nume de blog

5 metode de a face bani din blogul tau

Datorita usurintei inceperii unui blog, multi sunt cei care se gandesc sa isi creeze un blog si apoi sa faca bani cu el.

Iata 5 metode cu ajutorul carora poti face bani din blog.

  • scrie o carte virtuala sau inregistreaza un curs audio
  • fa unui site de membership cu informatii dintr-un domeniu care te pasioneaza sau in care ai experienta
  • creaza un seminar sau un bootcamp
  • creeaza un DVD care va fi vandut in editie limitata
  • pune la punct un program de coaching online care poate lua forma unor tutuoriale video, workbook-uri sau sedinte de coaching live.

Pentru fiecare dintre metodele mentionate mai sus, iti sunt prezentate exemple de castiguri.

Inainte de a te decide asupra uneia dintre metodele de castig de pe urma blogului, expuse mai sus, este bine bine sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

    • vechimea blogului tau si marimea audientei tale. Daca blogul tau este nou si nu ai inca niste cititori fideli, este bine sa astepti pana cand mai cresti pentru ca, pe masura ce blogul tau se dezvolta, vei afla de la cititorii tai exact ce anume isi doresc. Pe baza nevoii identificate poti crea un produs care se va vinde cu succes.
    • autoritatea pe care o ai in nisa ta. Daca esti cunoscut pentru ceea ce faci, daca lumea stie de tine si respecta lucrurile in care esti implicat, va fi mult mai usor sa vinzi creatiile tale decat daca esti un nimeni, aparut peste noapte, care vrea sa faca bani usor. Totusi, daca esti la inceput, nu fii dezamagit. Ai rabdare, da dovada de perseverenta si lucreaza la metodele prin care poti sa iti construiesti o reputatie solida pe net. Acestea nu iti vor aduce doar mai multi cititori ci si mai multe vanzari si castiguri mai mari.

Incepe cu tipul de produs pe care te simti confortabil sa il creezi. Daca iti este frica sa vorbesti in public poti incepe prin a avea un singur spectator: camera ta video, care inregistreaza informatiile pe care le expui. Daca nu iti place sa apari in fata camerei video alege sa scrii o carte sau sa faci o inregistrare audio.

Asadar, metode de a face bani din blog exista, de asemenea exista oameni care au profitat de pe urma lor si si-au umplut conturile bancare cu sume considerabile. Acum este randul tau sa arati ceea ce poti, sa iesi din multime, sa arati lucrurile de care esti capabil.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica