creste-trafic-site-300x239

Cum cresti traficul pe site?

Daca te intrebi: creste-trafic-site-300x239

  • De ce site-ul tau a scazut in clasament, la cautarile pe Google?

  • De ce nu reusesti sa obtii comentarii sau sa ii determini pe cititorii tai sa dea like articolelor tale?

Raspunsul este simplu: articolele tale nu sunt de calitate.

In cele ce urmeaza vom analiza cele 2 elemente, cu ajutorul carora poti crea continut de calitate, pentru a creste traficul de pe site-ul tau.

1. Articolul trebuie sa ii fie folositor celui care il citeste

Articolele care incep cu cuvintele „Cum sa” si ii arata cititorului cum poate reusi sa faca un anumit lucru mai bine sau mai rapid etc. sunt cele care atrag cititori mai multi.

Nu scrie articolul cu gandul ca trebuie sa umpli o pagina, nu conteaza cu ce. Scrie articolul avand cititorul in minte si gandeste-te sa il creezi in asa fel incat acesta sa fie usor de citit si sa ofere informatii cat mai valoroase.

Gandeste-te: tie ce tipuri de articole ti-ar placea sa citesti: dintr-acelea care, cu toate ca, contin o tona de cuvinte, nu iti zic nimic clar, sau dintr-acelea scurte si la obiect, astfel incat sa afli ceea ce te intereseaza cat mai rapid posibil?

2. Articolul trebuie sa fie interesant

Un articol bun are personalitate. Poate fi scris intr-un intr-un stil glumet, entuziast etc. Important este sa nu fie fad, ci sa imprumute un pic din personalitatea ta sau din tonul pe care il ai atunci cand il scrii, pentru a transmite un pic din emotia ta cititorului. Incearca sa relatezi evenimentele intr-un mod cat mai interesant, care sa exprime trairile tale, pentru a captiva cititorii.

Si daca te gandesti ca… nu stii cum sa faci asta, ca nu te pricepi sa adopti un astfel de stil de scris, nu-ti face griji. Pe masura ce vei scrie articolele, vei capata experienta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii perseverent si sa iti doresti ca, cu fiecare articol pe care il scrii sa transmiti mai mult din emotia ta.

Articolele tale trebuie sa aiba personalitate, fie ca reprezinti o companie mare sau mica. Atata timp cat te adresezi clientului final, incearca sa scrii intr-un mod cat mai personal si prietenos.

Dupa scrierea articolului, asigura-te ca il formatezi in asa fel incat, el sa fie usor de citit. Astfel, cititorul poate trece cu privirea peste articol si se poate opri sa citeasca exact paragrafele care il intereseaza. In acest sens, organizeaza textul, punand titluri si subtitluri si subliniaza cuvintele sau frazele cheie.

Articolele de calitate iti vor aduce mai mult trafic pe site decat ti-ai putea imagina.

Faptul ca putem gasi pe internet raspunsul la aproape orice intrebare ne punem, ne ajuta sa fim mai eficienti. Insa, internetul este un loc unde gasim o gramada de informatii si de multe ori aceste informatii nu sunt de calitate. Asa se explica faptul ca, uneori putem naviga zeci de minute pe internet in cautarea unui raspuns satisfacator.

Fa ca site-tul tau sa abunde in continut de calitate si cateva zeci de vizitatori noi vor „ateriza” pe site-ul tau cat ai clipi.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica