MLM-ul=Aliat impotriva Crizei

despre afaceri mlmSubiectul crizei financiare sta inca pe buzele tuturor.

Exista vreo sansa de a-i resimti efectele mai putin? 

Sunt afacerile MLM un mod bun de a iesi din Criza
sau doar o alta metoda de a-ti pierde timpul?

UNEALTA SIGURA IMPOTRIVA CRIZEI = ACTIUNEA

In primul rand, trebuie sa fim cu totii constienti ca: actiunea genereaza schimbare; lipsa de actiune lasa lucrurile in continuare asa cum sunt. Si daca nu iti ajung banii de pe o zi pe alta, vrei sa mai scapi de grijile si datoriile pe care le ai, ar fi bine sa faci ceva, binenteles. Daca nu iti place drumul pe care mergi e simplu: schimba-l. Nu e chiar atat de usor, stiu; ai nevoie de curaj, determinare si optimism. Dar daca iti doresti cu tot sufletul tau acea schimbare, cu siguranta vei reusi.

CASTIGURI PART TIME

Sa nu crezi ca te vei imbogati din Multilevel Marketing si vei deveni ceva gen Donald Trump. E adevarat ca unii oameni ajung la venituri considerabile din afacerile gen MLM dar acesta este subiectul unui alt articol.

Ai intalnit cu siguranta pana acum, in diverse articole/anunturi de job, expresia “suplimentarea veniturilor”. Intr-o afacere MLM poti castiga comision din vanzarea produselor acelei firme. Este cea mai simpla metoda de a obtine bani. Exista firme in care inscrierea si materialele de inceput sunt gratuite si deci nu trebuie sa investesti nici un leu.

Dar, cum spune principiul: pentru a primi, trebuie mai intai sa oferi, trebuie sa oferi si tu ceva: in acest caz vorbim de timp.
Aloca un pic de timp zilnic pentru a arata produsele altor cunostinte; altfel nu ai cum sa faci vanzari. Si vorba aceea doar nu traim in padure. Ne vedem cu diverse persoane zilnic: vecini, colegi de serviciu, rude si putem printre alte sa le mentionam si de activitatea pe care am inceput sa o desfasuram.

Daca sunt si ei interesati sa desfasoare acest gen de activitate, nu doar sa cumpere produse de la tine, e chiar mai bine, vei incepe sa iti construiesti o echipa. Dar asta, e o alta poveste.

Va doresc sa aveti puterea de a accepta schimbarea in viata voastra si vointa de fier de a urma cu determinare ceea ce va propuneti!