Cat de des ar trebui sa scriu pe blog?

cat de des sa scriu pe blogCat de des ar trebui sa scrii pe blogul tau? Ti-ai pus vreodata intrebarea aceasta?

Stiai ca, raspunsul corect la aceasta intrebare iti poate aduce mai multi cititori pe site-ul tau? Iar daca urmaresti sa castigi bani din blogul tau, mai multi vizitatori inseamna un castig mai mare.

Am citit mai multe articole pe aceasta tema, in decursul timpului, iar concluzia este urmatoarea:

Articolele trebuie scrise atat de des, cat doresc cititorii tai. Adica: daca vizitatorii site-ului tau obisnuiesc sa intre si sa citeasca noutatile o data pe saptamana, atunci nu are sens sa scrii un articol in fiecare zi sau mai multe articole pe saptamana. Daca, aceleasi persoane intra de mai multe ori pe saptamana pe site-ul tau, atunci ar fi bine sa scrii 2-3 articole noi/saptamana. [wdca_ad id=”5723″ ]

Cel mai usor mod de a afla cat de des sunt cititorii tai interesati sa vada continut nou pe blogul tau, este sa ii intrebi: fa un sondaj si vezi care sunt rezultatele.

Daca scrii prea des pe blog, cititorii tai se pot simti coplesiti de numeroasele informatii care apar aici si drept urmare, pot renunta sa mai intre pe el.

Cat de des scrii pe blog depinde si de domeniul pe care ti l-ai ales. Daca e vorba de stiri, blogul trebuie actualizat zilnic, daca e vorba de un alt domeniu, poti publica articole doar atunci cand apar noutati sau atunci cand simti ca opinia ta despre un lucru sau eveniment anume din domeniul respectiv va fi folositoare cititorilor tai.

In concluzie: atunci cand te hotarasti cat de des sa scrii pe blog, ia in considerare sfaturile de mai sus si rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara.