Despre ce sa scriu pe blog ?

despre ce sa scriu pe blog

Cateodata mi se intampla sa nu mai am idei despre ce sa scriu pe blog. Daca si tu ai un blog pe care scrii frecvent, cu siguranta ti s-a intamplat si tie asta. Pur si simplu ramai in pana de inspiratie.

Iata cateva sugestii:

1. Fa liste: cu top x lucruri care iti plac, 5 lucruri pe care sa nu le faci, 3 motive pentru care iubesti sa… Oamenii adora listele.

2. Reviw-uri. Scrie-ti opinia despre lucrurile cu care ai intrat in contact in ultima vreme si care sunt punctele tari si punctele slabe ale acelor lucruri. Aceste lucruri pot fi: carti, filme, site-uri web, muzica, restaurante, hoteluri, diverse produse consumabile etc.

3. Fotografii – posteaza poze relevante tipului tau de blog.

4. Colectie de linkuri – Fa o lista cu postari pe care le-ai citit pe alte bloguri si ti-au placut sau cu site-uri web pe care le urmaresti si care iti ofera informatii de calitate.

5. Stiri importante – Scrie despre stiri care ti se par importante si stii ca vor fi de folos cititorilor blogului tau.

6. Trucuri – Scrie un articol cu niste trucuri pe care, cititorii tai, urmandu-le, vor realiza ceva anume mai repede, mai usor sau mai ieftin. Daca continutul articolului este de calitate, siguranta iti vor multumi 🙂

7. Lucruri favorite – fa o lista cu lucrurile care iti plac si pe care le recomanzi: carti, filme, melodii etc.

8. Interviuri. Ia un inteviu unei persoane importante din nisa ta de piata si publica-l pe blog.

9. Sondaje de opinie. Fa un sondaj de opinie relevant temei blogului tau. Astfel vei afla mai bine ce anume doresc cititorii tai si le vei oferi pe viitor informatiile de care ei au nevoie.

Sper ca aceasta lista sa iti fie de folos si data viitoare cand te intrebi ce sa mai scrii pe blog, sa apelezi la ea.