Mlm-ul – afacere profitabila pe timp de Criza?

network marketing mlmOdata cu venirea crizei, puterea de cumparare a romanilor a scazut simtitor. Preturile au crescut, salariile au ramas aceleasi daca nu chiar s-au micsorat. Criza ne-a afectat pe toti deopotriva atat pe cei care avem afaceri clasice cat si de tip MLM.

Indrumarea mea se adreseaza celor care lucreaza in acest moment in MLM sau isi doresc sa lucreze in viitorul apropiat.

E drept ca, vanzarile (pe cont propriu sau cu echipa de reprezenanti) pe care le puteti face acum nu se compara cu cele dinaintea perioadei de criza. Dar in afacerile MLM, spre deosebire de afacerile traditionale mai avem o sansa. Si aici ma adresez liderilor/coordonatorilor actuali sau in devenire.

Logica este urmatoarea:

daca nu poti cu acelasi numar de reprezentanti sa mai faci vanzari de x lei precum faceai in perioada de bunastare economica, solutia ar fi sa iti cresti echipa de reprezentanti

Sunt multi oameni care cauta un job in momentul actual, fie el si part-time si sunt multi cei care vor sa incerce si acest tip de activitate. Adresati-va acestor oameni.

Daca procedati in acest fel, crescandu-va echipa de reprezentanti in afacerea multi level marketing in care activati in prezent, veti vedea ca, odata cu trecerea crizei, vanzarile per reprezentant vor creste si deci, vanzarile echipei voastre vor creste exponential.

Succes!