Draga prietene,

Stiu cat de ocupat esti cu managementul afacerii tale si cu clientii care-ti trec zi de zi pragul. Asa ca ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor.

Cauti servicii de marketing online? La Cristinne vei gasi mult mai mult decat atat.

Iti oferim consultanta si sisteme de business gandite strategic, pentru a-ti ajuta afacerea sa se distinga cu usurinta de afacerile competitoare existente pe nisa in care activezi si sa se dezvolte armonios in mediul online.

Pentru ca profesionalismul tau si experienta ta sa fie puse in valoare si afacerea ta sa infloreasca pe zi ce trece, pentru ca afacerea ta sa iasa in prim plan si sa lasi competitorii in urma, iti trebuie un plan bine pus la punct si niste oameni cu experienta in domeniul marketingului online alaturi.

Stim ca tu esti profesionist atunci cand vine vorba de domeniul tau de activitate. Noi in schimb, ne pricepem la partea de crearea de sisteme si strategii de marketing online.

Fiecare este expert in domeniul sau. Si ma gandesc ca am putea face echipa buna impreuna. 🙂

Iata sistemele cu care eu si echipa mea, te putem ajuta sa-ti administrezi si promovezi afacerea pe care o detii:

FII PRETUTINDENI

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Iata de ce, mai jos nu vei regasi doar un serviciu de promovare de un anumit tip, pe o anumita platforma de socializare ci un sistem de promovare optima, pe mai multe canale de comunicare, pentru ca tu sa-ti cresti vizibilitatea si credibilitatea afacerii tale in mediul online cat mai rapid.

Asa cum stii foarte bine, cu cat prospectul iti vede afacerea prezenta in mai multe locuri pe care le frecventeaza de obicei, cu atat, atunci cand are nevoie de serviciile/produsele pe care tu le oferi, va lua mai grabnic decizia de a te alege pe tine in detrimentul altor concurenti de-ai tai de care n-a mai auzit pana acum in viata lui.

Iata ce vei primi inclus in sistemul Fii pretutindeni:

 • consultanta in stabilirea strategiei de promovare pe care o vom aplica
 • crearea a 4 newslettere sau mesaje automatizate ( mesaje care se trimit intr-o anumita ordine si cu o anumita frecventa fiecarui prospect/client nou ) si trimiterea lor la baza de date existenta
 • crearea si publicarea a 10 Push Notifications ( notificarile acestea sunt minireclame la postari/servicii/produse ale firmei, pe care, cei care se aboneaza la noutatile site-ului, le vor primi ca pop-up in browserul lor atunci cand navigheaza pe net sau pe telefonul mobil in cazul in care nu sunt la calculator)
 • publicarea a 10 postari pe Pagina de Facebook + administrarea ei ( raspunderea la comentarii si mesaje, actualizarea continutului din cuprinsul paginii)
 • crearea si publicarea a 2 videoclipuri pe Youtube de cateva minute ( videoclipurile sunt create cu slide-uri tip PowerPoint cu ideile principale ale unui articol de pe blog in cazul in care vorbim de un video educativ, sau prezentarea ofertei firmei, a unor promotii etc., slide-uri peste care se pune o muzica de fundal sau voce cu detalierea acelor idei principale)
 • crearea si administrarea de reclame platite pe Facebook si/sau Google Adwords ( bugetul efectiv pentru rularea reclamelor este suportat de catre client)
 • cautarea si identificarea bloggerilor cu care poti incheia diverse colaborari in vederea promovarii ofertei firmei prin intermediul lor ( in cazul in care exista bloguri specifice pe domeniul de activitate al firmei tale sau pe un alt domeniu de activitate care se adreseaza clientilor cu aceleasi caracteristici ca aceia pe care tu ii tintesti in afacerea ta)
 • oferirea de statistici cu rezultatele obtinute in urma promovarii pe canalele precizate mai sus

Cere o oferta de pret pentru promovarea site-ului tau

shadow-ornament

PROMOVARE PRIN EDUCARE

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Iata de ce, mai jos nu vei regasi doar un serviciu de scriere de articole pe o tema oarecare din domeniul tau de activitate, ci un intreg sistem de promovare online a afacerii tale care are la baza atat educarea vizitatorilor site-ului tau oferind informatii de inalta calitate, cat si promovarea acestor materiale ( advertoriale ) folosind mai multe canale de marketing online, pentru ca, materialele create sa beneficieze de o expunere mai mare si sa-ti aduca pe site mai multi prospecti.

Advertorialele create de noi sunt optimizate SEO pentru a ranka mai sus in Google si a-ti aduce mai mult trafic organic dupa cuvintele cheie pe care le doresti.

Ele au la baza o strategie de content marketing atent analizata si pusa la punct, pentru ca, materialele pe care le cream sa aiba un impact cat mai mare asupra segmentului tau de piata pe care-l tintesti.

Iata ce activitati cuprinde sistemul Promovare prin educare:

 • Consultanta in stabilirea unei strategii de content marketing eficiente
 • Scrierea pe blogul site-ului de advertoriale ( materiale promotionale cu continut util cititorului, care au drept scop educarea lui pentru a putea alege produsul/serviciul corespunzator nevoilor si dorintelor lui) , lungi ( minim 800-1000 cuvinte ), documentate si optimizate din punct de vedere SEO, folosind tehnici de copywriting. Rolul acestor articole este acela de a-ti creste in timp autoritatea in domeniul tau de activitate, de a te diferentia de concurenta si de a creste numarul de vizitatori care vin organic ( gratuit ) din Google. Advertorialele vor contine si o poza fara drepturi de autor corespunzatoare subiectului abordat si vor fi formatate corespunzator din punct de vedere SEO.
 • Interpretarea lunara a statisticilor SEO ale advertorialelor publicate pentru a identifica acele advertoriale ale caror ranking poate fi imbunatatit, pentru ca acel articol sa ocupe o pozitie mai aproape de fruntea clasamentului dupa cuvantul cheie urmarit si sa atraga mai multi potentiali clienti.
 • Imbunatatirea advertorialelor care au fost identificate ca avand potential de ranking in fruntea clasamentului in Google, pentru a le imbunatati pozitia pe Google (aceasta activitate NU presupune costuri aditionale din partea clientului).
 • Promovarea advertorialelor create prin: trimiterea unui newsletter la baza de date cu abonati, publicarea unui mesaj la abonatii site-ului in browser ( push notification) si postarea advertorialului pe pagina de Facebook a site-ului.
 • Raport cu statisticile evolutiei advertorialelor pe Google.

Vrei pretul pentru scrierea de articole pe site-ul tau?

shadow-ornament

OPTIMIZARE SEO CU REZULTATE

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Iata de ce, mai jos nu vei regasi doar un serviciu de SEO care sa te ridice cat mai repede posibil in primele pozitii din Google si apoi, la urmatoarea actualizare a algoritmilor Google, site-ul tau sa zboare pe pagina 100 si sa nu-l mai gaseasca nimeni, pe motiv ca nu corespunde noilor cerinte stabilite de Google.

Noi nu aplicam tehnici SEO black hat sau gray hat si tot ce facem este conform cu politicile Google si asigura evolutia site-ului tau in timp, pas cu pas, catre prima pagina cu rezultate.

Specialistii din echipa noastra stiu atat webdesign cat si copywriting, pentru a crea nu doar descrieri SEO care sa ajute motoarele de cautare ci si sa trezeasca interesul persoanelor interesate de subiect sa dea clic si sa afle mai multe despre tine si afacerea ta.

Iata ce activitati cuprinde sistemul Optimizare SEO cu rezultate:

 • analiza si crearea unui raport privind situatia actuala a site-ului
 • consultanta in stabilirea unei strategii SEO eficiente
 • scrierea de titluri si descrieri optimizate SEO + includerea de cuvinte cheie pentru toate paginile site-ului
 • instalarea unui software de SEO
 • verificarea vitezei de incarcare a site-ului si optimizarea ei ( in limitele impuse de serverul pe care functioneaza site-ul, de designul si celelalte software-uri existente pe site )
 • verificarea si modificarea linkurilor paginilor pentru a le optimiza SEO
 • configurarea corecta a certificatului SSL pe toate paginile site-ului pentru ca acesta sa fie securizat
 • integrarea siteului cu Google Analytics si Google Search Console
 • optimizare SEO a textelor existente pe site
 • raport lunar cu statisticile evolutiei site-ului

Cere o oferta de pret pentru optimizarea SEO a site-ului tau

shadow-ornament

CREAREA DE ROBOTI DE FACEBOOK

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Noi stim ca, interactiunea continua cu prospectii noi, este o activitate importanta in cadrul oricarei afaceri, pentru a obtine noi clienti si a dezvolta afacerea.

Si in loc sa iti pierzi tu timpul sau sa platesti un angajat care sa stea constant pe chat-ul site-ului tau sau pe chatul paginii de Facebook, cum ti s-ar parea daca, ai avea un robot, care ar raspunde solicitarilor prospectilor tai 24 din 24 dupa o schema prestabilita, pentru a-i ajuta rapid sa gaseasca produsul/serviciul pe care-l cauta?

Si chiar mai bine de atat... cum ti s-ar parea daca ar trebui sa platesti o singura data pentru realizarea acestui robot si el apoi sa munceasca pentru tine ca un angajat fidel, fara timpi morti si fara sa stai si sa-i spui constant ce sa faca?

Iata cum te ajutam:

 • analiza ofertei actuale de produse/servicii existente pe site
 • consultanta in crearea schemei automatizate pentru robotul de Facebook
 • crearea robotului de Facebook propriu-zis conform schemei stabilite
 • testarea robotului creat pentru a ne asigura ca, robotul functioneaza corect, fara erori
 • implementarea robotului de Facebook pe site, pentru ca el sa poata interactiona cu vizitatorii

Vrei sa afli pretul pentru crearea unui robot de Facebook?

shadow-ornament

SPUNE PREZENT ONLINE - Pentru Bloguri si Site-uri de Prezentare

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Iata de ce, pachetul de mai jos nu cuprinde doar serviciile de webdesign, ci mult mai mult de atat.

La final vei primi un site care are deja integrate principalele metode de marketing de care ai nevoie pentru a capta datele prospectilor care-ti viziteaza site-ul si a putea, cu usurinta, sa tii legatura cu ei si sa incepi construirea unei relatii, pentru ca ei sa capete incredere in tine si in ceea ce ofera firma ta.

Iata ce vei primi inclus in sistemul "Spune prezent online" daca doresti sa-ti cream un blog sau un site de prezentare al afacerii tale:

 • consultanta in alegerea numelui de domeniu
 • numele de domeniu pe 1 an
 • servicii de gazduire web pentru 1 an
 • crearea siglei pentru site
 • o tema de WordPress premium pentru designul site-ului, care se vede bine pe toate dispozitivele (laptop, tableta, mobil)
 • consultanta in crearea design-ului site-ului si structura informatiilor din cuprinsul lui
 • crearea documentelor necesare si instalarea software-urilor necesare pentru ca site-ul sa fie conform GDPR
 • cream conturile de social media unde vei fi prezent pentru promovarea site-ului tau. Mai mult decat atat, iti si personalizam acele conturi/pagini de social media, cu toate informatiile firmei tale pentru ca tu sa nu mai trebuiasca sa faci altceva decat sa te loghezi pe respectivele site-uri si sa incepi sa-ti promovezi afacerea
 • integram site-ul cu Google Analytics si Google Search Console pentru ca tu sa poti vizualiza statisticile site-ului tau si sa iei decizii informate in privinta dezvoltarii lui
 • facem SEO la principalele pagini din meniul site-ului
 • instalam un software pentru SEO pentru ca tu sa poti sa faci SEO la toate materialele pe care le vei pune pe viitor pe site, pentru ca ele sa aiba mai multe sanse sa rankeze bine in Google
 • cream una sau mai multe adrese de email personalizate cu adresa site-ului tau
 • oferim servicii de mentenanta a site-ului timp de 3 luni de la crearea sa, pentru ca tu sa nu-ti mai bati capul cu partea tehnica si sa-i lasi pe specialistii nostri sa iti tina site-ul actualizat cu noutatile si promotiile din afacerea ta
 • instalam un software premium pentru a putea crea formulare de abonare si bannere cu ofertele firmei tale
 • cream formulare de abonare pentru blogul si sidebar-ul site-ului tau, pentru a capta cu usurinta datele prospectilor tai
 • servicii de email marketing la companie de email marketing specializata pe aceste servicii, timp de 1 an, in limita a 500 abonati pentru a putea trimite newslettere si mesaje automatizate prospectilor pe care ii captezi folosind formularele de abonare, avand siguranta ca mesajele tale vor ajunge in inboxul prospectilor

Cere o oferta de pret pentru crearea unui site/blog

shadow-ornament

SPUNE PREZENT ONLINE - Pentru Magazine Online

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online. Iata de ce, pachetul de mai jos nu cuprinde doar serviciile de webdesign pentru magazinul tau online, ci mult mai mult de atat.

La final vei primi un magazin online care are deja integrate principalele metode de marketing de care ai nevoie pentru a capta datele prospectilor care-ti viziteaza magazinul si a putea, cu usurinta, sa tii legatura cu ei si sa incepi construirea unei relatii, pentru ca ei sa capete incredere in tine si in produsele firmei tale.

Iata ce vei primi inclus in sistemul "Spune prezent online" daca doresti sa-ti cream un magazin online:

 • consultanta in alegerea numelui de domeniu
 • numele de domeniu pe 1 an
 • servicii de gazduire web pentru 1 an
 • crearea siglei pentru magazin
 • o tema de WooCommerce premium pentru designul magazinului, care se vede bine pe toate dispozitivele ( laptop, tableta, mobil )
 • consultanta in crearea webdesign-ului magazinului si structurarea informatiilor din cuprinsul lui
 • introducerea manuala a produselor in magazinul online
 • crearea unui blog adaptabil pe mobil pentru a tine la curent vizitatorii site-ului cu noile produse, oferte si promotii
 • crearea documentelor necesare si instalarea software-urilor necesare pentru ca magazinul sa fie conform GDPR
 • cream conturile de social media unde vei fi prezent pentru promovarea magazinului tau. Mai mult decat atat, iti si personalizam acele conturi/pagini de social media, cu toate informatiile firmei tale pentru ca tu sa nu mai trebuiasca sa faci altceva decat sa te loghezi pe respectivele site-uri si sa incepi sa-ti promovezi afacerea
 • integram site-ul cu Google Analytics si Google Search Console pentru ca tu sa poti vizualiza statisticile magazinului tau si sa iei decizii informate in privinta dezvoltarii lui
 • facem SEO la principalele pagini din meniul magazinului
 • instalam un software pentru SEO pentru ca tu sa poti sa faci SEO la toate produsele si materialele informative pe care le vei pune pe viitor in magazin, pentru ca ele sa aiba mai multe sanse sa rankeze bine in Google
 • cream una sau mai multe adrese de email personalizate cu adresa web a magazinului tau - iti oferim servicii de mentenanta a site-ului timp de 3 luni de la crearea sa, pentru ca tu sa nu-ti mai bati tu capul cu partea tehnica si sa-i lasi pe specialistii nostri sa iti tina site-ul actualizat cu noutatile si promotiile din afacerea ta
 • instalam un software premium pentru a putea sa-ti creezi formulare de abonare si bannere cu ofertele firmei tale
 • cream formulare de abonare pentru blogul si sidebar-ul site-ului tau, pentru a capta cu usurinta datele prospectilor tai
 • primesti servicii de email marketing de la o companie de email marketing specializata, timp de 1 an, in limita a 500 abonati, pentru a putea trimite newslettere si mesaje automatizate prospectilor pe care ii captezi folosind formularele de abonare, avand siguranta ca mesajele tale vor ajunge in inboxul prospectilor
 • integrarea platii cu cardul, pentru ca, clientii sa poata plati online comanda, in momentul in care o plaseaza pe site

Cere o oferta de pret pentru crearea unui magazin online

shadow-ornament

ADMINISTRARE SI MENTENANTA SITE / MAGAZIN ONLINE

Ai un site sau un magazin online si ai constatat ca nu ai notiunile sau timpul necesar pentru a-l mentine actualizat? Ai observat ca site-ul tau are anumite erori dar nu te pricepi sa le remediezi?

Noi te putem ajuta. Specialitatea noastra sunt site-urile create pe platforma WordPress si Woocommerce. Insa daca nu stii cum a fost creat site-ul tau nu te ingrijora. Contacteaza-ne si daca te putem ajuta o vom face cu drag.

Iata ce activitati vei gasi cuprinse in serviciul de mentenanta lunar:

 • actualizarea software a site-ului, pentru a preveni erorile care pot aparea in timp pe site generate de neactualizarea temei sau a pluginurilor instalate
 • verificarea periodica a functionarii corespunzatoare a tuturor elementelor care intra in componenta site-ului
 • actualizarea continutului existent pe site
 • modificari de design minore
 • adaugare de articole create de tine pe blogul site-ului
 • efectuarea unui back-up (copie de siguranta) a site-ului, la cerere
 • suport tehnic prin email
 • suport tehnic telefonic

Cere o oferta de pret pentru serviciile de mentenanta

shadow-ornament

GAZDUIRE SITE, BLOG SAU MAGAZIN ONLINE

 • Pachet Starter 4 GB spatiu SSD - 110 de lei/an - recomandat pentru bloguri si site-uri de prezentare
 • Pachet Blogger 10GB spatiu SSD – 297 lei/an  - recomandat pentru site-uri sau bloguri cu sute de pagini si volum mare de emailuri
 • Pachet Shop 20GB – 497 lei/an - recomandat pentru magazine online cu sute sau mii de produse

Resursele pentru cele 3 pachete de mai sus sunt limitate la 1 core si 1 GB RAM

Toate pachetele beneficiaza de:

 • Trafic lunar Nelimitat
 • Panou Control - cPanel
 • Casute de email Nelimitate
 • Certificat SSL emis de Let's Encrypt
 • Domenii Suplimentare Nu
 • Subdomenii Nelimitate
 • POP3 / IMAP / SMTP + SSL
 • PHP 5.6-7.3
 • Acces e-mail prin Webmail
 • Mail Forwarders
 • Acces Cron Jobs
 • Conectare MySQL Remote
 • Baze de date Mysql nelimitate
 • Conturi FTP nelimitate
 • Acces Zona DNS Editor

Daca traficul site-ului foloseste mai mult de 1 core si 1 GB RAM recomandam un server virtual dedicat VDS virtualizare KVM

 • VPS I 2 core 2 GB RAM 30 GB spatiu SSD Port 100Mbps (Optional 1000Mbps) 1 IP - 75 lei /luna
 • VPS II 4 core 4 GB RAM 100 GB spatiu SSD Port 100Mbps (Optional 1000Mbps) 1 IP - 150 lei /luna
 • Server dedicat/colocare - cere oferta de pret
 • ***Suplimentar Licenta Cpanel/WHM-VPS - 75 lei/luna
 • *** Suplimentar Servicii de management atat pentru servere virtuale cat si dedicate - 150 lei/luna

Pentru a-ti gazdui site-ul la Cristinne...

shadow-ornament

DEZVOLTARE PRIN DELEGARE

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Iata de ce, mai jos nu vei gasi doar un serviciu de consultanta ci si sustinere in implementarea solutiilor identificate. Astfel, tu, ca antreprenor, vei inceta sa fii cel mai harnic angajat din firma si vei invata sa delegi eficient rolurile si responsabilitatile catre membrii echipei tale, pentru a te bucura cu adevarat de statutul tau de proprietar al afacerii.

Iata ce activitati cuprinde sistemul Dezvoltare prin delegare:

 • Sprijin in crearea obiectivului strategic, a principiilor si a procedurilor din firma ta, pentru ca ea sa se poate dezvolta dincolo de capacitatea ta de munca, ca antreprenor si a celor 24 ore pe care le ai
 • Consultanta in stabilirea unei strategii de implementare a procedurilor in firma ta, pentru ca tot acest proces sa se deruleze cat mai rapid si cat mai eficient.
 • Recomandare de software pentru managementul angajatilor si evaluarea performantei si eficientei lor la locul de munca
 • Recomandare de software pentru comunicarea online intre angajati
 • Recomandare de sistem tip librarie online si modul de organizare a lui pentru ca, fiecare angajat, in functie de rolul sau in firma, sa poata avea acces rapid la toate procedurile de care are nevoie pentru a-si indeplini sarcinile cu succes
 • Recomandare de software pentru managementul taskurilor de zi cu zi si crearea de sisteme de colaborare intre angajati pentru realizarea proiectelor comune

Cere oferta de pret pentru pachetul 'Dezvoltare prin delegare'

shadow-ornament

GENERATORUL DE CLIENTI

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Iata de ce, mai jos nu vei gasi doar un serviciu de consultanta pentru generarea de noi clienti ci un intreg sistem care sa-ti permita sa convertesti cat mai multi din prospectii cu care iei legatura in clienti.

Iata ce activitati cuprinde sistemul Generatorul de clienti:

 • Consultanta in alegerea unui sistem de management al prospectilor
 • Ajutor in crearea de proceduri pentru mentinerea legaturii cu prospectii
 • Sprijin in crearea de template-uri cu mesajele care trebuie trimise prospectului in functie de stadiul la care se afla in procesul de vanzare
 • Crearea unei strategii de vanzare eficiente, care sa-ti permita sa convertesti cat mai multi dintre prospecti in clienti, in functie de nevoile si dorintele fiecaruia si de posibilitatile lor financiare
 • Elaborarea unui sistem de evaluare a rezultatelor pentru identificarea surselor care atrag majoritatea clientilor si exploatarea acestora la capacitatea lor maxima

Cere oferta de pret pentru pachetul 'Generatorul de clienti'

shadow-ornament

GENERATORUL DE PROSPECTI

La Cristinne, noi nu vindem doar servicii. Noi vindem sisteme de dezvoltare a afacerii tale online.

Iata de ce, mai jos nu vei gasi doar un serviciu de consultanta pentru generarea de noi idei de publicitate, pentru a atrage noi prospecti in afacerea ta. Vei gasi, in schimb, un intreg sistem care sa-ti permita sa identifici cele mai bune surse care-ti genereaza prospecti si sa le exploatezi la potentialul lor maxim.

Iata ce activitati cuprinde sistemul Generatorul de prospecti:

 • Consultanta in creionarea portretului clientului ideal si a alegerii unei nise de piata pe care sa o poti servi cu succes si in cadrul careia sa te poti distinge ca lider
 • Sprijin in identificarea metodelor potrivite pentru reclama online, in functie de stadiul de dezvoltare al afacerii tale si bugetul de marketing de care dispui
 • Ajutor in crearea de proceduri pentru contactarea si trimiterea ofertelor catre segmentul de piata vizat
 • Sprijin in crearea de template-uri cu mesajele care trebuie trimise catre segmentul de piata vizat
 • Ajutor in identificarea celor mai buni clienti din afacerea ta si elaborarea strategiei de marire a numarului de clienti prin extinderea in cercuri concentrice
 • Crearea unei strategii de actiune pentru implementarea ideilor si a metodelor de publicitate identificate
 • Elaborarea unui sistem de evaluare a rezultatelor pentru luarea de decizii in directia obtinerii unui numar din ce in ce mai mare de prospecti la un cost de achizitie cat mai mic.

Cere oferta de pret pentru pachetul 'Generatorul de prospecti'

shadow-ornament

PAREREA CLIENTILOR

Ana Simion

Cristina Stoica: intr-un cuvant, un profesionist, sau in doua cuvinte, un adevarat profesionist! 🙂

Inca de cand blogul meu era un simplu vis, Cristina m-a motivat si mi-a dat increderea de care aveam nevoie pentru a incepe propiectul mult visat!

M-a invatat o multitudine de lucruri pe care le-am respectat cu sfintenie, si care s-au dovedit a fi sfaturi de aur in ceea ce priveste bloggingul!

Colaborez in continuare cu ea, si nu voi inceta niciodata sa apelez la ea, ori de cate ori voi avea nevoie! O recomand cu tot dragul si cu toata increderea!

Ana Simion www.coolvet.ro
Ruben Draghici

Cristina este responsabila de mai bine de 2 ani de zile cu relatia mass-media si a contribuit la crearea planului de marketing al agentiei Domina Imobiliare si implementarea lui in ceea ce priveste segmentul de publicitate online.

Este o fire mereu optimista, care reuseste si in cele mai delicate momente sa insufle incredere membrilor echipei. O persoana inteligenta, muncitoare si foarte motivata, capabila sa gasesti mereu cea mai buna solutie la problemele aparute.

Este foarte creativa in ceea ce priveste publicitatea. Ma bucur ca am cunoscut-o si am inceput colaborarea cu ea. A avut initiativa si ai adus plus valoare agentiei mele.

Ruben Draghici www.domina.ro
Ana Vasilescu

Este mai mult decat evident ca iti place ceea ce faci si o faci cu mult profesionalism! Apreciez in egala masura onestitatea, talentul pedagogic, disponibilitatea si simtul umorului.

M-ai ajutat enorm sa descifrez un domeniu in care totul parea foarte complicat. Pentru mine esti mai tare decat Neil Patel!… si… sunt sigura ca o sa ai acelasi succes!

Iti multumesc!

Ana Vasilescu www.atentiainadhd.ro
Carol Totos

Multumim pentru colaborarea din acest an. Fara voi am fi fost mai saraci. Acum atat site-ul cat si pagina de Facebook sunt pline cu articole atractive. Va multumesc.

Carol Totos www.amicredit.ro
Gabriela Paraschiv

Anul trecut am avut o idee. Acum am un blog. Nimic nu ar fi fost posibil fara Cristina Stoica.

Sfaturile si feedback-ul ei m-au ajutat nespus. Nici nu visam acum un an ca voi ajunge sa imi fac singura propriul site.

Recomanda cu drag cursurile si omul CRISTINA.

Gabriela Paraschiv www.gabiparaschiv.ro

Contacteaza-ne cu incredere