Podcast 009: Ce nume de domeniu sa-ti alegi pentru site-ul tau

podcast cristinne 009Atunci cand te gandesti sa-ti creezi un site, prima dilema cu care te confrunti este: alegerea numelui de domeniu.

Unii zic ca este bine sa pui numele brandului tau. Altii sustin ca ar trebui sa pui cuvintele cheie ca denumire a site-ului.

Atunci cand vine vorba de sfaturi, toata lumea se pricepe sa-si dea cu parerea. Dar pana la urma, care este cea mai buna varianta?

Te invit sa asculti podcastul de astazi, pentru a afla raspunsul 🙂

Si apoi, impartaseste-l si prietenilor tai, dand LIKE pe butoanele de socializare. Informatia care ti-a fost de folos tie, le poate fi si altora. N-o tine doar pentru tine.

  • Iulian 17/11/2015, 16:31

    Alegerea domeniului depinde de foarte multi factori si este unul dintre cei mai importanti pasi. Daca ai o afacere mare pe care vrei sa o cresti in timp ca si brand, atunci este bine ca numele domeniului sa coincida cu brandul incat lumea sa se obisnuiasca mai usor cu denumirea. Altfel daca pur si simplu vrei sa exploatezi o nise pe care o observi ca functioneaza, atunci alegi cuvinte cheie ale nisei care sa-ti aduca cat mai multi vizitatori. Pentru branduri recomand .ro , iar pentru nise intotdeauna cel mai bine am lucrat cu domenii .eu deoarece au o putere putin mai mare decat .ro

    • cristinne.ro 18/11/2015, 08:11

      Este si asta adevarat. Insa din punctul meu de vedere, daca investesti efort si energie in crearea unui site si actualizarea lui constanta, ar fi bine sa ai o strategie pe termen lung.