Podcast 002: Cum iti alegi coordonatorul intr-o afacere MLM?

cum iti alegi coordonatorul intr-o afacere mlmDe-a lungul activitatii mele in domeniul MLM am luat contact cu multe persoane care erau inscrise in diverse afaceri de tip multilevel marketing.

Unele din ele au apelat la mine, pentru a le ajuta in afacerea lor, chiar daca eu nu le eram coordonator. Si prima intrebare pe care obisnuiam sa le-o pun la inceputul conversatiei noastre era: „Ai discutat cu coordonatorul tau despre aceasta problema?”

La inceput raspunsurile m-au mirat, dupa care m-am obisnuit. Mai ales in cazul persoanelor recrutate online, raspunsul la aceasta intrebare era: „Nu imi cunosc coordonatorul. Nu am luat legatura niciodata cu el pentru ca nici macar nu stiu cine este.”

Asa ca, astazi m-am gandit sa vorbim despre cum ne alegem un coordonator intr-o firma MLM si cum putem fi noi, la randul nostru niste coordonatori buni pentru echipa noastra de reprezentanti.

In podcastul Cristinne de astazi vei descoperi:

  • Cine este persoana denumita coordonator?

  • Care este rolul unui coordonator?

  • Ce calitati trebuie sa aiba un coordonator bun?

  • Cat de important este ca, coordonatorul sa fie din oras cu tine

  • 2 experiente prin care eu am trecut in ceea ce priveste alegerea coordonatorului si recrutarea de noi reprezentanti

  • Cand vei stii ca esti pregatit sa devii coordonator?

Acestea sunt doar cateva din informatiile pe care le vei descoperi urmarind acest podcast.

Afacerile MLM in care eu sunt implicata in acest moment le gasesti aici.

Daca ti se par utile lucrurile pe care le-ai aflat in podcast, acum ai o cale de a-mi multumi ( si nu, nu iti voi cere bani): apasa pe unul din butoanele de socializare din partea stanga pentru ca aceste informatii sa ajunga si la prietenii tai. Poate si lor le vor fi de folos.

Asta este tot ceea ce-ti cer. E mult? Apasa LIKE.