4 motive sa scrii si sa publici o carte pe internet saptamana aceasta

Te-ai gandit vreo data cum ar fi sa scrii o carte? Ce beneficii ti-ar aduce statutul de scriitor? Cum te vei simti atunci cand vei da primul tau autograf?

Un vis… implinit

Daca in urma cu cativa ani, a scrie o carte parea un vis indepartat, acum, prezenta „maretului” internet face totul mult mai usor.

Asa ca, daca ti-ai dorit in sinea ta sa devii scriitor, copil fiind, in adolescenta, sau chiar acum, ca om matur, nu mai este cazul sa astepti.

Uneltele principale de care ai nevoie sunt: un calculator si o conexiune la internet, plus ceva inspiratie si perseverenta pentru a scrie de la cap la coada cartea ta.

In continuare iti voi prezenta beneficiile de care te bucuri, odata ce publici prima ta carte virtuala ( ebook).

Beneficiile crearii unei carti virtuale

Daca o oferi contra cost, cartea reprezinta pentru tine o sursa de venit pasiv. Atata timp cat cartea ta se afla pe un site functional si oamenii continua sa intre si sa o cumpere, tu vei castiga bani, fara sa mai depui practic nici un efort suplimentar.

Daca te gandesti sa o oferi gratuit, ea iti poate aduce numeroase avantaje chiar daca, nu vei castiga bani in mod direct de pe urma ei.

Spre exemplu, o poti oferi pe blogul tau, celor care se aboneaza, in schimbul adresei lor de email. In felul acesta, cartea ta, te ajuta sa-ti maresti numarul de abonati la newsletter.

Important: Daca oferi o carte virtuala, drept cadou la abonare, ai gija sa incluzi linkuri catre alte postari pe care le-ai scris pe blog si care aduc lamuriri suplimentare subiectului discutat in carte.

Astfel, chiar daca vei avea vizitatori care se aboneaza doar ca sa primeasca bonusul, il descarca in format pdf in calculatorul lor si apoi se dezaboneaza imediat, tot vei avea de castigat.

De ce spun asta? Pentru ca, in momentul in care persoana respectiva se apuca sa citeasca materialul pe care i l-ai oferit, va vedea din cand in cand linkuri spre site-ul tau pentru detalii suplimentare si daca este intr-adevar interesata de subiect, va da clic pe ele si va ajunge din nou pe siteul tau.

Astfel, cartea pe care ai creat-o iti aduce trafic pe site. Si chiar mai mult decat atat. Ea te ajuta sa promovezi iar si iar articole de valoare de pe site-ul tau, pentru ca, un numar cat mai mare de oameni sa afle de existenta lor, sa le citeasca si sa le impartaseasca prietenilor lor.

Fie ca o oferi gratuit sau contra cost, simpla scriere a unei carti iti confera statutul de expert pe nisa ta. Oamenii te vor vedea cu alti ochi. Vei capata autoritate si cei care te urmaresc vor pretui si mai mult sfaturile tale.

Acesta este motivul numarul 1 pentru care, oricine care se gandeste sa isi inceapa un blog cu scopul de a-l monetiza mai apoi, ar trebui sa scrie o carte.

In mare, acestea sunt beneficiile de care te vei bucura in momentul in care vei scrie prima ta carte. Si chiar daca ele nu sunt multe la numar, sa stii ca sunt importante si te vor ajuta extrem de mult in demersul tau de a-ti dezvolta o afacere online si a castiga bani pe internet.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica