Afacerea MLM: o afacere profitabila cu investitie mica (povestea mea)

despre afaceri mlmMLM-ul este o afacere profitabila pe care o poti incepe cu o investitie mica.

Este o afacere perfecta acum, pe timp de criza, pe care trebuie neaparat sa o iei in considerare daca ai spirit antreprenorial si daca doresti sa scoti un profit frumos in 2015.

Povestea mea

Astazi iti voi povesti cum am inceput eu sa lucrez in domeniul MLM, pentru a intelege de ce este o afacere perfecta chiar si pentru cei care nu au bani si nici experienta.

Prima oara cand am inceput sa colaborez cu o firma de tip Multilevel marketing aveam doar 19 ani. Terminasem liceul si intrasem la facultatea pe care mi-o doream.

Fiind o fire independenta, inca din adolescenta am cautat sa imi castig singura banii, pentru a nu mai fi nevoita sa depind de parintii mei din punct de vedere financiar.ghidulafiliatului

Cu cateva saptamani inainte de inceperea facultatii, o doamna m-a abordat pe strada si m-a intrebat daca vreau sa ma inscriu ca reprezentant in firma MLM in care era ea implicata.

Nu am putut sa ii dau un raspuns in acel moment. La vremea respectiva eram o persoana timida si nu aveam foarte multi prieteni.

Cui era sa vand eu produsele? Ce sanse aveam oare sa reusesc intr-o afacere care presupunea sa fiu sociabila si sa am abilitati de vanzare? Lista intrebarilor descurajatoare s-a marit atunci cand mama mi-a zis: „Dar daca tu comanzi produsele le dai oamenilor si nu iti mai primesti banii pe ele, ce faci? Eu zic sa nu te bagi.”

Totusi, intr-un final am zis sa incerc. Fiecare lucru pe care il facem presupune un risc, mai mic sau mai mare. Era momentul sa vad de ce sunt in stare.

Pentru inceperea colaborarii cu respectiva firma MLM nu a trebuit sa platesc nici un ban, asadar nu aveam nimic de pierdut. Toate materialele de care am avut nevoie pentru a incepe mi s-au oferit gratuit. Era momentul sa demostrez ca pot face asta.

Chiar daca totul se intampla in 2004, tin minte si acum ca, prima mea comanda a fost de 230 lei. Mai mult decat m-as fi asteptat. Inainte de a ma implica, ma indoiam de capacitatea mea de a strage o comanda minima de 90 lei. Totusi, mi-am demostrat mie insami ca daca vreau, pot.

Acest mic succes m-a indemnat sa merg mai departe, sa strang comenzi mult mai mari si sa imi fac mai multi clienti. Lucrul cu oamenii m-a ajutat sa scap de timiditate si sa devin o persoana mai comunicativa iar succesele inregistrate mi-au dat incredere in fortele proprii.

La un an dupa implicarea in aceasta afacere de Network Marketing, am adus afacerea mea la un nivel superior, incepand sa imi dezvolt o echipa de reprezentanti de vanzari, in calitate de coordonator.

Acum, dupa aproape 10 ani de experienta in colaborarea cu diverse afaceri de tip multilevel marketing, privesc in urma cu bucurie amintindu-mi de realizarile pe care am avut in acest domeniu si cu incredere spre viitor, pentru ca, sunt convinsa ca, afacerile MLM reprezinta un mod grozav prin care oricine isi poate incepe o afacere pe cont propriu, chiar daca nu are experienta in domeniu, nu are bani sau nu are aptitudinile necesare. Singura investitie pe care o vei face este timpul tau.

Totul este sa vrei sa reusesti.

Daca te intereseaza afacerile MLM in care eu sunt implicata in acest moment le poti vedea aici.

Sper ca, povestea mea te-a inspirat si ti-a oferit dramul de incredere de care ai nevoie pentru a incepe o afacere MLM si motivatia necesara pentru a reusi.

Tu ai colaborat cu o firma de MLM? Daca da, ce ai avut de invatat in urma acestei experiente? Lasa-mi un comentariu si inainte de a parasi acest articol, impartaseste-l cu prietenii tai dand LIKE pe butoanele de socializare de mai jos.