Fa-te remarcat raspandind energie pozitiva in jurul tau

Te indoiesti ca ai putea sa fii o piatra de sprijin pentru ceilalti in momente grele? Probabil ca iti lipseste increderea in tine si in capacitatile proprii de decizie si actiune. Si, cu siguranta, nu te cunosti inca suficient de bine.incarcare cu energie pozitiva

Te vei gandi probabil ca aberez, ca persoana care te cunoaste cel mai bine esti chiar tu insuti. Nu, nu este asa. Marii psihologi si filozofi ai omenirii incearca de mii de ani sa dezlege misterul vietii si al mortii si sa raspunda la intrebari precum cine sunt eu? De unde vin?

Cum sa raspandesti atunci enegie pozitiva in jurul tau?

In primul rand ai nevoie de o lectie de instruire in autocunoastere. Ai nevoie sa stii cum reactionezi in anumite situatii de viata, chiar daca unele te vor lua intotdeauna prin surprindere.

Bioenergeticienii considera ca fiecare om are in jurul sau o aura, care nu se vede cu ochiul liber. Daca aura este intacta, neafectata de relatiile cu cei din jur, de griji, ea raspandeste energie pozitiva pretutindeni. Atunci cand omul primeste ganduri negative, rautati gratuite, griji inutile, aura se stirbeste si apar dezechilibre in trup si minte.

Religiile considera de asemenea ca oamenii care nu se bucura de orice le este dat in viata, care nu primesc totul cu intelepciune ca fiind venit de la Dumnezeu, cunoscatorul tuturor dinainte de nastere, ajung de asemenea sa sufere dezechilibre mari sau mici in lumea reala.

Constiinta este propriul nostru judecator.

Cum sa raspandesti energie pozitiva?

Iata 4 cai simple:

  1. Iubeste! Pe toti oamenii, cu iubire sincera, frateasca, ajuta-i cand sunt in impas, sustine-le moralul, spune-le ca totul va fi bine chiar si atunci cand nu crezi. Subconstientul lor vulnerabil in conditii de stres major va prelua aceste idei pozitive  sugerate de tine si iti vor fi recunoscatori.
  2. Respecta! Natura si oamenii, precum si orice vietate are un suflet. De rostul fiecaruia in lume stie doar Dumnezeu. Respecta-i pe toti si nu incerca sa gasesti defecte, accepta neputintele lor ca pe o slabiciune omeneasca si vei raspandi energie pozitiva.
  3. Ajuta! Unde poti, cand poti, fie cu sprijin moral sau material daca iti permiti. Atunci cand faci un bine el se intoarce inzecit si te umple de bunatate si bucurie.
  4. Fii recunoscator! Pentru tot ceea ce ai, pentru ca esti sanatos, pentru ca vezi lumina soarelui azi, pentru hainele pe care le porti, pentru mancarea de pe masa. Sunt oameni care ar da orice sa mai traiasca o zi, sa aiba o farfurie cu mancare sau sa vada un zambet pe fetele copiilor, dar nu mai au aceasta ocazie. Multumeste si umple-te de energie pozitiva.

Pentru a raspandi energie pozitiva in jur este necesar sa o ai. Sa ai suficienta pentru tine pentru a le putea oferi si altora din aceasta bucurie a implinirii sufletesti.