surse de venit pasiv 1

10 lucruri pe care sa le stii daca incepi un blog in 2023 (IV)

Iata-ne ajunsi si la cel din urma sfat pe care il am pentru tine, daca te gandesti serios sa iti creezi un blog in 2023 si sa faci bani cu el.

Da, ai auzit bine. Sa faci bani cu el. Pentru ca blogul este o sursa de venit pentru multa lume si poate fi si pentru tine.

Si chiar daca si celelalte parti ale acestui articol le-ai gasit interesante, citeste-l cu atentie pe acesta, pentru ca sfatul pe care ti-l dau aici face diferenta intre cei care abia castiga cativa zeci de lei lunar din blogging si cei care isi pot intretine familia lucrand exclusiv online, de acasa.

10. Diverisifica-ti sursele de venit

Daca in acest moment te bazezi pe traficul care iti vine organic de la Google, nu te culca pe-o ureche. Google poate face chiar maine o actualizare, care te poate arunca din primele pozitii, pe ultimele, in asa fel incat oferta ta sa nu mai fie gasita in vecii vecilor.

Trebuie tot timpul sa ai un plan de rezerva. Am mai discutat asta aici pe blog.

Asa cum nu este ok sa te bazezi doar pe veniturile pe care ti le aduce jobul tau actual ( patronul te poate da afara oricand… cu sau fara voia ta) asa nu este bine nici in mediul online sa te bazezi pe o singura sursa de castig.

Cu cat diversifici mai mult, cu atat te vei bucura de o siguranta financiara mai mare.

Castigi bani de la o firma, prin afiliere? Nu te opri la una. Fa parteneriate cu 2-3 firme de acest tip.

Astfel, daca maine poimaine una din ele pica ( este criza financiara, stii bine asta, nici o afacere nu este vesnica si lucrurile pot lua o intorsatura negativa pe neasteptate uneori), celelalte 2 vor continua sa iti genereze profit.

Dar nu te opri la afiliere, nici la Google Adsense sau alta forma de castig.

Cosul tau, care reprezinta siguranta ta financiara, trebuie sa cuprinda cat mai multe oua, fiecare colorate diferit… unde fiecare ou colorat cu o anumita culoare reprezinta o alta sursa de venit.

E timpul sa treci la actiune

Banuiesc ca ai inteles ideea de baza. Acum tie iti revine partea cea mai dificila: aplicarea acestor notiuni.

Daca nu pui mana si treci la fapte altii ti-o pot lua inainte iar… cat priveste obiectivele pe care ti le-ai propus, daca nu lucrezi la ele, rezultatele se vor lasa asteptate.

Bine faci, bine gasesti

Si nu inchei inainte de a-ti mai „vinde” un pont. Este vorba de principiul reciprocitatii. Conform lui, daca faci bine, acest bine se va intoarce catre tine, din partea acelei persoane sau din partea altei/altor persoane.

Asadar, eu am facut un bine pentru tine impartasindu-ti aceste informatii, in cele 4 parti ale acestui articol. Ceea ce te rog in schimb este sa impartasesti acest articol prietenilor tai pe site-urile de socializare unde ai cont.

Astfel, le vei face un bine prietenilor tai, oferindu-le informatii utile si acest bine sunt sigura ca ti se va intoarce inzecit.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica