cum sa devii mai bun

Cum Sa Devii Mai Bun In Ceea Ce Faci In 5 Pasi

Esti o persoana ambitioasa, iti place sa fii in centrul atentiei si te-ai simti umilit si injosit sa ti se spuna ca nu esti suficient de bun?

Sau poate iubesti sa citesti carti de psihologie si dezvoltare personala (spre exemplu cartile lui Tony Robbins), pentru a evolua din punct de vedere personal si profesional?

Citeste articolul in continuare pentru a afla…

Cum sa devii mai bun

Pentru a deveni mai bun este necesar sa ai in vedere cateva aspecte:

1. Ceilalti te vor vedea cu atat mai bun cu cat iti faci treaba cat poti de bine, dar le acorzi si lor importanta cuvenita.

Daca esti bun nu reprezinta un motiv pentru a-i subestima pe altii. Mai multi oameni buni laolalta pot face o treaba excelenta.

2. Nu iti propune sa obtii ceea ce vrei cu orice pret.

Asta inseamna ca daca esti genul de persoana care calca peste cadavre pentru a ajunge in varf degeaba o faci, deoarece singurul om care te apreciaza esti doar tu. Ceilalti doar mimeaza. Si atunci, la ce folos succesul, daca esti singur?

3. Fa-ti o lista cu prioritatile tale in viata.

Gandeste-te ce este mai important (familie, cariera, spiritualitate, bani, calatorii etc.) Aseaza-le in ordinea importantei si incearca sa nu o pierzi. Peste multi ani vei fi surprins refacand-o si punand optiunile in alta ordine.

4. Pentru a fi bun si pentru a fi considerat bun este esential sa nu-i dezamagesti pe ceilalti.

La ce iti va mai folosi succesul daca nimeni nu va mai avea incredere in tine si vei fi ocolit? Este usor sa ajungi sus, dar este mai greu sa te mentii acolo. Poti sa te mentii si sa fii sustinut de oameni dragi, pe care daca nu-i vei dezamagi, nu te vor lasa niciodata.

5. Pentru a fi bun(a) in ceea ce faci nu uita sa fii om.

Indiferent ce se intampla in viata, totul este trecator. Viata e doar o cale spre o alta viata, indiferent ca vrei sau nu sa te gandesti la asta acum. Pastreaza-ti constiinta curata, tine cont de sufletul tau. Doar el iti va mai ramane la sfarsit!

Asadar, ”a gandi pozitiv” si „a fi bun in ceea ce faci” sunt sintagme folosite deoseori, dar implicatiile lor sunt adanci si semnificative.

Tine cont de sentimentele tale si ale celorlalti in tot ceea ce faci, fii bun si ramai in varf, apreciaza oamenii si vei fii apreciat intotdeauna!

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Distribuie articolul pe:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Citeste pe aceeasi tema si...

AGENTIE DE MARKETING ONLINE,
SEO & WEB DESIGN

Iti Oferim Solutii De Marketing Online Care Iti Aduc Mai Multi Prospecti & Vanzari Mai Mari

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica

Adu-ti Site-ul in PRIMA PAGINA din Google!

Programeaza Sedinta Ta De Consultanta Gratuita cu Cristina Stoica