servicii optimizare seo

Cum Alegi Servicii De Optimizare SEO De Calitate In 2024

Daca stii ca site-ul tau are musai nevoie de un „update” in 2024, modul cum alegi specialistul SEO sau agentia de marketing care sa-ti ofere aceste servicii de optimizare SEO de care ai nevoie reprezinta o decizie importanta si ar trebui s-o tratezi ca atare.

Iata de ce, in acest articol iti voi arata cum sa alegi servicii SEO de calitate, care sa-ti creasca nu doar traficul organic, ci si numarul de clienti si vanzarile online.

Mai intai insa, lasa-ma sa ma prezint. Sunt Cristina Stoica si sunt specialist SEO de 15 ani incoace.

Si de cand fac asta am vazut multe, am „navigat” cu site-urile mele si ale clientilor mei prin „apele tulburi” ale update-urilor Google, am analizat si imbunatatit sute de site-uri… si per total, am invatat multe lucruri. Deci nu iti vorbesc doar pura teorie.

Ce servicii de optimizare SEO alegi = diferenta dintre succes si esec

Ti s-a intamplat vreodata sa-ti cumperi un tricou la 10-15 lei, sa-l bagi la spalat si sa te trezesti ca il scoti scamosat din masina de spalat?

Sau, mai rau… sa realizezi cu suparare ca i-a iesit culoarea, patandu-ti si celelalte haine?

In cazul al 2-lea paguba e chiar mult mai mare, pentru ca acum trebuie sa arunci haine bune pentru un singur lucru care nu era de calitate.

Cam asa se intampla si atunci cand vine vorba de alegerea unor servicii de optimizare SEO pentru site-ul tau de prezentare sau magazinul online pe care il detii.

Stiai ca tehnicile SEO, pe care le aplica firma contractata de tine sa se ocupe, iti pot salta serios site-ul pe Google, aducandu-ti tone de trafic pe site din randul segmentului de piata pe care-l tintesti?

Asta daca stie ce face.

Altfel… iti poate ingropa site-ul in cautarile pe Google, plasandu-l la zeci de pagini distanta de prima pagina, unde nici naiba sa nu-l mai gaseasca… daca nu se pricepe.

Asadar, scurt si la obiect, iti voi da…

agentie seo

4 Intrebari pe care sa le pui specialistului care ofera servicii de optimizare SEO

Iata cateva intrebari pe care sa i le adresezi specialistului firmei SEO cu care porti convorbirea in vederea inceperii unei colaborari:

De cand presteaza acea firma servicii de optimizare SEO pentru site-uri?

Daca raspund ca de mai bine de 20-25 de ani, cel mai probabil te mint. (Nici macar nu se inventase SEO atunci!)

In cazul in care iti raspund ca de 2 ani, intreaba-i cum au invatat SEO, pentru a te asigura ca sursele de unde au invatat sunt ok si persoanele din cadrul firmei respective nu vor face lucruri care sa-ti prejudicieze site-ul.

Daca iti spun ca este secret profesional, tu le raspunzi “spor la treaba” si contactezi urmatoarea firma care ofera servicii de optimizare SEO.

Cum masoara succesul campaniei de optimizare seo pe care o deruleaza?

Daca-ti spun doar: printr-o pozitie mai buna pe Google sau, chiar mai mult, iti promit ca, apeland la serviciile lor de optimizare SEO, vei ajunge pe prima pagina sau, si mai si, in prima pozitie din Google, e cazul sa o iei la fuga, mancand pamantul!!!

Vorbesc foarte serios.

Acelea sunt agentiile SEO de care trebuie sa te feresti cel mai mult. Sunt „specialistii” care cauta sa „faca bani pe spinarea ta”.

Nu vrei sa ajungi in timp scurt sa rankezi pe Google prin cine stie ce artificii facute de ei si apoi, la urmatorul update pe care Google il face algoritmului sau, sa-ti ingroape de tot site-ul in cautari, asa incat sa nu il mai poti scoate in vecii vecilor de acolo.

Mare grija! Nu e de joaca.

De ce-ti zic asta?

Eu am patit-o. Da, eu, specialistul SEO, care din 2009, cand am auzit pentru prima oara termenul acesta, si pana in prezent am avut zeci de site-uri.

Am incercat sa le rankez pe Google prin tehnici SEO white-hat (adica pe placul lui Google) si chiar prin tehnici SEO black hat (mda, te-ai prins… categoria asta nu e cea buna).

Apoi am vazut cu ochii mei ca propriile site-uri, in care investisem o tona de timp, energie si bani se duc de rapa, fara ca eu sa pot face mare lucru.

Pot spune ca am invatat multe din fiecare experienta prin care am trecut.

In acest moment, abordarea pe care noi o promovam si o aplicam in randul clientilor care apeleaza la serviciile noastre de optimizare SEO este Google friendly, cu alte cuvinte nu incalca in niciun fel politicile Google.

Si pot sa zic cu mana pe inima ca, de aproape 10 ani, de cand am abordat acest tip de optimizare SEO a site-urilor, dorm mult mai linistita noaptea. 🙂

Asta pentru ca stiu, ca, chiar daca nu voi ranka de pe o luna pe alta site-urile clientilor mei in prima pagina din Google dupa cuvantul cheie dorit, pe termen lung pozitia lor pe Google va continua sa creasca, si la fel se va intampla si cu vizibilitatea lor online.

Revenind la ce iti povesteam mai devreme:

SEO nu este doar despre a ranka nr. 1 pe Google.

Asa ca, o firma SEO care se lauda doar cu acest aspect nu e de luat in considerare pentru o colaborare.

Daca, insa, specialistul SEO al firmei respective incepe sa-ti vorbeasca de:

  • trafic mai mare pe site,
  • mai multe conversii ale prospectilor in clienti sau
  • vanzari mai mari…

deja iti dai seama ca ai in fata un om care are ceva experienta si un bagaj de cunostinte consistent in domeniul promovarii online, nu doar cineva care incearca sa fenteze algoritmii Google. 😉

specialist seo

Intreaba expertul SEO in cat timp vei putea vedea rezultatele campaniei de optimizare

Daca iti spune ca in 3 sau maxim 6 luni, poti sti din capul locului ca ai de-a face cu o agentie SEO care face SEO pe stil vechi… cu alte cuvinte, ca sunt depasiti.

In 2024, atunci cand vorbim de cresterea traficului prin SEO, vorbim clar de content marketing, de scrierea de continut, de articole.

Insa articolele nu pot fi scrise in niciun caz asa cum se scriau acum 15 ani.

Adica, nu mai e suficient sa trantesti la repezeala un articol de 300-500 cuvinte si gata.

Sau sa iei un articol cu copy-paste. Altfel spus, sa publici continut duplicat, caruia sa ii mentionezi sursa la final si gata, ai terminat cu partea creativa pe acea zi.

Regret sa te informez asta, dar aceasta tactica nu mai e eficienta de muuult timp.

Si in cazul in care te intrebi…

Acum sunt la putere articolele originale, lungi, pline de informatii utile pentru cititori si optimizate SEO, insa cu bun simt, nu inghesuite la gramada – claie peste gramada.

Se pune accent, in primul rand, pe experienta vizitatorului, ca el sa plece cu ceva folositor prin citirea acelui articol, sa ramana placut impresionat.

Si daca cititorii site-ului tau te plac, te vor placea si motoarele de cautare, cel mai probabil. 😉

Aceste tipuri de articole SEO pe care noi le scriem pentru clientii nostri, pe blogul lor, nu iau 30 de minute per articol, ci intre 4 si 8 ore.

Noi le numim advertoriale SEO, deoarece ele sunt create cu scopul de a genera vanzari pentru firma respectiva, insa sunt scrise avand in minte nevoile cititorului si educarea lui, pentru a putea sa ia cea mai buna decizie.

Tocmai de aceea, acest pachet de servicii, la Cristinne, se numeste „Promovare prin educare„.

Pentru ca asta facem aici pe blogul Cristinne. Si tot ce facem pentru noi, facem si pentru clientii nostri. Pentru ca vrem tot ce e mai bun pentru ei.

Si, in cadrul acestui proces:

  • cautam pe internet, prin mai multe software-uri de SEO, si cream un plan in ceea ce priveste cuvintele SEO pe care le vom folosi,
  • citim alte articole informative pentru a ne documenta (pentru ca da, echipa noastra de copywriteri scrie articole despre imobiliare, credite bancare, autorulote, produse de cofetarie, estetica dentara, medicina naturista etc., si nu suntem Dumnezeu ca sa le stim pe toate… insa asta nu inseamna ca nu lucram zi de zi sa ne perfectionam si sa livram rezultate din ce in ce mai bune clientilor nostri fideli),
  • scriem articolele,
  • le corectam,
  • le recorectam,
  • le formatam si abia apoi
  • le publicam.

In caz ca nu-ti dai seama… vorbim de o munca colosala, pe care multe agentii care presteaza servicii de optimizare SEO nu sunt dispuse sa o faca nici macar pentru articolele de pe blogul lor… 😀 nici vorba pentru articolele clientilor lor.

Daca nu ma crezi pe cuvant, fa un test.

Incearca sa scrii un articol de 1500-2000 de cuvinte (atentie: cuvinte, nu litere!) si sa urmezi toti pasii pe care eu ti i-am descris mai sus, chiar daca nu te pricepi prea mult la partea SEO.

Fa-l cat poti tu de bine si vezi cat timp iti ia tot acest proces, pentru a intelege genul de implicare de care trebuie sa dea dovada expertul SEO care va colabora cu firma ta.

Si in caz ca te intrebi cat costa o serviciile de optimizare SEO axate pe crearea de continut de calitate… nu, tariful unui articol SEO de acest gen nu e deloc mic.

Cu toate acestea, rezultatele pe care le avem, in timp, de la fiecare dintre clientii nostri, ne fac sa afirmam cu incredere ca acesta este un drum sigur catre succes.

Acestea sunt articolele de care ai nevoie pentru a optimiza blogul site-ului tau si a-ti creste afacerea online, per ansamblu, atunci cand vorbim de optimizarea SEO on page.

Asta, binenteles, pe langa SEO facut la fiecare pagina a site-ului sau a fiecarui produs din magazinul tau online, in cazul in care ai un business de acest tip.

firma seo

Citeste blogul pe care-l detine firma SEO

Daca modul cum se exprima lasa de dorit, nu pot enunta si argumenta cu claritate o idee pentru ca tot omul sa inteleaga, indiferent de pregatirea sa, vei avea o problema graaava, amice.

90% din SEO, in 2024, inseamna redactare de continut. Iar daca oamenii aceia, din cadrul agentiei SEO cu care te gandesti sa colaborezi, nu sunt in stare sa se exprime coerent sau pe intelesul publicului tau, nu vor face decat sa iti strice si mai tare afacerea.

Si da, am intalnit ceva agentii care vand servicii SEO de acest gen in viata mea, din pacate, si n-am putut decat sa ma iau cu mainile de cap atunci cand am vazut cum scriu. Sa mai zic ca poarta si titlul de copywriteri… deja intrecem cu mult masura 🙁

Aaaa, si sa nu uit…

Tu stii cati romani stiu sa scrie corect in ziua de azi si sa plaseze corect semnele de punctuatie intr-un articol scris la calculator?

Ai sa razi, dar foarte, foarte putini oameni.

Nu am sa fac o statistica, insa cred ca ea se reduce la cateva procente din populatie.

Am simtit asta pe pielea mea de fiecare data cand ne-am marit echipa agentiei noastre de marketing online.

Primul, si cel mai important criteriu la noi, este ca: persoana sa stie sa scrie corect gramatical si sa foloseasca asa cum trebuie semnele de ortografie.

Tot procesul citirii de articole prost intocmite este de fiecare data pentru mine ca un vis urat.

Imi pare rau de situatia aceasta, dar asta este adevarul. Si mai devreme sau mai tarziu va trebui sa te confrunti si tu cu el.

Ai mare grija ca persoana care iti presteaza efectiv serviciile de optimizare SEO sa stie sa scrie corect!

In caz contrar, imaginea firmei tale va avea de suferit.

Gandeste-te ce vor spune clientii si potentialii clienti atunci cand vor citi texte pline de greseli.

Cel mai probabil vor crede ca iti bati joc de ei sau ca ai scris acel articol fara sa-ti pese prea mult, doar asa… ca sa fie.

1-2 sau maxim 3 greseli la 1000 de cuvinte sunt considerate acceptabile.

Dar tot ce e mai mult de atat, deja nu mai e ok.

La noi in echipa, persoana care scrie articolul il si reciteste de 2 ori pentru a corecta eventualele greseli. Apoi, o alta persoana din echipa il citeste si ea, pentru a se asigura ca totul e ok inainte de publicare. Deci, de genul acesta de atentie vorbesc.

optimizare seo pret

Cum sa alegi servicii de promovare SEO la un raport calitate-pret corect

Iti mai amintesti exemplul de la inceputul acestui articol?

Un ban economisit prost, acolo unde nu este cazul, iti poate strica intreaga garderoba.

In cazul serviciilor de optimizare este cu atat mai grava problema.

Daca nu alegi firma SEO corecta, iar angajatii ei aplica tot felul de tehnici black hat si gray hat, te poti trezi ca iti aduci afacerea in sapa de lemn.

E riscant.

Deci… mare grija.

Nu glumesc. N-as spune asta daca nu as fi vazut si trecut prin tot felul de situatii de-a lungul anilor.

De asemenea, pentru a te asigura ca, tariful perceput pentru serviciile de optimizare SEO reflecta intocmai situatia site-ului tau, ai grija sa ii dai inca de la bun inceput firmei SEO careia ii soliciti o oferta de pret, acces la site si la diferite conturi cu statistici.

Astfel, ea va putea studia situatia in amanunt, va intelege exact care sunt plusurile si minusurile site-ului tau ( ex: daca in momentul realizarii web design-ului, paginilor site-ului le-a fost adaugata o meta descriere si niste cuvinte cheie sau nu; cate pagini neoptimizate SEO contine site-ul ) si va putea sa-ti faca o oferta de servicii de optimizare SEO care sa se plieze pe nevoile website-ului tau.

Pentru ca da, aceste detalii chiar conteaza. Si te ajuta sa economisesti si timp si bani daca, inca de la bun inceput oferi firmei de optimizare SEO toate detaliile.

Ca sa intelegi mai clar la ce ma refer, iata un exemplu: serviciile de optimizare SEO pentru un magazin online cu 300 de produse vs. serviciile de optimizare SEO pentru un shop cu 2000 de produse vs. un site de prezentare cu 5 pagini, presupun un grad foarte diferit de efort si implicare din partea echipei noastre care se ocupa de SEO.

Drept urmare, si tariful pentru serviciile de promovare prin SEO, pe care il vom oferi in fiecare dintre aceste 3 situatii, va fi altul.

Iar aceasta situatie de care iti spun acum o intalnesc la 80% dintre prospectii care iau legatura cu noi.

Emailurile de genul: „Buna, am si eu un site si vreau sa-i fac SEO. Astept o oferta cu serviciile voastre de optimizare SEO pe email. O zi buna!” sunt la ordinea zilei.

Fara numar de telefon de contact, fara o adresa de site macar…

Deci daca ar fi sa te pui in pielea noastra, judecand ceea ce tocmai ti-am explicat mai sus vizavi de partea de tarife – timp si efort implicat, tu ce oferta ai da fara sa vezi macar despre ce site e vorba???

Si normal ca in aceste situatii revenim cu email si ii intrebam pe prospecti daca au un site/ o pagina web pe care ne putem uita pentru a le putea trimite o oferta.

Asta bineinteles, presupune un timp mai lung de raspuns, vizavi de acea oferta pe care prospectul o asteapta.

De asta iti spun: este cel mai bine sa dai toate datele de la bun inceput.

Scapi de o bataie de cap.

Si totodata excluzi posibilitatea ca mai apoi, dupa ce firma de SEO iti trimita oferta sa revina si sa zica „stati asa ca am mai depistat si problema x si y care trebuie remediate si astea va mai costa inca z lei”.

Asa stii din capul locului: am de remediat asta, asta si asta conform raportului trimis de firma SEO X si ma costa atatia lei. Imi convine? Vreau sa platesc suma aceasta de bani pentru aceste servicii de optimizare SEO? Sau continui sa mai caut?

Concluzii si recomandari

Daca vrei sa ai parte de servicii de promovare SEO de calitate:

1. Nu alege firma de SEO cu care sa colaborezi dupa cel mai mic pret sau cel mai bun pret… (indiferent cum vrei sa-l numesti, intelegi exact la ce ma refer).

Ceea ce conteaza cel mai mult si mai mult este experienta acelor oameni, ceea ce fac ei deja pentru alti clienti si arata ca functioneaza si ca aduce rezultate pe termen lung (vorbim de ani, nu de luni sau de saptamani).

Da, sigur, poti trimite mai multe cereri de oferte, la mai multe agentii, dar nu alege dupa criteriul pretului cel mai mic.

Altfel e posibil sa iei o decizie care sa te coste viitorul afacerii tale. Tine minte exemplul de la inceputul articolului. Nu te zgarci acolo unde nu e cazul.

2. Ia in considerare ca majoritatea agentiilor care ofera servicii de optimizare SEO, folosesc ca baza de plata un abonament lunar. Asadar, luna de luna tu va trebui sa le platesti lor un anumit tarif pentru ceea ce fac.

Ai grija sa le ceri si un raport SEO cu activitatea pe care au facut-o, la final de luna.

Astfel vei putea vedea daca chiar fac ceva, sau iti mananca banii degeaba (pentru ca da, am intalnit si situatii de acest gen; altfel nu te-as avertiza).

Cautati sa puneti impreuna la punct o strategie SEO care sa fie conforma cu strategia de marketing online generala a firmei. Nu vrei ca agentia SEO sa traga intr-o directie diferita de cea in care tu vrei sa mergi cu afacerea ta.

Asadar:

Poti considera ca ai obtinut o oferta avantajoasa pentru optimizarea SEO a site-ului sau a magazinului tau online, daca, rezultatele activitatii SEO desfasurate se vad in timp, pe termen lung, prin:

  • cresterea traficului pe site,
  • cresterea numarului de clienti noi,
  • cresterea valorii comenzilor plasate si
  • cresterea numarului de clienti care se intorc sa faca afaceri cu firma ta (cresterea numarului de clienti fideli).

Aceste lucruri nu se realizeaza in cateva luni, ci in minim 1-2 ani, insa iti pot spune din propria experienta ca merita.

(Apropo… chiar daca vorbim aici de SEO si de rezultate pe termen mediu si lung, nu inseamna ca trebuie sa stai sa astepti atat. Poti demara optimizarea SEO a site-ului, dar in paralel nu uita nici de campaniile de promovare Google Ads (Adwords), Youtube Ads, TikTok Ads, Instagram Ads si Facebook Ads, care, chiar daca sunt ceva mai costisitoare, iti aduc clienti rapid.)

A beneficia de servicii de optimizarea SEO de calitate la un tarif corect, inseamna o balanta echilibrata intre suma de bani platita si rezultatele obtinute.

Totusi, asteapta-te ca balanta sa fie inclinata la inceput mai mult in directia cheltuielilor, si mai putin in directia rezultatelor obtinute, iar, pe masura ce lunile trec, acea balanta sa se echilibreze din ce in ce mai mult si, la un moment dat, chiar sa ajungi sa consideri ca platesti un abonament SEO mic, in comparatie cu rezultatele pe care le inregistrezi.

Si daca tot vorbim de rezultate, iata o poza cu traficul de pe site-ul nostru, provenit din scrierea de articole calitative pe blogul Cristinne, pentru segmentul de piata caruia ma adresez:

optimizare seo profesionala

Iti arat acest grafic ca sa intelegi ca nu stim doar teorie. Ne pricepem si la partea practica. 😉

Mai vrei un exemplu?

Iata-l! De data aceasta vorbim de servicii de optimizare SEO pentru un magazin online – Produse Provita. Poti vedea ce pozitie ocupa pe Google acest magazin de suplimente naturiste. Vorbim de optimizare SEO la nivel national, dupa niste cuvinte cheie foarte competitive (numai gandeste-te cate farmacii online si plafare exista in Romania…)!

servicii seo pozitie

Si ca dovada ca, ceea ce facem… facem de mult timp, iata 2 firme carora le-am crescut traficul pe site, in anii trecuti, ca urmare a scrierii de articole SEO pe site-ul lor.

Primul site: FloranceResidence.ro – dezvoltator imobiliar.

servicii seo romania

Ramanem tot in zona imobiliara. Iata de aceasta data rezultatele inregistrate de Agentia Domina Imobiliare de cand am preluat noi „conducerea” in ceea ce priveste promovarea online, inclusiv scrierea de articole pe blogul lor. 🙂

servicii optimizare website

Revenind la ideea prospectarii pietei, in vederea alegerii unei agentii care presteaza servicii de optimizare SEO…

Mai exista si varianta in care, analizand ofertele pe care le-ai primit, ti se pare ca trebuie sa platesti prea mult sau crezi ca e prea riscant sa alegi o firma, si, drept urmare, decizi, daca iti permite timpul, sa te initiezi tu in tainele SEO.

E o varianta ok si aceasta, doar ca ia te rog in calcul ca iti va lua o gramada de timp, timp pe care l-ai putea investi altfel in afacerea ta.

Insa, daca esti decis sa faci asta, un start bun este sa apelezi la prietenul Google pentru a afla: care-i definitia SEO? Ce inseamna si cu ce se mananca acest Search Engine Optimization?

Daca ai site-ul pe WordPress, afla ce plugin-uri poti instala pentru optimizare SEO – sunt cateva foarte bune disponibile gratuit.

Daca stii engleza, sigur vei gasi niste tutoriale de optimizare SEO pe Youtube (ai doar mare grija sa stii sa distingi intre tehnicile SEO white hat si tehnicile celelalte, neagreate de Google. Ar fi cam aiurea sa faci rau propriului site cu mana ta 😐 ).

Si, bineinteles, daca incepe sa-ti placa si vrei sa inveti toate tainele acestui domeniu, te poti duce la un curs SEO sau poti achizitiona direct online unul din cursurile SEO disponibile pe internet. Iti poti cumpara niste carti de SEO (doar ai grija sa fie cat de cat la zi, adica sa nu contina niste tehnici SEO pe care nu le mai foloseste nimeni de o tona de ani).

De asemenea, daca nu esti sigur ca ceea ce planuiesti sa faci este tocmai ok, poti oricand sa programezi o sedinta de consultanta SEO cu un expert, care sa-ti raspunda tuturor interebarilor si nelamuririlor, sau poti chiar sa platesti un anumit tarif pentru ca cineva cu experienta sa-ti faca un audit SEO al site-ului si sa ai o baza de pornire solida pentru a face optimizare SEO „ca la carte” site-ului tau.

Un ultim sfat inainte de final: daca decizi sa apelezi la o agentie, nu alege serviciile de optimizare SEO din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi… adica strict pe criteriul orasului din care esti.

Locatia nu este atat de importanta.

Traiesti in secolul 21. Ai telefon mobil, email, Whatsapp, posibilitate de conferinta video, TeamViewer. Locatia nu mai e o problema.

Alege mai degraba in functie de criteriile pe care ti le-am specificat in cadrul articolului serviciile de optimizare SEO si vei iesi mai castigat. 😉

Intrebari frecvente despre optimizare SEO si raspunsurile la ele

Ce este SEO?

SEO inseamna search engine optimization, sau, pe romaneste, optimizarea pentru motoarele de cautare. Practic, SEO este arta de a ranka un site in topul rezultatelor afisate, in zona cu rezultate neplatite (rezultate organice).

In cat timp se vad rezultatele SEO?

Daca urmaresti sa rankezi dupa cuvinte cheie competitive, optimizarea SEO in jurul acelor cuvinte cheie poate dura intre 6 luni si 1 an, in unele situatii chiar mai mult.

Publicarea de continut duplicat pe site afecteaza SEO?

Surse oficiale sustin ca, publicarea de continut duplicat nu afecteaza rankingul in motoarele de cautare. Insa doar dand copy-paste, imaginea ta va suferi si nu te vei diferentia de competitie.

Care sunt factorii care conteaza in construirea de backlinkuri?

Motoarele de cautare urmaresc relevanta si autoritatea site-ului care adauga link spre site-ul tau, precum si, textul din ancora acelui link.

De ce este important sa-ti optimizezi SEO site-ul?

Marea majoritate a experientelor online pornesc de la tastarea unui cuvant sau a unei expresii pe un motor de cautare. Si 75% dintre cei care cauta, isi incep cautarile pe Google.

Daca prin randurile de mai sus, te-am convins ca, atunci cand vine vorba de SEO stim nu doar teorie, ci si practica… nu mai sta pe ganduri. Contacteaza-ne azi si hai sa vedem cum te putem ajuta sa-ti cresti traficul si vanzarile in mod organic!

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica