Un medicament natural pentru buna dispozitie

Ploua. Afara este o vreme mohorata de toamna. Masina ti s-a stricat in drum spre servici. Si nici nu aveai umbrela pentru a te apara de ploaia torentiala de afara. Nimic nu pare sa-ti iasa asa cum ai planuit. Pana si cafeaua de dimineata pare mai amara ca de obicei. Si iti spui in sinea ta: asta este o zi cu ghinion.

Si totusi, sta in puterea ta sa faci fiecare zi pe care o traiesti mai frumoasa? Sigur ca da. Si cea mai simpla cale este: rasul.

raspandeste energie pozitiva in jurNu poti sa razi din toata inima si sa fii trist. Schimbarea fiziologica iti produce si schimbari interioare.

Chiar daca micile evenimente care ti se intampla in acest moment par a avea o conotatie negativa, in viitor vei privi chiar cu amuzament, gandindu-te la pataniile prin care ai trecut.

Aceasta se intampla deoarece, odata petrecute evenimentele, incepem sa privim cu mai multa detasare.

Fiecare stare de spirit poate fi schimbata, prin schimbarea noastra fiziologica.

Daca ti-e lene, te simti lipsit de energie, ridica-te si fa cateva exercitii fizice timp de 5 minute: sari in sus, bate din palme etc. Rezultatul va fi, ca te vei simti mult mai plin de energie.

Atunci cand esti trist sau melancolic, zambeste. Este simplu. Afiseaza pe fata ta cel mai larg zambet posibil ( zambetul tau de zile mari 🙂 ) si acesta este imposibil sa nu iti afecteze cat de putin starea emotionala in care te aflii.

Si daca vrei un remediu si mai eficient: citeste cateva bancuri bune. Atunci cand razi cu pofta vei reusi sa dai uitarii lucrurile negative care ti s-au intamplat, fie si pentru cateva clipe. Desigur ca, nu vei mai fi la fel de afectat dupa o portie buna de ras. Vei privi lucrurile cu mai mult optimism.

Atunci cand zambesti, uita-te spre cer. Oricat de inorat ar fi, se va ivi o raza de soare. Da acest articol mai departe apasand LIKE, pentru ca impreuna sa reusim sa aducem caldura soarelui si optimismul in sufletele noastre.

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica