Servicii Google Ads La Pre╚Ť Bun. Fii ├Än Top 3 Pe Google

Reclame Creative Care Ajung La Publicul Tinta.

Management Eficient Pentru Campaniile Google Ads.

Mai Multi Potentiali Clienti. Cost Per Conversie Mai Mic.ÔÇő

servicii google ads

­čîč Bun venit la Cristinne – Expertul T─âu ├«n Servicii Google Ads

Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea celor mai eficiente ╚Öi inovatoare servicii Google AdsÔÇŽ ai ajuns exact unde trebuie.

La Cristinne, expertiza ╚Öi creativitatea se ├«nt├ólnesc pentru a-╚Ťi transforma viziunea de marketing ├«n realitate. Cu peste 15 ani de experien╚Ť─â ├«n publicitatea online, speciali╚Ötii agen╚Ťiei Google Ads Cristinne te ajut─â s─â maximizezi impactul pe care afacerea ta ├«l are ├«n mediul online, prin servicii Google Ads eficiente ╚Öi personalizate.

Fie c─â e╚Öti la ├«nceputul c─âl─âtoriei tale ├«n online sau cau╚Ťi s─â-╚Ťi optimizezi campaniile existente, Cristinne este aici s─â-╚Ťi ghideze fiecare pas.

De la crearea ╚Öi managementul campaniilor Ads Google, p├ón─â la strategii complexe de promovare pe Google, Facebook, Instagram, YouTube ╚Öi TikTok, ├«╚Ťi oferim solu╚Ťii personalizate, adaptate afacerii tale.

agentie google ads

De Ce S─â Alegi Serviciile Google Ads De La Cristinne

Pentru c─â nu doar administr─âm campanii – ne asum─âm povestea brandului t─âu ╚Öi o transform─âm ├«n rezultate concrete.

Experien╚Ť─â ├Ändelungat─â

Avem peste 15 ani de experien╚Ť─â ├«n crearea ╚Öi gestionarea campaniilor Google Ads. Acest lucru ne-a permis s─â dezvolt─âm o ├«n╚Ťelegere profund─â a modului ├«n care Google func╚Ťioneaz─â.

Astfel ne asigurăm că, campaniile tale sunt nu doar vizibile, dar și extrem de eficiente.

Anticip─âm tendin╚Ťele ╚Öi ne adapt─âm rapid strategiile pentru ca tu s─â fii mereu cu un pas ├«naintea concuren╚Ťei.

Acces Simplificat

Uit─â de complexitatea contului de Google Adwords. Noi ne ocup─âm ├«n locul t─âu de toate detaliile tehnice ╚Öi ├«╚Ťi administr─âm profesionist campaniile tale de adwords.

Strategii Personalizate

Fiecare afacere este unic─â ╚Öi are nevoi diferite. La Cristinne, ne dedic─âm s─â ├«n╚Ťelegem fiecare detaliu al afacerii tale pentru a crea strategii Google Ads personalizate, care se aliniaz─â perfect cu obiectivele tale de afaceri.

Fie c─â e╚Öti o mic─â ├«ntreprindere local─â sau o corpora╚Ťie multina╚Ťional─â, strategiile noastre sunt g├óndite pentru a-╚Ťi aduce cele mai bune rezultate, fie c─â vorbim de cre╚Öterea traficului, generarea de lead-uri sau ├«mbun─ât─â╚Ťirea ratei de conversie.

Rezultate M─âsurabile

Nu doar promitem, ci ╚Öi livr─âm. Urm─ârim cu aten╚Ťie toate campaniile, indiferent de tipul lor: Google Search Ads, Performance Max, Display, Remarketing, Yotube Ads etc. pentru a ne asigura c─â fiecare leu investit se traduce ├«n rezultate palpabile.

O Strategie De Marketing Digital Completa

├Än╚Ťelegem c─â succesul ├«n marketingul pe internet nu vine doar din Google Ads, ci dintr-o abordare holistic─â ╚Öi integrat─â.

Cristinne ofer─â nu doar servicii Google Ads, ci ╚Öi solu╚Ťii complete de PPC, content marketing, SEO, social media marketing, email marketing ╚Öi reputation management. Indiferent de platforma pe care publicul ╚Ťint─â ├«╚Öi petrece timpul, Cristinne te ajut─â s─â ajungi cu mesajul t─âu la persoanele potrivite, ├«n momentul potrivit.

tipuri campanii google ads

Ce Tipuri De Servicii Google Ads ├Ä╚Ťi Oferim

Cu noi, ai parte de o abordare profesionist─â, dar prietenoas─â, care combin─â expertiza ├«n Google AdWords, Facebook Ads ╚Öi multe altele, pentru a-╚Ťi maximiza vizibilitatea ╚Öi a-╚Ťi cre╚Öte v├ónz─ârile.

Ai acces la cele mai inovatoare ╚Öi eficiente strategii de publicitate online. Ne m├óndrim cu abilitatea noastr─â de a crea campanii Google Ads care nu doar atrag aten╚Ťia, dar ╚Öi genereaz─â rezultate palpabile.

Fie c─â este vorba de:

  • cre╚Öterea traficului pe site,
  • ├«mbun─ât─â╚Ťirea ratei de conversie, sau
  • extinderea vizibilit─â╚Ťii brandului t─âu…

suntem aici pentru a asigura c─â fiecare aspect al campaniei tale Google Ads este gestionat cu maxim─â aten╚Ťie ╚Öi profesionalism.

Managementul Campaniilor Google Ads

La Cristinne, managementul campaniilor Google Ads este mai mult dec├ót doar crearea ╚Öi publicarea de anun╚Ťuri. Este despre ├«n╚Ťelegerea afacerii tale, a publicului ╚Ťint─â ╚Öi a obiectivelor specifice business-ului t─âu.

Ne ocup─âm de tot, de la c─âutarea ╚Öi ├«ntocmirea listei de cuvinte cheie, crearea de anun╚Ťuri atractive, p├ón─â la optimizarea continu─â ╚Öi monitorizarea performan╚Ťei.

Aten╚Ťia noastr─â la cele mai mici detalii, are drept rezultat campanii eficiente, care aduc rezultatele dorite.

Optimizare pentru Rezultate Maxime

Optimizarea este cheia în orice campanie Google Ads de succes. La Cristinne, ne concentrăm pe optimizarea continuă a campaniilor tale pentru a maximiza ROI-ul. Aici includem:

  • modificarea ofertelor,
  • ├«mbun─ât─â╚Ťirea paginilor de vanzare,
  • testarea A/B a anun╚Ťurilor etc.

Suntem mereu ├«n c─âutarea celor mai bune solu╚Ťii ╚Öi variante pentru ca tu s─â fii mereu cu un pas ├«nainte concuren╚Ťei tale, atunci c├ónd vine vorba de publicitatea online.

Publicitate Pl─âtit─â Pe Mai Multe Platforme

În afara de Google Ads, Cristinne oferă servicii de publicitate și pe alte platforme, cum ar fi Tiktok, Instagram și Facebook. Astfel, ne adaptăm nevoilor specifice pe care afacerea ta le are.

Fie c─â este vorba despre Facebook Ads pentru a ajunge la un public mai larg sau campanii Tiktok Ads pentru a valorifica puterea videoclipurilor, ne asigur─âm c─â mesajul t─âu ajunge exact unde trebuie.

promovare google ads pret

Care este procesul nostru de lucru

Analiz─âm, test─âm ╚Öi optimiz─âm. Ne punem cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi experien╚Ťa la b─âtaie, pentru ca fiecare leu investit s─â aib─â un impact maxim ├«n cre╚Öterea afacerii tale.

Cu Cristinne, vei beneficia de:

Analiz─â Ini╚Ťial─â ╚Öi Planificare Strategic─â

├Än╚Ťelegem c─â fiecare afacere este unic─â. Prin urmare, analiz─âm nevoile ╚Öi obiectivele specifice ale afacerii tale pentru a crea o strategie Google Ads personalizat─â.

Primul pas ├«n colaborarea noastr─â este o analiz─â detaliat─â a afacerii tale ╚Öi a pie╚Ťei ├«n care activezi. ├Än╚Ťelegem viziunea ta, descoperim obiectivele tale de marketing ╚Öi publicul la care vrei s─â ajungi cu reclamele tale.

Pasul urm─âtor: cre─âm un plan strategic care s─â ├«╚Ťi aduc─â cele mai bune rezultate. Planific─âm fiecare detaliu al campaniei, de la selec╚Ťia cuvintelor cheie, la structura anun╚Ťurilor ╚Öi bugetele alocate.

Implementare, Monitorizare ╚śi Optimizare Riguroas─â

Folosim cele mai recente instrumente ╚Öi tehnici pentru a implementa campanii Google Ads care s─â ating─â publicul ╚Ťint─â dorit, monitoriz─âm ╚Öi optimiz─âm constant campaniile pentru a ne asigura c─â ob╚Ťii cel mai bun ROI (Return on Investment).

Echipa noastr─â dedicat─â de speciali╚Öti Google Ads creeaz─â ╚Öi lanseaz─â campaniile, av├ónd grij─â ca fiecare anun╚Ť s─â fie optimizat pentru a ob╚Ťine performan╚Ťe maxime.

Monitoriz─âm ├«n permanen╚Ť─â performan╚Ťa campaniilor ╚Öi facem ajust─âri acolo unde este necesar, pentru a ne asigura c─â ob╚Ťii cele mai bune rezultate ╚Öi un randament al investi╚Ťiei maxim.

Raportare Transparent─â

Cerem ╚Öi oferim transparen╚Ť─â total─â ├«n rela╚Ťia cu clien╚Ťii no╚Ötri. Trimitem lunar rapoarte detaliate ╚Öi u╚Öor de ├«n╚Ťeles, pentru ca tu s─â fii ├«ntotdeauna la curent cu performan╚Ťa campaniilor tale.

promovare site pe googe

Povești de Succes: Cum Am Ajutat Alte Afaceri

La Cristinne, suntem m├óndri de succesul pe care l-am adus clien╚Ťilor no╚Ötri prin serviciile noastre de Google Ads. Pove╚Ötile lor sunt dovada impactului pe care ├«l poate avea o strategie bine pus─â la punct ╚Öi executat─â cu profesionalism. Fiecare studiu de caz prezint─â un scenariu diferit, reflect├ónd diversitatea clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi flexibilitatea abord─ârilor noastre.

  • Exemplu 1: Un magazin online local a v─âzut o cre╚Ötere cu 50% a v├ónz─ârilor ├«n primele 3 luni de la lansarea campaniei Google Ads optimizate de echipa Cristinne.
  • Exemplu 2: O frizerie din Bucure╚Öti a experimentat o cre╚Ötere semnificativ─â a num─ârului de program─âri, cu un cost per client programat cu 40% mai mic, datorit─â strategiilor noastre inovatoare de targeting ╚Öi optimizare.
  • Testimoniale: Mai jos po╚Ťi vedea doar c├óteva dintre testimonialele pe care le-am primit de la clien╚Ťi reali, cu care am colaborat de-a lungul timpului. Clien╚Ťii no╚Ötri vorbesc despre experien╚Ťa lor cu Cristinne, subliniind profesionalismul, expertiza ╚Öi rezultatele excep╚Ťionale pe care le-au ob╚Ťinut prin colaborarea cu noi.

Aceste pove╚Öti de succes nu doar demonstreaz─â capacitatea noastr─â de a genera rezultate remarcabile, dar sunt ╚Öi o surs─â de inspira╚Ťie pentru afaceri care ├«╚Öi doresc s─â-╚Öi creasc─â vizibilitatea brandului online ╚Öi s─â-╚Öi m─âreasc─â profitul.

specialist google ads

FAQ – ├Äntreb─ârile Tale, R─âspunsurile Noastre

Ce sunt serviciile Google Ads?

Serviciile Google Ads sunt solu╚Ťii de marketing digital care permit firmelor s─â-╚Öi promoveze produsele sau serviciile pe Google Search, pe Youtube dar ╚Öi pe alte site-uri web.

În ce constau serviciile de administrare a campaniilor Google Ads?

Serviciile de administrare sau de management al campaniilor Google ads includ: ├«ntocmirea listei de cuvinte cheie, crearea campaniilor, monitorizarea performan╚Ťei lor, optimizarea ╚Öi ajustarea strategiilor de licitare, pentru a maximiza impactul ╚Öi ROI-ul.

Google Ads sau alte forme de publicitate pl─âtit─â. Ce s─â aleg?

Google Ads ofer─â vizibilitate ╚Öi targeting precis, permi╚Ť├óndu-╚Ťi s─â ajungi exact la publicul ╚Ťint─â dorit. Comparativ cu alte forme de publicitate online, Google Ads poate oferi rezultate mai rapide ╚Öi mai m─âsurabile, fiind ideal pentru campanii orientate spre ac╚Ťiune ╚Öi conversii.

Care Sunt Costurile pentru Serviciile Google Ads?

Costurile pentru serviciile Google Ads variaz─â ├«n func╚Ťie de complexitatea campaniei, industria ├«n care activezi ╚Öi obiectivele specifice ale afacerii tale. La Cristinne, oferim pachete flexibile ╚Öi adaptate bugetului t─âu, pentru ca tu s─â ob╚Ťii cea mai bun─â valoare pentru investi╚Ťia ta.

Programeaz─â O ╚śedin╚Ť─â De Consultan╚Ť─â Gratuit─â

Suntem aici pentru a r─âspunde tuturor ├«ntreb─ârilor tale ╚Öi pentru a-╚Ťi oferi o perspectiv─â clar─â asupra modului ├«n care serviciile noastre de Google Ads i╚Ťi pot ajuta afacerea s─â creasc─â.

Contacteaz─â-ne pentru a programa o sesiune de consultan╚Ť─â gratuit─â. ├Än aceast─â sesiune, vom discuta despre obiectivele ╚Öi nevoile afacerii tale ╚Öi cum te putem ajuta s─â atingi succesul dorit.

Sun─â-ne azi pentru a afla cum te putem ajuta s─â-╚Ťi cre╚Öti afacerea cu serviciile noastre Google Ads!

Ai nevoie de servicii de Google Ads eficiente, pentru a-ti creste afacerea?

date de contact Cristinne

Hai sa vorbim...

0732738732 | contact@cristinne.ro

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Ce Servicii de Marketing Online, SEO si Web Design Iti Oferim

Echipa noastra de specialisti in marketingul online, este pregatita sa-ti sporeasca vizibilitatea online, sa-ti creasca vanzarile si sa-ti dezvolte afacerea.

web design

Web Design

Site-uri care 1. Arata bine 2. ÔÇťSunaÔÇŁ bine si 3. Convertesc simpli vizitatori in clienti

google ads

Google Ads

Servicii Google Ads (Google Search, Performance Max, Remarketing, Display) si Youtube Ads

tiktok ads

TIK TOK ADS

Creste-ti vizibilitatea afacerii online si numarul de clienti cu serviciile TikTok AdsÔÇő

FACEBOOK ADS

Fa-ti brandul cunoscut si creste-ti vanzarile folosind puterea FacebookÔÇő Ads

SEO

SEO

Atrage Noi Prospecti In Afacerea Ta Si Creste-ti Vizibilitatea Brandului, In Mod Organic, Folosind Servicii de optimizare SEO

consultanta marketing

CONSULTANTA MARKETING

Da un "refresh" actualei strategii de marketing pentru a ajunge rapid la publicul tinta si a-ti creste vanzarile

content marketing

CONTENT MARKETING

Atrage Clienti Folosind Continut Text Si Video, Special Creat Sa Raspunda Nevoilor Si Dorintelor Lor

social media marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING

Atrage Clienti Folosind Continut Text Si Video, Special Creat Sa Raspunda Nevoilor Si Dorintelor Lor

gazduire web

GAZDUIRE WEB

Ai alaturi o echipa de suport cu 15 ani experienta in web hosting si cloud care-ti rezulva problemele tehnice

domenii web

DOMENII WEB

Cumpara rapid un nume de domeniu care reflecta cel mai bine idea ta

Ce spun clientii cristinne...

Georgiana Tenderenco
Georgiana Tenderenco
carecentersfmaria.ro
Read More
Sunt foarte multumita de noul design al site-ului, este de necomparat cu cel anterior.Faci foarte bine ceea ce faci. De la 33 de pacienti avem acum 45, dintre care 9 sunt de pe Facebook si Google si 3 din recomandari.Te recomand oricand si oricui cu foarte multa incredere. Multumesc.PS: Clipurile sunt foarte frumoase si profi. Mi-au dat lacrimile cand le-am vizionat.
Sorin Nastasa
Sorin Nastasa
profiopticiasi.ro
Read More
O echipa creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza, care ofera servicii complete, si mai ales foarte ÔÇťresponsiveÔÇŁ la orice propunere, intrebare, problema. Prezenta noastra online este mai buna si avem mai multi clienti.
Marius Potropopu
Marius Potropopu
produseprovita.ro
Read More
De peste 3 ani Cristina este responsabila cu buna functionare a site-ului produseprovita.ro. Drept urmare, am uitat de SEO, actualizari produse, actualizare site, anunturi pe Google Ads...O recomand cu incredere!
Ruben Draghici
Ruben Draghici
domina.ro
Read More
Cristina este responsabila de mai bine de 3 ani de zile cu relatia mass-media si a contribuit la crearea planului de marketing al agentiei Domina Imobiliare si implementarea lui in ceea ce priveste segmentul de publicitate online.Este o fire mereu optimista, care reuseste si in cele mai delicate momente sa insufle incredere membrilor echipei. O persoana inteligenta, muncitoare si foarte motivata, capabila sa gaseasca mereu cea mai buna solutie la problemele aparute.Este foarte creativa in ceea ce priveste publicitatea. Ma bucur ca am cunoscut-o si am inceput colaborarea cu ea. A avut initiativa si a adus plus valoare agentiei mele.
Bianca Schmid
Bianca Schmid
timelessfashion.ro
Read More
Sunt impresionata de cat de repede publicitatea isi face efectul. Multumim pentru tot ceea ce faci!Dupa ce ai facut campaniile de publicitate, am vazut raspunsul positiv al vizitatorilor si faptul ca primeam comenzi ne-a ajutat si ne-a dat instant increderea sa mergem mai departe si sa facem atelierul nostru, fara sa mai externalizam si sa asteptam dupa alte persoane.Deci ma declar foarte multumita!!!
Georgeta Mandrutau
Georgeta Mandrutau
zazoo.ro
Read More
Tin sa iti multumesc pentru ce faci, de cand ne-am cunoscut lucrurile s-au schimbat in bine, zic eu. Se vede o inbunatatire pe partea de trafic si clar si pe numarul de comenzi, lucru care sigur ti se datoreaza tie si echipei tale.
Ana Simion
Ana Simion
coolvet.ro
Read More
Cristina Stoica: intr-un cuvant "profesionist", sau in doua cuvinte "adevarat profesionist"!Inca de cand blogul meu era un simplu vis, Cristina m-a motivat si mi-a dat increderea de care aveam nevoie pentru a incepe propiectul mult visat!M-a invatat o multitudine de lucruri pe care le-am respectat cu sfintenie, si care s-au dovedit a fi sfaturi de aur in ceea ce priveste bloggingul!Colaborez in continuare cu ea, si nu voi inceta niciodata sa apelez la ea, ori de cate ori voi avea nevoie! O recomand cu tot dragul si cu toata increderea!
Ana Vasilescu
Ana Vasilescu
atentiainadhd.ro
Read More
Este mai mult decat evident ca iti place ceea ce faci si o faci cu mult profesionalism! Apreciez in egala masura onestitatea, talentul pedagogic, disponibilitatea si simtul umorului.M-ai ajutat enorm sa descifrez un domeniu in care totul parea foarte complicat. Pentru mine esti mai tare decat Neil Patel!... si... sunt sigura ca o sa ai acelasi succes!Iti multumesc!
Carol Totos
Carol Totos
amicredit.ro
Read More
Multumim pentru colaborarea din acest an. Fara voi am fi fost mai saraci. Acum atat site-ul cat si pagina de Facebook sunt pline cu articole atractive. Va multumesc.
Romina Varasteanu
Romina Varasteanu
te-inteleg.ro
Read More
Am inceput sa colaborez cu Cristina acum 3 ani cand m-am decis ca imi trebuie un blog. Partea proasta era ca nu stiam nimic despre ce presupune acest proces de creare, utilizare si mentinere a unui blog.Cristina m-a indrumat sa iau cele mai bune decizii si mi-a oferit perspective si solutii atunci cand ma confruntam cu necunoscutul.Am simtit mereu ca stau de vorba cu o profesionista. Dincolo de marketing ( unde o consider experta ) mi-a oferit si din experienta ei in vanzari, legislatie si lucrul cu oamenii.Cristina a fost, si este in continuare un dascal pentru mine. Astazi am lansat o carte care nu ar fi putut fi posibila fara ajutorul ei!Recomand cu incredere toate serviciile oferite de ea si echipa ei!
Gabriela Paraschiv
Gabriela Paraschiv
gabiparaschiv.ro
Read More
Anul trecut am avut o idee. Acum am un blog. Nimic nu ar fi fost posibil fara Cristina Stoica.Sfaturile si feedback-ul ei m-au ajutat nespus. Nici nu visam acum un an ca voi ajunge sa imi fac singura propriul site.Recomanda cu drag cursurile si omul CRISTINA.
Previous
Next

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica