titluri captivante

Un titlu care iti va capta atentia

titluri captivanteStatisticile arata ca, in medie, din 10 persoane care vad articolul tau, doar 2 se vor opri sa il citeasca. Asta deoarece, majoritatea oamenilor citesc doar titlul si daca acesta nu le capteaza atentia, nu vor citi nici continutul.

Scrierea unor titluri captivante nu este importanta doar pentru ziare si reviste, pentru a asigura vanzarea acestora in numar mare.

Titlurile articolelor de pe site-ul tau, daca sunt scrise cu grija vor determina vizitatorii site-ului sa iti citeasca articolele intr-un numar mai mare.

Acest lucru este important din 2 motive:

 1. In primul rand, pentru ca articolele pe care le scrii reprezinta cel mai important mod de comunicare cu cititorii. Astfel, cei care gasesc in articolele tale raspunsul la problema care ii preocupa vor deveni cititorii tai fideli si intr-un final vor fi chiar clientii tai, daca mergem pe ideea ca, motivul pentru care ai un site este acela de a castiga bani online.
 2. Al doilea motiv este acela ca, daca omul se opreste sa iti citeasca articolul, va sta negresit mai mult timp pe site-ul tau.
   • Ori, faptul ca oamenii petrec mult timp pe site-ul tau, le va transmite motoarelor de cautare faptul ca, la aceasta adresa web se gaseste continut de calitate, pe care oamenii il consuma cu placere si astfel site-ul tau va urca in topurile motoarelor de cautare precum google, bing si yahoo.
   • Iar daca articolele de pe site-ul tau vor fi gasite mai usor de catre oamenii ce cauta pe internet diverse informatii, tu vei avea mai multi vizitatori pe site.
   • Iar mai multi vizitatori reprezinta un lucru bun pentru tine, pentru ca poti monetiza acest trafic asa cum iti doresti tu, iar cu cat traficul este mai mare cu atat si castigurile tale vor fi mai mari.

Vezi cum se leaga lucrurile unele de altele? Si cand te gandesti ca totul incepe cu un titlu care atrage atentia.

Daca ai un site sau blog pe care scrii in mod regulat, propune-ti ca, incepand de astazi sa scrii numai titluri captivante, asemenea unui copywriter profesionist, si numarul cititorilor articolelor tale va creste fulgerator.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica