Creare Site-uri Web Profesionale, care vand. 15 Ani Experienta

atrage trafic, Interactioneaza cu vizitatorii si genereaza vanzari

design web mobile responsive. Amplifica-ti prezenta online si creste-ti rata de conversie

un brand mai puternic. o prezenta online care nu va trece neobservata

creare site web

Te gândești să-ți creezi un site web pentru afacerea ta, dar nu vrei te trezești prins într-o junglă de opțiuni și promisiuni nesfârșite? 🤔

Și pe lângă asta, nu ai nici timpul necesar să stai, să studiezi și să compari zeci de oferte de web design?

Ei bine, respiră adânc, pentru că ai ajuns exact unde trebuie. In cadrul agentiei de web design Cristinne, nu doar că te ajutăm cu crearea de site-uri web, ci ne asigurăm și că ele sunt realizate cu grijă și măiestrie.

Rezultul: un design web care îți reprezintă brandul în toată splendoarea sa.

Nu ai purta un tricou scămoșat la o întâlnire importantă, nu-i așa? Mergând pe aceeași idee, nu vrei să ai un site web care să-ți pună afacerea într-o lumină slabă, care să denote lipsă de profesionalism.

Site-ul este imaginea afacerii tale online.

Și mai mult. A ne gândi la o simplă creare de site web este un mod simplist de a privi situația. Vrei să deții:

  • un spațiu digital care să lucreze pentru tine non-stop,
  • să te pună în valoare și
  • să te diferențieze de competitorii din piață. 🚀

Fie că:

  • ești la început de drum în lumea digitală sau
  • vrei să-ți revitalizezi prezența online

suntem aici să te ghidăm pas cu pas. Pentru că știm că vrei mai mult decât un site – vrei o poartă deschisă către succesul tău și al afacerii tale.

Și pentru că știm că timpul tău e prețios, hai să trecem direct la subiect:

Cum facem asta? Cum ne asigurăm că investiția pe care o faci pentru realizarea site-ului web mult dorit, se va reflecta la final într-un design de calitate, dar și în rezultate măsurabile?

Ei bine, rămâi aproape, pentru că urmează să-ți dezvăluim exact cum transformăm visele digitale în realitate palpabilă. 😉

Povestea Agenției Cristinne și Viziunea Noastră

Trăim într-o lume digitală, unde fiecare pixel contează. Cristinne s-a născut dintr-o pasiune pură pentru excelență în web design și o înțelegere profundă a puterii pe care un site web o are în a transforma o afacere simplă într-una extraordinară.

Am pornit cu o idee clară: fiecare antreprenor merită un spațiu online care nu doar să arate bine, ci să fie o extensie autentică și funcțională a valorilor și viziunii sale. De la primii pași timizi, până la proiecte ambițioase, am păstrat întotdeauna un lucru constant: dedicarea noastră neclintită pentru succesul clienților noștri. 🌟

Cum îți asigură un site web de calitate, succesul în mediul online?

Un site web reprezintă vocea afacerii tale în mediul online. El reprezintă prima impresie pe care o faci unui potențial client. Și, mai mult decât atât. Reprezintă un instrument puternic de vânzare și de construire a credibilității.

Într-o eră în care primul loc unde oamenii caută un produs sau serviciu este internetul, un site web de calitate devine nu doar important, ci esențial.

Este diferența dintre a fi ales sau a fi ignorat. Diferența între a vinde sau a fi doar o „variantă de rezervă”.

La Cristinne, înțelegem această dinamică și ne dedicăm timpul, energia și experiența, în direcția creării de site-uri web care să fie mai mult decât frumoase – să fie eficiente, intuitive și, cel mai important, să convertească vizitatorii în clienți fideli.

crearea unui site web

De Ce Să Alegi Cristinne Pentru Crearea Site-ului Tău Web?

Expertiza noastră unică și abordarea personalizată.

Nu suntem doar o altă firmă care creează site-uri. Suntem partenerul tău, în călătoria ta digitală catre succes.

Cu o echipă de experți pasionați și creativi, la Cristinne combinăm tehnicile de ultimă oră în UI/UX cu strategii de marketing digital inovatoare, asigurându-ne că site-ul tău nu doar că arată impecabil, dar și performează la cel mai înalt nivel.

Abordarea noastră personalizată înseamnă că ne dedicăm timpul să înțelegem fiecare nuanță a afacerii tale, pentru a reflecta cu adevărat esența brandului tău în designul web. 🎨

Portofoliu de succes și testimoniale de la clienți mulțumiți.

Rezultatele vorbesc de la sine. De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a lucra cu o varietate de afaceri, de la start-up-uri inovatoare la companii consacrate, și am transformat viziunile lor în realități digitale de succes.

Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt; testimonialele clienților noștri, pe care le gasești expuse pe site, sunt mărturia dedicării și experienței noastre în web design. ✨

SEO Avansat și Vizibilitate Online

În lumea digitală dinamică de astăzi, un site web trebuie să fie mai mult decât doar „frumos”.

La Cristinne, ne asigurăm că site-ul tău este o mașinărie bine unsă în toate aspectele esențiale: vizibilitate în motoarele de căutare, experiență impecabilă pe mobil, securitate fără cusur și integrare inteligentă cu social media.

SEO este esențial pentru a atrage trafic organic și a construi o prezență online solidă. Implementăm strategii de SEO de ultimă oră direct în structura site-ului tău, îți optimizăm conținutul și îți monitorizăm performanța site-ului în căutările locale.

O Experiență Mobilă Fără Egal

Peste jumătate din traficul online vine de pe dispozitive mobile. Un site cu design responsive va funcționa perfect pe orice dispozitiv, oferind o experiență plăcută utilizatorilor (UI – user interface, UX, – user experience).

Acest lucru te ajuta să obții mai multe conversii și să-ți transformi cumpărătorii în clienți loiali.

Securitate de Neclintit și Viteză Fulgerătoare

Nu facem compromisuri când vine vorba de securitate. Utilizăm cele mai recente tehnologii pentru a păstra site-ul tău și datele clienților în siguranță.

În plus, optimizările noastre asigură o încărcare rapidă, menținând utilizatorii interesați și reducând rata de respingere.

Sinergia cu Social Media și Strategii Eficiente de Marketing Online

Prezența pe social media nu este opțională în era digitală.

Integrăm site-ul tău cu platformele sociale. Acest lucru te ajută să-ți îmbunătățesti interacțiunea cu fanii și clienții și să-ți extinzi vizibilitatea brandului tău în mediul online.

De asemenea, oferim servicii de marketing online, de la gazduire web, social media management, content marketing, la crearea campanii de email marketing și reclame/anunțuri plătite, pentru a maximiza vizibilitatea și conversiile pe care afacerea ta le obține.

În concluzie, poți conta pe noi de la A la Z pentru succesul afacerii tale: de la web design la promovarea afacerii tale „ca la carte” în mediul online.

pasi pentru crearea unui site

Tipuri de Servicii de Web Design oferite

Creare site-uri de prezentare, bloguri, landing page-uri și magazine online.

La Cristinne, portofoliul nostru de servicii este gândit să răspundă nevoilor diverse ale antreprenorilor moderni.

Fie că ești la început de drum cu un site de prezentare, vrei să împărtășești pasiunea ta printr-un blog captivant sau să îți extinzi afacerea în e-commerce prin realizarea unui magazin online sofisticat, noi suntem aici să transformăm viziunea ta în realitate.

Echipa noastră dedicată de designeri și dezvoltatori web combină creativitatea artistică cu cea mai recentă tehnologie, pentru a crea site-uri web care nu doar că impresionează vizual, dar și funcționează impecabil, asigurând o experiență de utilizare de neuitat. 🚀

Utilizarea platformei WordPress pentru design flexibil și personalizat.

De ce WordPress?

Simplu! Este platforma ce oferă o flexibilitate incredibilă și un control deplin asupra conținutului tău, fiind ideală atât pentru site-uri mici de prezentare, cât și pentru magazine online complexe.

La Cristinne, folosim WordPress pentru că are o interfață prietenoasă chiar și cu utilizatorii care nu au experiență în IT și are posibilitățile de personalizare nelimitate.

Astfel, îți putem construi site-ul în așa fel încât să reflecte identitatea unică a brandului tău, asigurându-ne în același timp că site-ul rezultat este optimizat pentru motoarele de căutare (SEO), responsive și ușor de administrat.

Descoperă puterea și eleganța unui site WordPress cu Cristinne! 🌐

Procesul Nostru de Creare Site Web

Consultanță inițială și planificare.

După ce primești oferta noastră de creare a site-ului web și confirmi că ești de acord să începem colaborarea, următorul pas îl reprezintă stabilirea unei ședințe de consultanță alături de echipa Cristinne.

În cadrul acestei discuții, încercăm să înțelegem cât mai bine modul în care funcționează afacerea ta, obiectivele pe care le ai, publicul țintă și, cel mai important, viziunea ta.

Această etapă este crucială, deoarece ne permite să creăm un plan strategic pe care să îl folosim apoi drept hartă, în drumul către succesul afacerii tale online.

Vom defini structura site-ului, funcționalitățile necesare și vom stabili un calendar clar pentru proiect. 🗓️

Design și dezvoltare.

Aici magia începe cu adevărat! Designerii noștri talentați vor crea un design unic care să reflecte personalitatea brandului tău și să rezoneze cu publicul tău.

Vom transforma ideile într-o experiență digitală deosebită, concentrându-ne pe experiență utilizatorului, estetică și interacțiunea intuitivă.

În paralel, dezvoltatorii noștri vor lucra la construirea unui site robust, rapid și sigur, folosind cele mai bune practici SEO pentru a asigura vizibilitatea ta în motoarele de căutare. 🔨🎨

Testare și lansare.

Calitatea este în ADN-ul Cristinne, așa că înainte de marea lansare, site-ul tău va trece printr-un proces riguros de testare.

Vom verifica fiecare element, de la funcționalități, compatibilitatea cu diferite browsere și dispozitive, la securitate și performanță.

După ce totul este verificat și aprobat, este timpul pentru lansarea oficială. Nici în acest caz nu ai de ce să îți faci griji. Suntem alături de tine la fiecare pas, asigurându-ne că totul decurge fără probleme. 🚀

Suport și mentenanță continuă.

Crearea site-ului tău web nu se încheie la lansare. Oferim suport continuu și servicii de mentenanță pentru a te asigura că site-ul tău rămâne actualizat, sigur și în la zi cu ultimele tendințe și tehnologii din domeniul IT.

Fie că este vorba de actualizări tehnice, adăugarea de conținut nou sau optimizări SEO, echipa Cristinne este aici pentru a susține creșterea continuă a business-ului tău în mediul digital. 🌟

Întrebări pe care le-ai putea avea… și Răspunsurile la ele

Ce servicii sunt incluse în crearea unui site web?

Crearea unui site web include design personalizat, optimizare pentru motoarele de căutare, compatibilitate cu dispozitive mobile și integrare cu rețelele sociale unde ai cont.

Cât timp durează crearea unui site web?

Durata creării unui site web variază în funcție de complexitate, dar în general procesul durează între 3 și 5 săptămâni.

Voi putea să îmi actualizez singur site-ul după finalizarea procesului de web design?

Da, vei avea acces la un sistem de management al conținutului care îți permite să-ți actualizezi site-ul după nevoi.

Site-ul meu va fi compatibil cu dispozitivele mobile?

Absolut, ne asigurăm că site-ul tău este responsive și se adaptează la indiferent de dimensiunile ecranului.

Ce se întâmplă dacă am nevoie de asistență sau de modificări după lansarea site-ului?

Oferim nu doar servicii de creare site web ci și servicii de mentenanță web, pentru a te asigura că site-ul rămâne actualizat și securizat.

Este site-ul meu optimizat pentru SEO?

Da, toate site-urile pe care le creăm sunt optimizate din punct de vedere SEO.

Descoperă Prețurile și Pachetele noastre de web design

Ești curios să afli ofertele noastre actuale și prețurile aferente serviciilor noastre de web design?

La Cristinne, prețuim transparența și vrem să te asigurăm că investeșți într-un parteneriat care aduce valoare reală afacerii tale.

👉 DESCOPERĂ PACHETELE ȘI PREȚURILE NOASTRE AICI și află de ce suntem agenția de web design preferată a antreprenorilor români!

Nu rata ocazia de a colabora cu o echipă care înțelege cu adevărat nevoile afacerii tale digitale. Contactează-ne acum!

Cauti O Agentie de Web design Care sa te ajute cu proiectul tau?

date de contact Cristinne

Hai sa vorbim...

0732738732 | contact@cristinne.ro

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Ce Servicii de Marketing Online, SEO si Web Design Iti Oferim

Echipa noastra de specialisti in marketingul online, este pregatita sa-ti sporeasca vizibilitatea online, sa-ti creasca vanzarile si sa-ti dezvolte afacerea.

web design

Web Design

Site-uri care 1. Arata bine 2. “Suna” bine si 3. Convertesc simpli vizitatori in clienti

google ads

Google Ads

Servicii Google Ads (Google Search, Performance Max, Remarketing, Display) si Youtube Ads

tiktok ads

TIK TOK ADS

Creste-ti vizibilitatea afacerii online si numarul de clienti cu serviciile TikTok Ads​

FACEBOOK ADS

Fa-ti brandul cunoscut si creste-ti vanzarile folosind puterea Facebook​ Ads

SEO

SEO

Atrage Noi Prospecti In Afacerea Ta Si Creste-ti Vizibilitatea Brandului, In Mod Organic, Folosind Servicii de optimizare SEO

consultanta marketing

CONSULTANTA MARKETING

Da un "refresh" actualei strategii de marketing pentru a ajunge rapid la publicul tinta si a-ti creste vanzarile

content marketing

CONTENT MARKETING

Atrage Clienti Folosind Continut Text Si Video, Special Creat Sa Raspunda Nevoilor Si Dorintelor Lor

social media marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING

Atrage Clienti Folosind Continut Text Si Video, Special Creat Sa Raspunda Nevoilor Si Dorintelor Lor

gazduire web

GAZDUIRE WEB

Ai alaturi o echipa de suport cu 15 ani experienta in web hosting si cloud care-ti rezulva problemele tehnice

domenii web

DOMENII WEB

Cumpara rapid un nume de domeniu care reflecta cel mai bine idea ta

Ce spun clientii cristinne...

Georgiana Tenderenco
Georgiana Tenderenco
carecentersfmaria.ro
Read More
Sunt foarte multumita de noul design al site-ului, este de necomparat cu cel anterior.Faci foarte bine ceea ce faci. De la 33 de pacienti avem acum 45, dintre care 9 sunt de pe Facebook si Google si 3 din recomandari.Te recomand oricand si oricui cu foarte multa incredere. Multumesc.PS: Clipurile sunt foarte frumoase si profi. Mi-au dat lacrimile cand le-am vizionat.
Sorin Nastasa
Sorin Nastasa
profiopticiasi.ro
Read More
O echipa creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza, care ofera servicii complete, si mai ales foarte “responsive” la orice propunere, intrebare, problema. Prezenta noastra online este mai buna si avem mai multi clienti.
Marius Potropopu
Marius Potropopu
produseprovita.ro
Read More
De peste 3 ani Cristina este responsabila cu buna functionare a site-ului produseprovita.ro. Drept urmare, am uitat de SEO, actualizari produse, actualizare site, anunturi pe Google Ads...O recomand cu incredere!
Ruben Draghici
Ruben Draghici
domina.ro
Read More
Cristina este responsabila de mai bine de 3 ani de zile cu relatia mass-media si a contribuit la crearea planului de marketing al agentiei Domina Imobiliare si implementarea lui in ceea ce priveste segmentul de publicitate online.Este o fire mereu optimista, care reuseste si in cele mai delicate momente sa insufle incredere membrilor echipei. O persoana inteligenta, muncitoare si foarte motivata, capabila sa gaseasca mereu cea mai buna solutie la problemele aparute.Este foarte creativa in ceea ce priveste publicitatea. Ma bucur ca am cunoscut-o si am inceput colaborarea cu ea. A avut initiativa si a adus plus valoare agentiei mele.
Bianca Schmid
Bianca Schmid
timelessfashion.ro
Read More
Sunt impresionata de cat de repede publicitatea isi face efectul. Multumim pentru tot ceea ce faci!Dupa ce ai facut campaniile de publicitate, am vazut raspunsul positiv al vizitatorilor si faptul ca primeam comenzi ne-a ajutat si ne-a dat instant increderea sa mergem mai departe si sa facem atelierul nostru, fara sa mai externalizam si sa asteptam dupa alte persoane.Deci ma declar foarte multumita!!!
Georgeta Mandrutau
Georgeta Mandrutau
zazoo.ro
Read More
Tin sa iti multumesc pentru ce faci, de cand ne-am cunoscut lucrurile s-au schimbat in bine, zic eu. Se vede o inbunatatire pe partea de trafic si clar si pe numarul de comenzi, lucru care sigur ti se datoreaza tie si echipei tale.
Ana Simion
Ana Simion
coolvet.ro
Read More
Cristina Stoica: intr-un cuvant "profesionist", sau in doua cuvinte "adevarat profesionist"!Inca de cand blogul meu era un simplu vis, Cristina m-a motivat si mi-a dat increderea de care aveam nevoie pentru a incepe propiectul mult visat!M-a invatat o multitudine de lucruri pe care le-am respectat cu sfintenie, si care s-au dovedit a fi sfaturi de aur in ceea ce priveste bloggingul!Colaborez in continuare cu ea, si nu voi inceta niciodata sa apelez la ea, ori de cate ori voi avea nevoie! O recomand cu tot dragul si cu toata increderea!
Ana Vasilescu
Ana Vasilescu
atentiainadhd.ro
Read More
Este mai mult decat evident ca iti place ceea ce faci si o faci cu mult profesionalism! Apreciez in egala masura onestitatea, talentul pedagogic, disponibilitatea si simtul umorului.M-ai ajutat enorm sa descifrez un domeniu in care totul parea foarte complicat. Pentru mine esti mai tare decat Neil Patel!... si... sunt sigura ca o sa ai acelasi succes!Iti multumesc!
Carol Totos
Carol Totos
amicredit.ro
Read More
Multumim pentru colaborarea din acest an. Fara voi am fi fost mai saraci. Acum atat site-ul cat si pagina de Facebook sunt pline cu articole atractive. Va multumesc.
Romina Varasteanu
Romina Varasteanu
te-inteleg.ro
Read More
Am inceput sa colaborez cu Cristina acum 3 ani cand m-am decis ca imi trebuie un blog. Partea proasta era ca nu stiam nimic despre ce presupune acest proces de creare, utilizare si mentinere a unui blog.Cristina m-a indrumat sa iau cele mai bune decizii si mi-a oferit perspective si solutii atunci cand ma confruntam cu necunoscutul.Am simtit mereu ca stau de vorba cu o profesionista. Dincolo de marketing ( unde o consider experta ) mi-a oferit si din experienta ei in vanzari, legislatie si lucrul cu oamenii.Cristina a fost, si este in continuare un dascal pentru mine. Astazi am lansat o carte care nu ar fi putut fi posibila fara ajutorul ei!Recomand cu incredere toate serviciile oferite de ea si echipa ei!
Gabriela Paraschiv
Gabriela Paraschiv
gabiparaschiv.ro
Read More
Anul trecut am avut o idee. Acum am un blog. Nimic nu ar fi fost posibil fara Cristina Stoica.Sfaturile si feedback-ul ei m-au ajutat nespus. Nici nu visam acum un an ca voi ajunge sa imi fac singura propriul site.Recomanda cu drag cursurile si omul CRISTINA.
Previous
Next

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica