Inceteaza sa mai alergi dupa cititori. 2 tehnici care iti vor aduce mai mult trafic pe blog

tehnici scriere titluri pe blog

Orice blogger isi doreste sa aiba mai mult trafic, mai multi cititori pentru articolele sale.

Si din dorinta de noastra de a capta atentia a cat mai multi cititori, aplicam tot felul de tehnici SEO pe blog, construim backlinkuri, suntem activi pe mai multe canale de socializare si asa mai departe.

Insa, in toata aceasta stradanie a noastra, uitam adesea de un lucru simplu, pe care il putem face cu un efort mult mai mic decat tehnicile prezentate mai sus.

Si acest lucru, simplu la prima vedere, este acea piesa cheie, care ne poate aduce rezultate de cateva ori mai bune, decat in cazul in care nu l-am folosi.

Esti curios care este?

Titlul articolului tau desigur.

Practic, primul lucru pe care il scrii atunci cand te vrei sa publici un articol pe blogul tau – titlul, are un impact covarsitor asupra oamenilor care il citesc. Si asta pentru ca, prin citirea lui, oamenii decid daca intra sau nu pe blogul tau pentru a afla detalii suplimentare.

Despre crearea de titluri captivante am mai vorbit aici pe blog. Si toata aceasta „stiinta” a crearii unor titluri interesante, o vei gasi adesea sub denumirea de copywriting.

Despre copywriting vom vorbi mai mult in articolele viitoare, pentru ca el este poate cel mai important element, atunci cand vine vorba de vanzari si foarte putini oameni care se apuca sa dezvolte o afacere pe internet se pricep la copywriting.

De asemenea, in limba romana, am constatat ca nu prea exista resurse despre Copywriting.

Asa ca, fara sa mai lungim vorba, in continuare, iti prezint:

2 tehnici de copywriting care te ajuta sa creezi titluri captivante, pentru a atrage atentia mai multor cititori si a-ti mari traficul pe blog

Ti-au fost de folos informatiile din videoclip? Atunci te rog sa dai LIKE apasand pe iconitele de socializare din partea de jos si desigur, sa te abonezi la canalul meu de Youtube, pentru a vizualiza si alte videoclipuri  acest gen 🙂