marketing online 1

Principiul din spatele afacerilor MLM, pe care toti liderii il inteleg

Unii oameni reusesc sa faca bani implicandu-se in afaceri MLM, altii nu.

Si unul dintre motivele pentru care ei nu reusesc este faptul ca, ei nu inteleg un principiu simplu. Acest principiu il vei gasi descris in filmuletul de mai jos.

Vizionare placuta!

Principiul de la baza afacerilor MLM

Ti-a placut videoclipul? Ai inteles ideea de baza? Dupa cum ai vazut, principiul care sta la baza tuturor afacerilor MLM este acela conform caruia: poti cladi o afacere in jurul unui produs pe care il consumi si iti place, daca il recomanzi si altora.

Intreaga idee din spatele afacerilor MLM se bazeaza pe faptul ca, noi, consumatorii, daca ne place un produs, il vom recomanda si altora. Si astfel, sa creem o retea de consumatori care folosesc cu placere acel produs.

Astfel, banii pe care firma respectiva i-ar fi dat pe publicitate, ne revin noua. Noi suntem in acest caz cei care fac toata munca necesara cu promovarea produsului.

Iar unul dintre motivele pentru care oamenii care se implica intr-o afacere MLM esueaza consta in faptul ca, ei se concentreaza pe recrutare si ii invata pe cei pe care ii recruteaza sa faca si ei la fel. Astfe, ei uita de fapt acest principiu esential: trebuie sa formam echipe de consumatori.

Faptul ca ne recrutam unii pe altii nu ne va fi de folos, daca nu ne plac si nu folosim acele produse. Daca nu exista vanzari, nimeni nu va castiga nimic.

Ti-a fost de folos acest articol? Atunci, ce mai astepti?! Da like si impartaseste-l cu prietenii tai pe site-urilde socializare. Asa putem schimba perceptia gresita pe care unii oameni o au despre afacerile MLM 😉

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica