catalog ladys nou

Cat de repede intra un reprezentant Ladys in posesia catalogului nou?

Daca tocmai te-ai inscris in afacerea mlm cu cosmetice Ladys urmand pasii descrisi in articolul: Cum ma inscriu ca reprezentant cosmetice Ladys, vei putea sa comanzi un catalog Ladys nou imediat dupa confirmarea contului tau de reprezentant. Catalogul il comanzi logandu-te in contul tau de pe site-ul www.ladys.ro cu e-mailul si parola stabilite la inscrierea ca reprezentant ladys.

De acolo alege catalogul Ladys – 1 buc si apasa butonul COMANDA! Confirma datele de livrare si in 3-5 zile lucratoare vei primi catalogul tiparit Ladys la tine acasa. Intre timp daca esti curioasa sa vezi oferta de produse Ladys poti studia catalogul Ladys online.

  • Daca esti deja inscrisa la Ladys si ai plasat o comanda in ultimele 3 luni ( aceasta informatie o poti vedea facand clic pe campul confirmati comenzile, acolo te duci la sectiunea Comenzi anterioare si vezi care este cea mai recenta comanda a ta). In cazul in care esti reprezentant activ( ai plasat o comanda in ultimele 3 luni la Ladys) poti comanda 1 catalog din magazinul virtual urmand ca acesta sa fie facturat la urmatoarea ta comanda. Daca doresti sa si plasezi o comanda odata cu comandarea catalogului nou Ladys, cu siguranta stii ca nu ti se solicita decat o comanda minima de 10 lei. Dar nu uita: de marimea comenzilor tale depind castigurile tale, nu ai intrat in afacere ca sa pierzi ci sa castigi – deci plaseaza comenzi cat mai mari!
  • Daca esti reprezentant cosmetice Ladys inactiv (nu ai mai plasat o comanda de mai mult de 3 luni), verifica daca, contul tau de reprezentant este inca activ incercand sa te loghezi in cont. Daca reusesti, plaseaza acolo o comanda de minim 10 lei pentru activarea contului + 1 catalog pentru a-ti putea continua activitatea.
  • In cazul in care nu ti se mai permite logarea in cont, suna la Ladys la numarul pe care il gasesti pe site spune-le ca vrei sa iti reactivezi contul, ce e-mail ai si ce comanda vrei sa plasezi. Iti recomand sa incerci mai intai sa te loghezi in cont pentru ca telefonic intri mai greu in legatura cu cei de la Ladys datorita volumului mare de apeluri pe care acestia il primesc.

Mult succes!

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica