titluri captivante

Cum sa scrii un articol care atrage atentia

titluri captivanteImagineaza-ti cum te-ai simti daca link-ul unui articol de pe site-ul tau ajunge sa fie postat pe twitter si pe facebook de sute de oameni.

Daca iti place ideea, pregateste-te, pentru ca, pana la finalul acestui articol iti voi impartasi o tehnica prin care vei fi capabil sa scrii articole si titluri mult mai captivante, care vor atrage cu singuranta atentia mai multor oameni.

Raspunsul la intrebarea pe care am pus-o mai sus, adica: Cum sa scrii un articol care atrage atentia? il gasesti chiar la inceputul titlului. Este vorba despre cele 2 cuvinte: „cum sa”.

Nu mai este de mult un secret ca, postarile care incep cu „cum sa” sunt printre cele mai impartasite postari pe site-urile de socializare.

Articolele care incep cu expresia „Cum sa” sunt mai degraba tutoriale, care te invata diverse lucruri. Iar daca cititorii vor gasi utile informatiile din acel articol, te vor rasplati trimitand link-ul prietenilor lor, pe site-urile de socializare si astfel iti vor promova nu doar acest articol ci intregul site, pentru ca, o persoana, odata ce a intrat pe site-ul tau poate citi si alte articole pe care le-ai scris in trecut.

De regula imediat dupa ce l-ai scris vine partea grea. Trebuie sa faci ca, acel articol sa ajunga la cat mai multe persoane, care sa-l citeasca si sa vada ca este util, pentru ca apoi, aceste persoane sa raspandeasca vestea despre el prietenilor lor.

Iar atunci cand vine vorba de a-i determina pe cat mai multi oameni sa-ti citeasca articolele, este clar ca batalia se va da la modul cum este creat titlul. Un titlu captivant va determina un procent mai mare de oameni sa il citeasca.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica