti sigur ca ai nevoie de ele.

Bani din Afiliere

  • Lady’s – o firma romaneasca, care vinde produse cosmetice, de machiaj, bijuterii si accesorii, suplimente nutritive, folosind un plan de afiliere foarte avantajos. Practic, fiecare afiliat poate castiga venituri de pe urma persoanelor recomandate pe 4 nivele adancime. Colaborez cu ei din 2009 si da, sunt o firma serioasa, care platesc comisioanele pe care le promit.
  • Profitshare – este o platforma de afiliere care contine advertiseri din mai multe domenii de activitate. Creandu-ti cont aici, poti alege produsele care se potrivesc cel mai bine nisei tale, pentru a le promova. In functie de produsele pe care le promovezi, firma respectiva te va plati un anumit comision pentru fiecare vanzare generata. Am primit comisioanele promise de la ei, deci da, sunt o firma serioasa.
  • 2Performant – o alta platforma de afiliere si mai mare, cu o gramada de advertiseri dispusi sa te plateasca un comision, daca tu le promovezi produsele si astfel ii ajuti sa isi creasca vanzarile.
  • Piata digitala – o alta platforma de afiliere, mai micuta insa destul de interesanta, care merita incercata.

Unelte pentru crearea si dezvoltarea blogului/siteului

Cursuri video, audio si ghiduri PDF

Carti recomandate

Carti de dezvoltare personala

Carti de managementul timpului

Carti de managementul banilor

Carti de marketing si vanzari

Revino pe pagina ACASA

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica