ClickFunnels

ClickFunnels: Creeaza Palnii De Vanzare Cu Rata Mare De Conversie

Internetul iti permite sa-ti eficientizezi afacerea in multe feluri. Poti sa generezi prospecti, sa comunici cu acestia si sa faci vanzari pe pilot automat. Exista insa un amalgam de solutii pentru asa ceva. Iar daca nu stii pe care sa le selectezi pentru afacerea ta, totul devine foarte complicat.

Sa zicem totusi ca ai gasit instrumentele care sunt potrivite pentru afacerea ta. Insa aceste instrumente sunt separate: folosesti un software pentru crearea site-ului, un altul ca sa-ti afiseze popup-uri cu formulare de abonare, un alt software pentru crearea de landing page-uri, o platforma pentru webinarii, un sistem de email marketing, un sistem de plata online si un sistem CRM.

Si a jongla mereu intre toate acestea nu este tocmai usor. O varianta mai buna ar fi sa gasesti o solutie integrata, care iti permite sa faci toate aceste activitati din cadrul aceleiasi platforme.

ClickFunnels – solutia pe care ti-o voi prezenta in continuare exact asta te ajuta sa faci. Te ajuta sa economisesti timp, bani si efort, deoarece integreaza mare parte din activitatile de care are nevoie orice afacere online pentru a se dezvolta.

Ce este ClickFunnels

ClickFunnels este un produs ca incorporeaza o suita de software-uri care au ca principal scop cresterea afacerii tale online prin mutarea prospectului, pas cu pas, catre stadiul de client si apoi fidelizarea lui, pentru ca el sa continue sa cumpere si sa te recomande si altora.

(Acest proces, de mutare a prospectului spre stadiul de client fidel, se numeste, in limba engleza sales funnel. In romana il traducem ca: conducta de vanzare sau palnie de vanzare.)

A fost creat de Russell Brunson si echipa sa.

Ce face ClickFunnels? In principiu, acesta face mai multe lucruri:

  • landing page-uri pentru captarea adreselor de email
  • pagini de vanzare (landing page-uri) si pagini de plasare a comenzii (check-out pages)
  • sales funnels (palnii de vanzare)
  • gazduirea paginilor
  • planul full, integreaza si un sistem propriu de email marketing, Actionetics, si un sistem pentru afiliere

Este considerat unul dintre cele mai bune servicii de catre multi specialisti in marketing pentru a-ti construi sales funnel-uri si pentru a avea o afacere de succes in mediul online.

Cu toate ca este mai scump decat alte servicii, ofera mult mai multe functionalitati decat orice alta alternativa si este relativ usor de folosit.

De ce ar trebui sa iti creezi un sales funnel?

Unul dintre motive este ca, odata ce un vizitator a intrat in sales funnel-ul tau, il ai pentru totdeauna, pana cand acesta se dezaboneaza de la notificarile pe care tu i le trimiti.

Astfel, poti incepe sa construiesti o relatie cu el, pentru a-i castiga increderea si a-l face sa acorde o sansa recomandarilor de produse si servicii pe care tu i le faci.

Si pentru ca o persoana sa intre in sales funnelul tau, primul pas pe care il ai de facut, este sa colectezi adresa de email a vizitatorilor.

Al doilea motiv pentru care iti recomand sa iti creezi un sales funnel, este pentru ca, in acest fel, iti poti automatiza vanzarile.

Dupa ce vizitatorii au intrat in sales funnelul tau, poti sa incepi sa construiesti o relatie cu acestia, cu ajutorul emailului, iar apoi sa ii redirectionezi catre paginile tale de vanzare, unde le prezinti diverse produse si servicii.

Iar ClickFunnels ofera toate aceste functionalitati.

Insa ClickFunnels nu este singurul serviciu care poate fi folosit pentru asa ceva.

Cativa dintre competitiorii lui sunt LeadPages si SamCart, asupra carora vom arunca o privire in acest review (la sfarsitul articolului vei intelege de ce consider ca ClickFunnels este LeadPages pe stereoizi).

Stim cu totii cat de frustrant este sa compari produse si la sfarsit sa iei o decizie sa iti iei unul, pentru ca mai tarziu sa descoperi ca nu este ce credeai.

Asa ca in acest articol voi face un review complet la ClickFunnels, pentru ca tu sa intelegi cat mai bine beneficiile si caracteristicile acestuia si sa poti lua la finalul acestui articol o decizie informata.

Asadar… sa incepem.

Cum functioneaza ClickFunnels

Primul lucru care trebuie sa il faci pentru a-ti creste o afacere pe internet, este sa iti cresti lista de abonati. Poti face asta cu ajutorul landing page-urilor de la ClickFunnels.

O data ce ti-ai construit o baza de date cu adresele de email ale persoanelor interesate de ceea ce ai tu de oferit, incepe procesul de vanzare.

La acest pas, iti trimiti prospectii catre o pagina de vanzare, pe care ClickFunnels o are integrata cu un sistem de plata.

Si, partea buna e ca poti sa incerci toate aceste functionalitati gratuit timp de 14 zile urmand acest link.

In randurile care urmeaza iti voi prezenta toate aceste functionalitati.

Creare website

ClickFunnels poate fi o alternativa la WordPress daca te gandesti sa-ti construiesti un site pentru afacerea ta. Poti construi orice website vrei, de la un site de prezentare la un magazin online.

Ai la dispozitie mai multe template-uri pentru crearea paginilor si poti sa le personalizezi cum vrei tu.

Poti sa creezi de asemenea site-uri de membership, pentru a crea o comunitate restransa in jurul unui subiect de nisa. Cu ajutorul acestei optiuni poti sa blochezi accesul la anumite parti de pe site pentru vizitatorii din afara comunitatii si sa permiti accesul doar celor care sunt membri. Accesul poate fi cu plata sau nu.

WordPress, pe de alta parte, este mai bun pentru blogging deoarece este mai bine indexat de Google.

Daca alegi sa iti creezi un website cu ClickFunnels, primesti gazduire si primul nume de domeniu gratuit. De mentionat ca, pentru pachetul de baza, limita lunara de vizitatori este 20.000. Iar in momentul in care traficul site-ului tau va depasi acest numar, va trebui sa faci upgrade.

Cresterea listei de emailuri

Dupa ce ti-ai facut un site, urmatorul lucru care trebuie sa-l faci, este sa iti cresti lista de emailuri. Aici ClickFunnels te ajuta sa creezi landing page-uri pentru captarea adreselor de email, care au o rata de conversie mai ridicata decat daca ai folosi formularele de abonare pe care le ofera serviciile de email marketing.

Dupa ce vizitatorii au completat formularul de abonare, poti sa le afisezi o pagina de multumire, pentru a le arata apreciarea ca apreciezi faptul ca au ales sa tina legatura cu tine. Apoi poti sa le trimiti automat un email de confirmare a abonarii.

ClickFunnel iti permite sa creezi si pop-up-uri. Acestea sunt recunoscute de catre multi specialisti in marketing ca fiind metode foarte eficiente de crestere a listei de emailuri. Printre tipurile de pop-up-uri oferite se numara si: cele declansate de un click dat undeva interiorul site-ului si cele declansate atunci cand vizitatorii au intentia de a parasi site-ul.

Actionetics – solutie pentru email marketing

email marketing

Email marketingul este si in prezent, o metoda de marketing foarte puternica. Datorita acestui fapt, competitia pe piata serviciilor de email marketing creste, si la fel, creste si numarul de intrumente care fac marketingul prin email mai eficient si mai profitabil.

Impreuna cu planul full, ai la dispozitie si serviciul lor de email marketing, numit Actionetics. Acesta se integreaza foarte bine cu paginile de vanzare pentru a crea un mediu dinamic de automatizare.

Ce il face pe Actionetics sa se diferentieze de restul serviciilor de email marketing este ca poti sa creezi nu doar emailuri broadcast si secvente de email, ci poti sa faci o calatorie personalizata pentru cei care trec prin funnelurile tale datorita functiilor de automatizare.

Contacte

Prima optiune din mediul Actionetics este cea de contacte. Pagina de contacte afiseaza toti abonatii pe care ii ai si cateva informatii despre acestia: numarul de contacte, numarul de abonati noi si numarul dezabonatilor.

In aceasta sectiune poti sa importi contactele pe care le ai deja ( daca vrei sa treci de la un alt sistem de email marketing la Actionetics ) sau sa le downloadezi pe cele existente in Actionetics daca vrei sa le muti intr-un alt sistem de email marketing sau sa le folosesti pentru remarketing sau in alt scop.

Aceasta sectiune iti arata profilul contactelor tale (abonatilor si clientilor tai), iti da posibilitatea sa atribui taguri si un scor fiecarei actiuni pe care abonatul o face, sa editezi detaliile contactelor, sa vezi comenzile acestora, activitatea recenta a lor si alte informatii.

Lista de email – segmentarea

Segmentarea listei de abonati este foarte importanta pentru personalizarea experientei pe care abonatii tai o au pe parcursul intregului sales funnel.

Ca si alte autorespondere, poti sa construiesti o lista pentru orice produs sau serviciu vrei.

Crearea de emailuri

Crearea de emailuri cu Actionetics este destul de facila. Ai la dispozitie mai multe template-uri pe care le poti folosi si le poti edita punand textul, imaginile si videoclipurile pe care le doresti.

Daca vrei, poti sa adaugi elemente in email, care sa se modifice in functie de profilul fiecarui abonat, pentru a crea emailuri personalizate cat mai fidel profilelor abonatilor tai.

Odata ce esti multumit de emailul creat, poti sa il trimiti listei de abonati.

Broadcast

Daca vrei sa trimiti emailuri in masa catre abonatii tai, functia de broadcasting te ajuta sa faci asta.

Aceasta functie este folosita pentru a trimite o singura data un email catre abonatii tai. Astfel de emailuri pot fi notificari, lansari de produs, etc.

Ai la dispozitie si instrumente de masurare pentru emailurile trimise, cum ar fi: numarul de emailuri trimise, numarul de clicuri in email, dezabonari etc.

O caracteristica interesanta este ca poti sa iti trimiti la propria adresa de email mesajele pe care le creezi, pentru a vedea exact cum arata emailurile tale in momentul in care sunt citite de abonati.

Automatizarea emailurilor – Action Funnel

palnia de vanzari

Automatizarea emailurilor de la Actionetics este cireasa de pe tort.

Poti sa trimiti emailuri, SMS-uri sau sa alegi si sa creezi filtre, pentru fiecare etapa din sales funnelul tau.

Pentru fiecare etapa din funnel, nu esti limitat doar la un set de filtre, ci poti sa faci mai multe combinatii de filtre.

In contul tau de la ClickFunnels vei gasi mai multe grupuri de filtre. Hai sa le luam pe rand si sa vedem ce tipuri de filtre gasesti in fiecare dintre aceste grupuri.

Grupul social cuprinde reguli legate de numarul mai mare ca, mai mic ca, egal cu etc. pentru numarul de follow-eri pe care ii ai pe o anumita retea sociala.

Grupul de filtre pentru contacte cuprinde filtre precum scorul abonatului, email, prenume, oras, varsta, sexul etc.

Grupul de filtre pentru funnel iti permite sa vezi daca anumiti abonati au traversat sau nu un sales funnel de-al tau.

Grupul de filtre pentru produse te ajuta sa vezi daca abonatii dintr-un funnel au cumparat sau nu produsele promovate.

Grupul de filtre pentru broadcast filtreaza abonatii pe baza anumitor actiuni pe care ei le fac in momentul in care primesc emailuri de tip broadcast de la tine.

Grupul de filtre pentru liste iti permite sa trimiti mesaje abonatilor dintr-o anumita lista.

Ultimul grup de filtre face referire la etapa din sales funnel si el iti permite sa setezi anumite filtre, in functie de interactiunea pe care abonatul o are cu emailurile tale: le deschide, nu le deschide sau da clic pe linkurile din cadrul mesajelor tale.

Important: Nu uita ca, dupa ce ai creat un flux de lucru (sales funnel) sa schimbi setarile de pe „paused” pe „live”.

Integrari pentru email marketing

Chiar daca ClickFunnels are propriul serviciu de email marketing, Actionetics, poate fi integrat si cu alte servicii de pe piata.

Printre aceste integrari sunt si cele cu AWeber, GetResponse, ConvertKit si ActiveCampaign.

Pentru sistemele de plata, ClickFunnels se integreaza cu Stripe, Paypal, ClickBank, Infusionsoft, Authorize.net si alte cateva.

Singura limitare cu Paypal insa, este ca nu suporta superoferte, valabile o singura data, sau oferte unice. Daca vrei sa ai si aceste functionalitati, iti recomand sa folosesti Stripe.

Funnel-uri

sales funnels

Funnelurile sunt principalul avantaj competitiv al ClickFunnel.

Russell a identificat 22 de tipuri de funnel-uri, pe care le-a utilizat cu succes in afacerea lui. Aceste tipuri de funnel-uri se impart in 3 categorii principale:

  • funne-luri pentru generearea de leaduri,
  • funnel-uri pentru vanzari si
  • funnel-uri pentru evenimente.

Mai sunt si alte cateva tipuri speciale de funnel-uri, cum este funnel-ul pentru site-uri membership.

Ce e placut la funnel-urile de la ClickFunnels, este ca sunt usor de creat datorita template-urilor deja existente, si a editorului drag and drop. Deci nu necesita cunostinte de programare.

Prima categorie de funnel am discutat-o mai sus. Este vorba despre funnel-ul de abonare la newsletter. Acesta iti permite sa iti cresti lista de abonati.

In continuare, vom discuta despre celelalte categorii de funneluri.

Funnel-uri pentru promovare prin webinarii

Webinariile pot fi folosite pentru mai multe scopuri: cresterea listei de email, traininguri sau vanzare de produs.

Oricare ar fi scopul pentru care vrei sa le tii, poti sa le automatizezi cu ajutorul funnel-ului pentru webinarii. Acesta iti permite sa pui o inregistrare a webinarului care va rula in mod automat.

De asemenea, sistemul lor iti permite sa faci follow-up pentru webinar. Poti sa le reamintesti abonatilor despre webinar, iar dupa ce acesta s-a terminat, poti sa setezi autoresponderul sa le trimita emailuri celor care au participat la webinar sau nu, conform sales funnel-ului pe care il concepi.

Funnelurile de lansare de produs

Cel mai mare cosmar al unui antreprenor care a creat un produs foarte bun, pentru care a lucrat foarte mult, este sa il lanseze si sa nu reuseasca sa il vanda.

Din fericire, cu ClickFunnels poti sa creezi valva si entuziasm inca dinainte de lansarea oficiala.

Beneficii ale funnel-urilor de lansare de produse:

  • poti sa construiesti o relatie cu cei interesati
  • poti sa livrezi valoare si sa creezi dorinta de cumparare prin educarea audientei
  • te ajuta sa creezi cerere pentru produsul tau in timp ce pe tine te pozitioneaza ca un expert in domeniul tau

Palnii de vanzari ( Sales Funnel-uri)

Paginile de vanzare pe care le poti crea cu ClickFunnels pentru sales funnelul tau au un aspect curat, sunt placute ca design, mobil responsive si au o rata de conversie mare a vizitatorilor in clienti.

De ce? Pentru ca, principalul rol al paginilor de vanzare, in comparatie cu alte pagini obisnuite ale unui site, este acela de a elimina alte elemente irelevante de pe acea pagina, care ar putea distrage atentia vizitatorului ( cum ar fi meniul, sidebarul sau subsolul site-ului ).

Beneficiile sales funnel-urilor sunt:

  • te ajuta sa iti cresti valoarea vanzarilor, prin conversii mai bune
  • te ajuta sa faci o previziune a volumului de vanzari, pe baza statisticilor precedente
  • analizand masuratorile sales funnel-ului tau, poti sa identifici produsele care nu se vand si sa faci ajustari, pentru a-ti imbunatati rata de conversie

O functionalitate foarte importanta a acestor funneluri, este ca iti permite sa faci oferte suplimentare si in cadrul lor sa vinzi si alte produse, pe langa produsul principal, clientilor tai. In felul acesta iti poti creste exponential vanzarile si profitul inregistrat.

Sa-ti dau un exemplu. Sa zicem ca vinzi saltele pentru yoga cu 80 lei. 20 lei este profitul tau. Pentru fiecare 100 de vizitatori, 10 cumpara saltele. Rezulta ca, la 100 vizitatori ai un profit de 200 lei.

Acum, sa zicem ca, dupa ce fiecare client a cumparat o saltea, acesta este redirectionat pe o pagina unde promovezi un video despre yoga, la 80 lei, pe care 30% din clienti care au cumparat salteaua il cumpara, si un alt curs de yoga pe o perioada de 1 an la 1200 lei, pe care il cumpara 10% dintre clienti.

Rezultatul este ca, pentru fiecare 100 vizitatori, tu vei vinde 10 saltele de yoga, 3 videoclipuri despre yoga si un curs de yoga. Profitul total realizat este 1640 lei, ceea ce inseamna practic o crestere de 720%.

Aceasta metoda se numeste supraofertare. Folosind aceasta metoda, vei putea sa reinvestesti profitul in reclama, pentru a genera mai mult trafic si pentru a putea sa-ti depasesti mai usor competitia.

Poti citi mai multe informatii despre funnelurile pe care le poti crea accesand acest link.

Testare varianta A/B si statistici

Cu ClickFunnels poti sa testezi o pagina din funnel, sau poti sa testezi un intreg funnel si sa vezi care varianta este cea mai eficienta.

Dupa ce ai destule informatii pentru a lua o decizie, nu uita sa declari castigatorul, iar cealalta campanie de test va fi stearsa automat.

Recent, Zappier a inceput sa integreze ClickFunnels cu Google Analytics, dand posibilitatea sa combini un declansator cu o actiune. Spre exemplu, cand un contact a facut o anumita actiune, poti sa il adaugi sau sa il elimini dintr-o lista, sa ii adaugi sau sa sa ii stergi un tag etc.

Integrarea Google Analytics cu ClickFunnels se poate face si prin copierea codului de tracking si inserarea lui in antetul sau subsolul acelei pagini. Acest lucru il poti face manual , mai ales daca ai mai multe coduri, pentru scopuri diferite, sau poti sa pui un cod general pentru toate paginile site-ului.

Cos de cumparaturi

ClickFunnels iti permite sa folosesti paginile create pentru a-ti vinde direct produsele, folosind diverse metode de plata.

Dupa achizitie, poti sa trimiti emailuri de follow up clientilor, pentru a pastra legatura cu ei si a-i determina sa revina si sa cumpere. Si toate acestea, le poti face din ClickFunnels.

Ca procesator de plati iti recomand sa folosesti Stripe.

Backpack

Daca ai un produs sau serviciu, pe care vrei sa-l vinzi prin intermediul afiliatilor, te vei bucura sa afli ca, Clickfunnels are intregrat un sistem de marketing afiliat, numit Backpack, care iti permite sa monitorizezi activitatea intregii tale retele de afiliati.

In cazul in care nu stii… marketingul prin afiliere este un marketing bazat pe performanta. Platesti un comision afiliatului care a recomandat produsele sau serviciile tale, de fiecare data cand, pe baza recomandarii facute, vizitatorul respectiv plaseaza o comanda.

Backpack este o unealta foarte usor de folosit. Aceasta face setarea programului tau de afiliere foarte usoara, integrandu-se perfect cu funnelurile pe care tu le-ai creat si cu automatizarea prin email.

Suport si training

ClickFunnels ofera servicii de suport foarte bun calitativ.

In momentul in care incepi pentru prima oara sa folosesti Clickfunnels, sistemul este in asa fel setat incat sa te ajute sa-ti construiesti rapid primul tau funnel.

Cand te alaturi prima oara, vei intra intr-o provocare de 7 zile. Aceasta consta in 4 jocuri diferite, fiecare avand niste activitati de indeplinit. Fiecare cerinta are un videoclip inregistrat de Russell cu ceea ce trebuie sa faci. Toate acestea te vor ajuta sa iti contruiesti funnelul tau mai rapid.

Vei fi introdus treptat in Funnel University, unde vei invata si mai multe despre cum sa construiesti funneluri mai bune si sa ai conversii mai multe.

Suportul pe care il ofera este prin email si live chat, pentru planul de baza. Pentru clientii care au planul full, suportul este valabil si prin telefon.

ClickFunnels are, de asemenea, si un grup de Facebook unde poti pune intrebari oricand intampini o dificultate.

clickfunnels review

Pret ClickFunnels

Pretul pentru ClickFunnels incepe de la $97 pe luna, pentru pachetul standard.

Pentru pachetul full, care include Actionetics si Backpack si un numar nelimitat de pagini si vizitatori, pretul este de $297/ luna.

Daca vrei sa platesti pe un an in avans, ai un discount de aproximativ 16%, adica $194, respectiv $567.

De asemenea, ai o perioada de testare gratuita de 14 zile, de care poti beneficia utilizand acest link.

Avantaje si dezavantaje ClickFunnels

Pentru ca niciun software nu este perfect, am ales sa enumar avantajele si dezavantajele ClickFunnels.

Avantaje:

  • are toate functionalitatile de care ai nevoie pentru a crea o palnie de vanzare (un sales funnel)
  • include cosul de cumparaturi si un software pentru email marketing
  • poti crea landing page-uri foarte usor cu editorul drag and drop
  • pe landing page-uri poti sa adaugi videoclipuri, butoane pentru share pe retelele de socializare, casete de text, butoane de cumparare si multe altele
  • poti trimite SMS-uri automate
  • poti face teste A/B si ai statistici avansate
  • are inclus un sistem pentru webinarii
  • poti crea palnii de vanzare pentru Shopify
  • este imbunatatit in mod continuu
  • are servicii de un suport de calitate
  • 14 zile perioada de trial

Dezavantaje:

  • limitele pentru numarul de funneluri, pagini si vizitatori cu planul standard
  • este dificil de invatat datorita tuturor functionalitatilor
  • testarea A/B este destul de simplista
  • este un pic cam scump, dar tinand cont ca are asa multe functionalitati este un pret corect

Alternative pentru ClickFunnels

ClickFunnels vs LeadPages

LeadPages este un software pentru creare de landing page-uri, atat pentru captarea adreselor de email, cat si pentru vanzarea de produse.

Este unul dintre cele mai cunoscute software-uri pentru astfel de servicii si multi specialisti in marketing il recomanda.

El permite integrarea cu sistemul de plata de la Stripe, care este gratuit si te ajuta foarte mult cu procesul de automatizare a vanzarilor, mai ales daca vinzi produse digitale.

ClickFunnels in schimb, iti ofera chiar mai mult decat atat. Ofera servicii pentru crearea intregului funnel, la un pret rezonabil.

Un lucru pe care LeadPages nu il poate face, este sa iti permita sa faci oferte de produse suplimentare (sa creezi palnii de vanzare), dupa ce clientul a cumparat un produs sau sa faci superpromotii la produsele tale, care sunt valabile o singura data ( OTO – one time offer ).

ClickFunnels vs SamCart

SamCart este un software pentru vanzarea de produse. Practic, este un cos pentru cumparaturi, ce poate fi integrat in site-ul tau.

Acesta vine la pachet cu 17 template-uri de pagini de finalizare a comenzii (check-out pages). Poate fi integrat cu Stripe si Paypal pentru ca vizitatorii site-ului tau sa aiba posibilitatea de a plati rapid produsele pe care le comanda.

In termeni de flexibilitate, ClickFunnels este mult mai usor de folosit pentru crearea paginilor, datorita editorului drag and drop.

Amandoua vin la pretul de $97, iar ClickFunnels stie sa faca mai mult decat pagini de finalizare a comenzii si este mai usor de folosit.

ClickFunnels vs InstaBuilder

InstaBuilder este un plugin pentru WordPress, aparut prin 2015.

Cu ajutorul acestuia poti sa construiesti landing page-uri atat pentru captarea adreselor de email, cat si pentru a vinde produse sau a promova un webinar.

InstaBuilder ofera peste 100 de template-uri, si are niste functionalitati interesante pentru cresterea listei de abonati.

Cand cumperi InstaBuilder primesti acces si la un pachet de imagini, grafice si icon-uri pe care le poti include in designul paginilor tale, pentru ca ele sa arate mai bine.

De asemenea ai si un editor incorporat pentru imagini, care detine cateva functionalitati de baza, pentru ca tu sa-ti poti edita imaginile pe loc, fara sa mai fi nevoit sa le treci printr-un software diferit pentru a face modificarile dorite.

Instabuilder se plateste o singura data. Pretul sau variaza intre 77$ si 97$ in functie de numarul de site-uri pe care doresti sa-l instalezi.

Instabuilder insa, nu este atat de complex precum Clickfunnels.

De aceea, desi costa mai putin, nu vei gasi in cadrul lui posibilitatea de a organiza webinarii sau statistici solide, care sa te ajute sa iei decizii intelepte in ceea ce priveste imbunatatirea palniilor de vanzare ( sales funnel-elor) pe care le-ai creat.

De asemenea, sales page-urile oferite ca exemplu in Instabuilder, nu sunt atat de eficiente precum cele pe care le gasesti in template-urile de la Clickfunnels.

Din pacate, acum 2 ani creatoarea lui a murit si echipa care a preluat conducerea pentru a se ocupa in continuare de software nu isi face treaba deloc asa cum trebuie.

( Spun asta deoarece am folosit o perioada buna si Instabuilder. La ora actuala nu il mai recomand tocmai datorita acestui aspect.)

Concluzie

Putem spune ca, ClickFunnels este un software foarte puternic, care incorporeaza cam toate serviciile de care ai nevoie pentru a face marketing online de la A la Z produselor sau serviilor tale.

Insa cea mai importanta caracteristica a sa, este ca poti sa iti creezi un funnel de la inceput pana la sfarsit. Astfel, nu te mai simti pierdut in avalansa de informatii existente pe internet si scapi de nevoia constata de a acumula noi informatii in speranta completarii puzzelului care sa te ajute sa-ti demarezi afacerea online.

Software-ul pe care il alegi depinde foarte mult de nevoile tale si de cantitatea de munca pe care esti dispus sa o depui pentru a-ti creste afacerea.

Daca esti specialist in marketingul online, antreprenor, web designer, afiliat sau doar simplu blogger care doreste sa-si monetizeze site-ul mai eficient, atunci ClickFunnels este pentru tine.

Daca si tu constientizezi valoarea pe care un client o poate aduce unei afaceri si vrei sa folosesti oportunitatea pe care o ai atunci cand intri in contact cu un client nou, de a-ti maximiza castigurile obtinute de pe urma acelui client, atunci iti recomand cu mare mare drag sa folosesti ClickFunnels.

ClickFunnels este valoros nu doar pentru partea de software ci si pentru trainingul pe care-l primesti ca, client ClickFunnels. Russell Brunson este unul dintre cei mai buni specialisti in marketingul online si are in compania sa peste 100 de angajati care numai asta fac: creeaza si testeaza sales funnele pentru a obtine cele mai bune rate de conversie.

Profita de cele 14 zile de trial si vezi daca ClickFunnels este pentru tine urmand acest link.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica